zaterdag, juli 19, 2014

Overziel Leringen - Verplichting en Toewijding zijn Belangrijk - 10 Juli 2014


Overziel Leringen
"Verplichting en Toewijding zijn Belangrijk"
10 Juli 2014 /  Wes Annac
Jullie bekwaamheid om de stromende energieën en impressies te ontvangen die blijmoedig en liefdevol jullie kant opgestuurd worden vanuit de hogere rijken kan net zoveel groeien als jullie grotere inzicht/gewaarwording als jullie het toestaan, maar als jullie je groei belemmeren door jullie zelf af te sluiten voor deze energieën, zullen jullie het veel moeilijker vinden om in/naar de levendige, hartgecentreerde plaats te gaan waar zovelen van jullie klaar voor zijn om in te zijn.
Verplichting en toewijding zijn zeer belangrijk om een hogere staat van bewustzijn te vinden, en als je niet toegewijd bent aan het proces, zal je niet de evolutionaire hoogtes ervaren die zo wonderbaarlijk en vervullend aanvoelen. Jullie hebben de bekwaamheid om een vastbesloten zuivere staat van bewustzijn en besef te bereiken, maar jullie kunnen alleen op deze bekwaamheid handelen als jullie gewoon beseffen hoeveel zuivere, krachtige macht jullie binnenin dragen.
Jullie zijn ieder universele scheppers - vonken van de Bron die naar de Aarde gekomen zijn om de gehele mensheid te helpen te ontwaken met betrekking tot hun heilige bestemming. Jullie zijn op de Aarde om iedereen te helpen zich bewust te worden van spirit en de noodzaak om de transformatie van jullie planeet te beginnen, en jullie inspanningen zijn belangrijker dan wij zouden kunnen hopen tot uitdrukking te brengen door dit of ieder ander kanaal.
Liefde is Onbegrepen
De dingen die jullie op de Aarde doen gaan ver voorbij iedere omschrijven die wij zouden kunnen proberen te geven, en het belang beseffend van jullie aardse aanwezigheid is één van de eerste stappen om te handelen aangaande jullie missies en het produceren van zoveel spiritueel geïnspireerd materiaal als jullie kunnen in een poging om de trilling van de mensheid te verhogen.
Wanneer jullie jezelf toestaan om in jullie creatieve sleur; jullie creatieve stroom te raken, zullen jullie ontdekken dat jullie jezelf veel meer vermaken dan als je gedaan zou hebben als je het werk vanuit een stijve, gemoeds-gecentreerde plaats deden.
Geen werk voor de evolutie van de mensheid kan zuiver zijn als het gedaan wordt binnen de beperkingen van het verstand, en om de stromende verbindingen te ervaren die zovelen van jullie willen ervaren, moeten jullie bereid zijn om zoveel en zo vaak als mogelijk is in de heilige hartruimte te leven.
Leven in het hart zal ieder beetje van inspiratie en overzichtelijkheid verstrekken die je zoekt, en nodeloos te zeggen, dat de liefde behoorlijk vervormd en onbegrepen is op jullie planeet. Jullie zullen ware Liefde ontdekken wanneer jullie een inspanning maken om in het hart te leven en een ieder rondom jullie heen precies zo behandelen als jullie graag behandeld willen worden, en leven in Liefde is de eerste stap om de maatschappij van /jullie dromen te creëren.

De planetaire transformatie, waar jullie allemaal zo gereed voor zijn om te zien, moet gebeuren als er een persoonlijke transformatie in de geesten en harten van de gehele mensheid gemaakt is, voordat het in jullie maatschappij gereflecteerd kan worden.
Alle chaos, haat en wreedheid die jullie op jullie planeet waarnemen is een resultaat van de duisternis welke de mensheid gedurende eeuwen binnenin bij zich gedragen heeft van jullie vervagende concept van de tijd, het hoeft jullie niet terug te houden van het worden van de spiritueel geïnspireerde revolutionairen die nodig zullen zijn om jullie maatschappij te transformeren.
