woensdag, juli 30, 2014

Sandra Walter - Een Aantekening Aangaande Openbarende Energieën - 28 Juli 2014


Sandra Walter
Een Aantekening Aangaande Openbarende Energieën
28 Juli 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
De toegangspoort van het weekeinde was krachtig. Merk de Pijnappel opwaarderingen en het opnieuw instellen van de meridianen op ( een sterke circulerende energie binnenin je lichaam en velden, als in tegenstelling tot het tintelen en de golven) Velen van ons krijgen deze Zomer de herijkingen, het maakt deel uit van de Gechristende DNA sjabloon activering binnenin belangrijke punten op de Aarde rasters.
Wij zijn ons aan het uitlijnen met onze nieuwe, ware zelven, en het zal niet in één nacht tijd gebeuren - het zal verscheidene sluier-optillende sessies nemen voordat wij dit nieuwe niveau van waarheid kunnen belichamen. Net toen je het gevoel had dat je een gloednieuw niveau aangenomen had, presenteert een andere openbaring zich. Het kan zenuwslopend zijn ~ zelfzorg en geduld helpen tijdens deze transformationele passage.
Laat de persoonlijke openbaringen ontvouwen, volledige duidelijkheid aangaande het voorwaarts gaande momentum zal niet arriveren totdat de persoonlijke uitlijningen zich gestabiliseerd hebben. Het is een passage om met het lichaam en de energie waar te nemen en aanwezig te zijn. Te proberen om voorwaarts te duwen met ideeën die gefundeerd zijn in de oude energie, oude licht aannames makend over wat er aan het gebeuren is, of na te denken over onze persoonlijke evolutie kan verontrusting of verwarring veroorzaken. Als duidelijkheid aan jou ontkomt, ben oké met het niet weten totdat het nieuwe licht openbaart wat er zich voor jou ontvouwt.

Ben met dit nieuwe niveau op een actieve, aangename manier. Ik begrijp dat velen dit nieuwe licht gebruiken om te verwarren, te triggeren of drama te creëren wanneer innerlijke vrede/vreedzaamheid nodig is. Drama als motivatie is oud paradigma - merk op wanneer emotionele triggers gebruikt worden om jouw energie te manipuleren. Ben bewust van het verschil tussen actie en reactie. Laat ons vredige, op hart-gebaseerde, creatieve oplossingen toepassen op onze persoonlijk en wereldwijde kwesties. Voorbij het aanwezig zijn, Ben de Aanwezigheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten