zondag, juli 06, 2014

Overziel Leringen - Liefde kan Niet Vermeden worden… - 1 Juli 2014 / Wes AnnacOverziel Leringen
Liefde kan Niet Vermeden worden…
1 Juli 2014 /  Wes Annac 
Het is meer dan oké voor de ontwakende mensheid om hun "hoofden in de wolken" te hebben, zoals het gezegde gaat, zolang als dat jullie je voldoende geaard en geworteld hebben om tezelfdertijd een gezond verstand te behouden.
Het is belangrijk om van jullie zelf en jullie aardse bestaan te genieten, en het is zeer belangrijk voor jullie om de zelf-opgelegde grenzen te verlaten die het merendeel van de mensheid teruggehouden hebben, en doorgaan dat te doen, van het ontdekken van de volle staat van bewustzijn welke net voorbij het oppervlak van jullie waarneming bestaat.
De verbinding met spirit voorziet in een onderbreking van de stress van jullie dagelijkse bestaan, en ascentie omvat het doorbreken van de lagere dimensionale ketenen die jullie verstrikt gehouden hebben in het illusionaire idee dat jullie weinig meer dan eindige mensen zijn die niet in staat zijn van wat voor grotere spirituele krachten of bekwaamheden dan ook, waar jullie tot toe geleid werden te geloven dat zij niet bestaan.
Dit is absoluut niet waar, en in werkelijkheid, zijn jullie oneindige wezens van zuivere schepper-energie die een onbegrensde hoeveelheid van grotere bekwaamheden kunnen bezitten en deze kunnen polijsten, hetgeen gebruikt kan worden voor de restauratie van het bewustzijn en de reconstructie van jullie planeet.
Jullie Acties en Intenties
Wij zien hoe gereed zovelen van jullie zijn om jullie planeet te herbouwen en de levendige staat van bewustzijn te vinden die nu als een vage herinnering lijkt te zijn, en wij doen alles dat wij kunnen om jullie te helpen om jullie zelf te bekrachtigen met het begrip dat jullie Nieuwe Aarde in ieder moment gecreëerd wordt via jullie acties en intenties.
Er zullen fysieke veranderingen betrokken zijn bij de restauratie van jullie planeet, en hiermee bedoelen wij geen negatieve of destructieve veranderingen die de conditie van Gaia's oppervlakte serieus veranderen. Wij refereren naar de fysieke veranderingen die de ontwakende mensheid zullen maken met betrekking tot vele van jullie steden, hetgeen hen zal helpen om de natuur op veel grotere manieren te modereren dan dat zij momenteel doen, maar de meerderheid van de veranderingen die ervaren zullen worden zullen van binnenuit komen.

Er zal veel meer spirituele verandering zijn dan fysieke, en jullie kunnen de grotere spirituele veranderingen beginnen die door jullie zelf gemaakt moeten worden door deze op een verhoogd niveau van bewustzijn te plaatsen zo veel en zo vaak als mogelijk is.
Jullie verdienen het om in een voortdurende zuivere en verheffende staat van bewustzijn te bestaan, en wanneer jullie er tot toe in staat zijn, zullen jullie zien dat jullie je werkelijk nergens zorgen of ongerust over hoeven te maken. Ieder probleem dat jullie mogelijk zouden kunnen hebben is eindig en tijdelijk, en uiteindelijk, zullen jullie terug zijn in een plaats waar fysieke problemen in principe onbekend zijn.
Wij zijn ons natuurlijk bewust van de problemen die jullie werkelijkheid plagen, en wij doen alles dat wij kunnen om jullie planeet door hen heen te helpen, maar zij beïnvloeden ons niet zoals zij de meeste aardse zielen beïnvloeden.
In plaats daarvan, herkennen wij dat de grootste moeilijkheden waar jullie maatschappijen momenteel mee geconfronteerd worden noodzakelijk zijn gezien de enorme hoeveelheid aan negatief karma dat de mensheid voor zichzelf door de eeuwen van jullie planeet heen gemanifesteerd heeft, en wij sturen graag onze liefde naar jullie wereld in een poging om sommige van de meest destructieve energieën achter de problemen die jullie plagen te helpen herstellen.
Jullie grootste problemen zullen in de tijd van een oogknipper opgelost worden wanneer de mensheid samenkomt en hen als een stevige eenheid afhandelt, en dit zou uiteindelijk behoorlijk ver weg kunnen zijn in termen van jullie fysieke tijd als jullie het toestaan. Het is essentieel dat de mensheid ermee begint samen te komen om de grootste veranderingen te maken die er met betrekking tot jullie maatschappij gemaakt moeten worden, en het is ook essentieel dat jullie de veranderingen manifesteren die jullie willen zien door hen te leven.
Onder de meest opmerkzame van deze levensbehoeften is het begrip dat Liefde de grootste en meest potente kracht in het Universum is. Liefde is alles, en het kan de inzichten/gewaarwordingen van een individu transformeren en hen helpen te zien dat er veel meer tot jullie bestaan is dan dat jullie reguliere wetenschap onderwijst.
Liefde omvat ieder facet van jullie werkelijkheid, en als jullie dit alleen maar zouden kunnen begrijpen, zouden jullie zien dat de koude, leegheid die jullie voor zo lang rondom jullie heen waargenomen hebben in waarheid een illusie is. Wij verzoeken jullie om de illusie te transcenderen en jullie zelf toe te staan het voorkomen van Liefde te zien, want waarlijk, het is overal en in alles.  
Liefde kan niet vermeden worden, hetgeen een goed iets is omdat er geen echte betekenis is in het proberen om het te vermijden. Te proberen Liefde te vermijden is als het jezelf te blokkeren van de grootste creatieve en meditatieve bron welke ooit bestaan heeft, en het zou dwaas zijn om jezelf hiervan te blokkeren ten gunste van de voornoemde leegheid waar zovelen van jullie aan gewend zijn.
Jullie kunnen een vol, overstromend niveau van Liefde ervaren, hetgeen de meeste zoekers niet gevoeld of ervaren hebben sinds zij hun eerste weg maakten naar het oppervlak van jullie planeet, en alles dat het nodig heeft is het verstillen van jullie geesten en het openen van jullie harten voor de grote zuivere en overstromende energieën die vanuit de hogere rijken aan jullie gegeven worden.
Alles is Mogelijk
Jullie kunnen het in je opnemen en vervolgens een enorme grote hoeveelheid en zuiverheid van Bronenergie uitstralen, en zolang als jullie geesten en harten open zijn, is alles mogelijk.
Zo lang als jullie bereid zijn te geloven dat jullie capabel zijn van supermenselijke prestaties waar het merendeel van jullie planeet voor getraind en geprogrammeerd werd om aan te nemen dat zij onmogelijk zijn, zal alles waar jullie naar streven om te doen gemakkelijk en stromend gedaan worden. Geloven in jezelf is de sleutel om alles te bereiken, en geloven in de werkelijkheid van de diepere spirituele verbindingen die jullie beginnen te maken is de sleutel om hen succesvol te maken.
Channeling, bijvoorbeeld, is een zeer echt proces, maar een overvloed aan zoekers hebben zichzelf ervan overtuigd dat het ofwel niet echt is of te moeilijk voor hen is om te doen, wat, natuurlijk, niet waar hoeft te zijn.
Wij hebben overvloedig vaak gezegd dat jullie capabel zijn om alles te doen waartoe jullie bereid zijn te geloven dat jullie daartoe in staat zijn, en er is geen betekenis in het jullie zelf terughouden van jullie grotere bekwaamheden ten gunste van de beperkingen waar zovelen van jullie aan gewend zijn en gereed voor zijn om te transcenderen.
Om jezelf terug te houden zou zijn te dansen met de illusie, en wij zijn vol vertrouwen dat velen van jullie gereed zijn om een nieuwe dans te doen welke veel meer Liefde en enthousiasme vereist dan het voormalige.