Jullie zijn revolutionairen op jullie eigen manier, omdat jullie het jullie heilige missie gemaakt hebben om volledig de manier te verandering waarop jullie planeet bestuurd werd ten gunste van een nieuw standaard welke begrijpt en handelt aangaande de principes van vrede, liefde, harmonie, respect en eensgezindheid/eenheid.
De dingen die jullie aan het doen zijn op de Aarde zijn belangrijker dan sommigen jullie zouden willen laten geloven, en zolang als je sterk blijft en, wederom, je verplicht aan je taken en missies, zal de nieuwe maatschappij die jullie wensen te zien gebouwd worden in een relatief kleine hoeveelheid aan tijd.
Wij zullen blijmoedig herhalen dat de innerlijke veranderingen die een ieder van jullie maakt doorslaggevend zijn voor de externe veranderingen die jullie wensen om te zien, en wij kijken uit naar de dag wanneer de gehele mensheid in Liefde kan leven en de goddelijke geïnspireerde veranderingen kan maken die nodig zijn voor jullie planetaire transformatie.
Wanneer iedere ziel op jullie planeet in Liefde leert te leven en al het andere toestaat langs de kant van de weg neer te vallen, zal jullie werk met het herstellen van jullie planeet veel gemakkelijker worden en jullie bekwaamheid om de veranderingen te maken die jullie voorbestemd zijn om te maken zullen op een veel grotere manier stromen.
Wij weten dat jullie van de hogere dimensionale bekwaamheden zullen genieten die jullie zullen bezitten wanneer jullie een bepaalde staat van bewustzijn bereiken, en telepathie specifiek zal in een nieuw licht bekeken worden.
Tweeling Vlam Telepathie
Jullie telepathische bekwaamheden, welke veel echter zijn dan de meeste zielen op jullie planeet beseffen, komen online met verhoogde snelheid, het gemakkelijker makend voor golven van zoekers om te beginnen te channelen en met elkaar te communiceren via de gedachten en impressies die jullie uitgeven.
Veel Tweeling Vlammen en heilige paren hebben lang opgemerkt dat bepaalde kleine woorden of zinsneden tegelijkertijd naar hun gedachten lijken te komen, en dit is deels een resultaat van hun innigheid en deels een resultaat van de verhoogde telepathische bekwaamheden die online aan het komen zijn voor de gehele mensheid.
Diegenen die niet bereid zijn om genoeg in deze bekwaamheden te geloven om te beginnen hen uit te oefenen zullen nog niet hun grootste voordelen ervaren, maar diegenen van jullie die zich al lang bewust geworden zijn van de werkelijkheid van telepathie en al het andere waartoe jullie geleid zijn te geloven dat het een product van fictie is, kunnen jullie grotere bekwaamheden van binnenuit tevoorschijn voelen komen.
Jullie worden van ganser harte aangemoedigd om op deze bekwaamheden te handelen, maar als je dat niet doet, zou jij jezelf en jouw hogere dimensionale groei terug kunnen zetten.
Je moet bereid zijn te geloven dat je capabel voor telepathie en veelvoudige andere revolutionaire bekwaamheden bent, voordat je de vruchten van dit geloof kunt ervaren, en zolang als je bereid bent om gewoonweg te begrijpen hoe oneindig en capabel je bent, beoefen en ontwikkel jij jouw bekwaamheden met gemak en jouw resulterende enthousiasme draagt bij aan de restauratie van jullie planeet dat omhoog gedraaid zal worden.
Wij zijn zeer opgetogen, want meer zoekers ontdekken hun bekwaamheid om de energie en de informatie van hun hogere zelven en gidsen te channelen, en iedereen in de hogere rijken zijn opgetogen in afwachting van jullie verhoogde begrip van jullie bekwaamheden en jullie gerespecteerde missies als ontvangers van goddelijke inspiratie en energie.
Wij hebben jullie zoveel te vertellen; zoveel om jullie te helpen herinneren, en wij houden er absoluut van om de verbindingen te maken waar wij mee gezegend zijn om te maken met de aardse zielen.
Sommige kanalen hebben het hun missie gemaakt om de energieën en impressies van de hogere rijken op te pikken, hen dagelijks doorbrengend voor hun voordeel en dat van het bewuste publiek, en wij zouden niet gelukkier kunnen zijn met deze keuze omdat, wederom, wij meer hebben om jullie te helpen leren dan wij zouden kunnen hopen tot uitdrukking te brengen.
Er is zoveel voor de mensheid om te begrijpen dat jullie volledig vergeten zijn, en de sluier van vergeetachtigheid die op jullie planeet is ingesteld staat op het punt om te ontbinden als meer zielen zich bewust worden van de waarheden van jullie bestaan en de noodzakelijkheid om zich te oriënteren op de Goddelijke Kwaliteiten en het stabiliseren van jullie planeet, zodat jullie allemaal van de hogere rijken kunnen genieten in plaats van een negatief lot te ervaren, zoals het geval in Atlantis was.
Sommige gechannelde boodschappen spreken alleen over de vernietiging van Atlantis, maar er waren heel veel positieve dingen omtrent deze maatschappij waar jullie groots jullie voordeel mee zullen doen door dat te weten.
Sommige kanalen hebben zich afgewend van het onderwerp van Atlantis, het achtend als "oud nieuws" dat niet zo behulpzaam is voor de mensheid als andere onderwerpen, maar in onze ogen, zijn er overvloedig veel belangrijke dingen omtrent Atlantis waar het bewuste publiek diens voordeel mee zal doen door het te weten.
Een Technologisch en Spiritueel Geavanceerde Maatschappij
Zoals de meesten van jullie op dit punt weten, was Atlantis een zeer technologisch en spiritueel geavanceerde maatschappij die hun grotere bekwaamheden gebruikten om een Utopia te construeren aan de oppervlakte van jullie planeet; een Utopia welke volledig bekrachtigd werd door vrije/kristal energie.
Een renaissance vond plaats in Atlantis welke helemaal tot aan diens ondergang duurde, en uiteenlopende revolutionaire dingen werden uitgeoefend welke de Atlantiërs hielpen om een meer zuivere staat van bewustzijn te vinden. De collectieve trilling ontwikkelde zich zo zuiver in Atlantis dat jullie sterren broeders en zustere daar comfortabel op jullie oppervlakte konden bestaan en de Atlantiërs bij hun zoektocht naar verlichting en ascentie konden helpen.
Het Gezelschap van de Hemel was zeer rechtstreeks bij jullie in Atlantis, en één van de dingen waar wij op gefocust waren was het helpen van jullie maatschappij te begrijpen wat de belangrijkheid van de natuurlijke dingen is, zoals kruiden, naar het vinden van een grotere staat van gezondheid en een hogere staat van bewustzijn.
Gaia verstrekt alles dat jullie mogelijk nodig zouden kunnen zijn om jullie zelf te voeden en de hogere rijken te hervinden, en de door de mens gemaakte, chemisch-doorspekte dingen die geconsumeerd worden in jullie maatschappij vandaag de dag zijn enorme grote vervormingen, specifiek in het aangezicht van wat er in Atlantis gebruikt werd.
Niets kunstmatigs of onnatuurlijks werd voor meditatieve doeleinden in Atlantis gebruikt, en alles dat geconsumeerd of gebruikt werd om een hogere trilling te bereiken was compleet natuurlijk. Kruiden werden in Atlantis gebruikt om een hogere staat van bewustzijn te vinden, maar de manier waarop zij werden geconsumeerd was geheel anders dan hoe bijna alles in jullie huidige dag geconsumeerd wordt.
Sommige kruiden werden als wierook gebruikt, maar voor het merendeel, werden er geen kruiden gebrand of fysiek veranderd op wat voor manier dan ook voor iemand om hun gezondheids-stuwende en meditatieve effecten te voelen. De kruiden die in Atlantis gebruikt werken om een hogere trilling te verfijnen zijn bijna volledig onbeschikbaar op jullie oppervlak vandaag de dag, maar zij zullen weer beschikbaar zijn als jullie collectieve trilling naar nieuwe hoogtes stijgt.