In plaats van te dansen met de illusie, voel je vrij om met de ware, oneindige Liefde te dansen welke door de hartruimte heen stroomt zo veel en zo vaak als dat je kunt, want door dat aldus te doen, zal je jou al sterke schakels met de andere zijde ontsluiten en versterken.
Laat de Liefde uit ieder facet van jouw wezen naar buiten gutsen. Vul jullie zelf tot aan de nok toe ermee. En laat het dan los in een grootse uitbarsting van goddelijke geïnspireerde expressie. Of je nu jouw innerlijke Liefde gebruikt voor creativiteit of iets anders, diens oneindige kracht kan gebruikt worden voor uiteenlopende belangrijke en behulpzame doelen.
Beseffen jullie evenwel hoe krachtig en potent een ieder van jullie is? Hebben jullie er enig idee over hoe sterk en zuiver de verbindingen die jullie kunnen maken zijn, of hoe belangrijk jullie aanwezigheid op de Aarde is?
Velen van jullie doen dat, natuurlijk, maar wij spreken hoofdzakelijk tegen diegenen van jullie die bereidwillig geloofd hebben dat jullie te gelimiteerd of eindig waren om de dingen te doen die jullie werkelijk wilden doen. Jullie zijn veel meer in staat om deze dingen te doen dan dat jullie denken, maar zolang als dat jullie doorgaan om jezelf ervan te overtuigen dat jullie dat niet zijn, zullen jullie doorgaan de moeilijkheden te hebben die gepresenteerd worden vanwege jullie aanvankelijke ongeloof.
Ongeloof is de grootste belemmering van een bekwaamheid, en het is niet van belang of het iemands eigen ongeloof is of dat van de mensen rondom hen heen. Als je niet in jezelf kunt geloven of de liefdevolle ondersteuning van anderen kunt ontvangen dat jou helpt te gedijen, zullen jouw creatieve werken vertroebeld zijn en zal jij het veel moeilijker vinden om in/naar de zuivere, levendige stroom te geraken waar zovelen van jullie gereed voor zijn om zich in te verdiepen.
Geloof in Jouw Bekwaamheden
Laat jezelf geloven in jouw goddelijke uitgevaardigde bekwaamheden, omdat wanneer je dat doet, je geïntroduceerd zult worden aan een geheel nieuwe versie van jezelf die een gemakkelijkere tijd lijkt te hebben van het toegang verkrijgen en voordeel te behalen uit diens creatieve geschenken/gaven.
In overvloedig veel van oude en recente beschavingen in jullie geschiedenis, waren golven van zoekers in staat om op hun innerlijke gaven in te tappen en deze gaven te gebruiken om de mensen rondom hen heen te helpen ontwaken, en jullie kunnen hetzelfde doen als jullie een eenvoudige doch eensgezinde inspanning maken.
Bereidheid om alles te doen dat nodig is om de mensheid te helpen een hogere trilling te vinden zal voor de zoekers die de bedoeling hebben om bij te dragen aan jullie evolutie aangemoedigd worden, en jullie werk voor deze evolutie kan zuiver en krachtig zijn als je zo hard als mogelijk werkt terwijl je begrijpt dat het ook belangrijk is om plezier te hebben.
Wij merken op dat velen van jullie plezier hebben met het doen van jullie werk, en wij zouden daar niet gelukkiger over kunnen zijn, maar diegenen van jullie die zeer hard werken worden aangemoedigd om plezier te hebben en te genieten van jullie vrije tijd net zoveel als jullie werken, want jullie geluk is essentieel voor het herstellen van het geluk en de heelheid van de rest van jullie planeet.
Wij zullen onze laatste expressies voor deze communicatie maken met eindeloze waardering voor de toewijding waarmee zovelen van jullie doorgaan te laten zien bij het jullie zelf aanbieden voor de evolutie van de mensheid. Wij hebben dit heel vaak in het verleden gezegd, en dit is omdat wij echt dankbaar zijn voor alles dat jullie gedaan hebben en doorgaan