Sommige van deze kruiden ontkiemden als een resultaat van de hogere trilling die de mensheid in Atlantis bereikte, en sinds de ondergang van deze beschaving, hebben zij sindsdien de oppervlakte van jullie Aarde verlaten, incarnerend op andere driedimensionale planeten in een poging om de zoekers die daar leefden te helpen bij het hervinden van de hogere rijken.
Volledige ceremonieën werden in Atlantis gehouden waarin groepen van zielen zouden zitten of staan rondom tafels die verschillende types en zuiverheden van kruiden bevatten, en deze kruiden boden hun verjongende, hogere trillingsenergie aan door het letterlijk naar de mensen rondom hen heen uit te stralen, een ieder die hun aura zou consumeren; hun frequentie, gebruikten het om in/naar een krachtige meditatie af te drijven.
Een Dieper Element
Geur was een grote factor bij de absorptie van deze kruiden, en hun geur was de voornaamste manier waarop zij de geesten en harten van de zielen bereikten die rondom hen heen zaten. Echter, er was ook een dieper element aangaande de absorptie; een diepere manier waarop de kruiden de geesten en harten van de Atlantiërs bereikten.
Het is zeer moeilijk om het te omschrijven met eindige, fysieke woorden, en het beeld dat wij naar onze schrijver sturen van deze kruiden is die zichtbare, transparante energieën die stil de Atlantiërs doordrongen die rond hen heen zweefden, subtiele en krachtige briesjes van hogere dimensionale energie aanbiedend die gelijk zijn aan de briesjes die onze schrijver en verscheidene andere schrijvers ontvangen wanneer zij channelen.
De energie die ontvangen wordt wanneer men ons channelt is overduidelijk niet dezelfde als de energie die de Atlantische zoekers uit voelden stralen van de kruiden, maar zij zijn in die zin gelijkaardig dat zij zeer zachtaardig doch zeer, zeer potent en krachtig waren.
Het gebruik van kruiden zoals het in Atlantis was gedefinieerd is praktisch uit jullie maatschappij vervaagd, en in jullie huidige tijdsperiode, worden dichtere kruiden op dichtere manieren gebruikt om een ietwat dichte staat van bewustzijn te vinden die, toegegeven, nog steeds anders is dan die van jullie derde dimensie.
Als het bewustzijn van de mensheid stijgt en de collectieve trilling deze stijging reflecteert, zullen de geavanceerde kruiden die eens gebruikt werden hun weg terug naar jullie oppervlakte maken, en over het algemeen, zal aan jullie veel meer gereedschappen gegeven worden om de hogere rijken te hervinden dan jullie momenteel hebben.
Natuurlijk, zolang als jullie de voornoemde liefde in jullie hart hebben en de bereidheid om meditatie en andere, gelijksoortige gereedschappen te gebruiken die voor jullie geplaatst zijn om een hogere trilling te vinden, zullen jullie er tot toe in staat zijn. Jullie zullen, wanneer jullie de zuivere gebieden van de vierde dimensie bereikt hebben, ontdekken dat overvloedig meer gereedschappen voor jullie geplaatst worden om jullie bij jullie zoektocht te helpen, maar voor nu, zullen de gereedschappen die jullie tot jullie beschikking hebben jullie meer helpen dan dat jullie beseffen.
Het doel voor de ascentie van de mensheid is om het feitelijk te laten gebeuren, als in tegenstelling tot Atlantis, en voor dit om te gebeuren, worden diegenen van jullie die begonnen zijn om een zuiverder inzicht te vinden van de taak voorzien om het te gebruiken om de gehele mensheid te helpen bewust te worden.
Iedere bewuste zoeker is op een missie om hun waarheid naar buiten te krijgen naar de rest van jullie planeet, en vergis je niet - aan jullie wordt gevraagd om deze rol te vervullen.
Velen van jullie zijn in posities van belang geweest of zullen daarin geplaatst worden, aldus jullie de rest van de mensheid kunnen helpen. En met deze belangrijke posities zal de verantwoordelijkheid komen van iemand die bereid is om ieder beetje van zichzelf op te offeren voor de evolutie van de mensheid.
Hoe enthousiast ben je over het creëren en het zijn van de veranderingen waar je zoveel over gehoord hebt? Hoe bereid ben je om de opofferingen te maken uit naam van het helpen evolueren van de mensheid, zelfs als het betekent te gaan zonder comfortabele, aardse dingen waar je in het verleden van genoten hebt?
Jullie missies omvatten het doen van alles dat jullie kunnen om de rest van jullie planeet te helpen bij het hervinden van de hogere rijken, en als jij jezelf ervan overtuigd dat je deze missie niet aankunt, zal je de vruchten van een dergelijke overtuiging ervaren en jouw bekwaamheid om jouw begrip voor het goede te gebruiken zal verminderen.
Het Belang van het Geloven in Jezelf
Hoewel jullie overtuigingen eindig zijn, kunnen zij jullie helpen om jezelf te bekrachtigen en jullie grotere bekwaamheden te ontgrendelen. Als je bereid bent te geloven dat je het verdient om in zo een belangrijke positie geplaatst te worden, dat de rest van de mensheid jouw stem zal horen - een stem die gebruikt zal worden om de heilige kennis die je binnenin aan het ontdekken bent te verspreiden - dan zal je dat absoluut.
Wij kunnen niet voldoende tot uitdrukking brengen dat jullie in staat zijn van alles dat jullie bereid zijn te geloven dat jullie daar tot toe in staat zijn, en geloof/overtuiging zal eeuwig en altijd essentieel zijn bij het hervinden van de hogere rijken en het helpen van de mensheid om hetzelfde te doen.
Bijna alle waarheden die jullie binnenin dragen werden onderdrukt om de onderdrukkers tot voordeel te strekken, maar wij moedigen niet het voeden van jullie energie aan de kliek aan door hen te "bevechten".
De beste manier dat je hen kunt bevechten is door in de hartruimte te leven en de liefdevolle gevoelens en energieën die het resultaat zijn tot uitdrukking te brengen, en wij zullen onze laatste expressies maken voor deze communicatie met eindeloze vreugde over de goddelijke wonderen die nochtans jullie gewaarwording moeten begunstigen.
Wij kunnen niet garanderen dat jullie zullen beginnen deze wonderen op een echtere en diepere manier te voelen als jullie je voor hen openstellen, maar als jullie jezelf ervan overtuigen dat jullie te beperkt of te eindig zijn om hen te voelen, dan creëren jullie deze werkelijkheid voor jullie zelf en jullie werk om de rest van deze planeet te helpen hun goddelijke verordende bekwaamheden te begrijpen zal vertroebeld zijn.
Laat beperking en eindigheid zaken van het verleden zijn, en laat jezelf openen voor de uitbreidende energieën die hun weg naar jullie toe maken, welke jullie gewaarwordingen/inzichten opwaarderen en het gemakkelijker maken om de goddelijke, creatieve stroom te vinden die al jullie creatieve inspanningen een nodige boost geven.  
Jullie zijn sterke wezens van zuivere Bron energie die voor een zeer echte en belangrijke reden op de Aarde zijn, en jullie worden aangemoedigd om je dit te herinneren wanneer jullie inspiratie of enthousiasme lijkt op te drogen. Mettertijd, zullen zij nooit weer opdrogen, maar voor nu, doe alles dat jullie kunnen om hen te vervangen wanneer zij uitgeput lijken te zijn, omdat jullie missies te belangrijk voor jullie zijn om nog langer doelloos te zijn.
Met dank aan mijn Hogere Zelf en Spirituele Gidsen. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
(Permission is given to spread this post far and wide, as long as the following bio is included.)
I’m a 21 year old awakening seeker and creator of The Culture of Awareness daily news site.
The Culture of Awareness features daily spiritual and alternative news, as well as articles I’ve written and more. Its purpose is to awaken and uplift by providing material that’s spiritually inspired and/or related to the fall of the planetary elite and our entrance into a positive future.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten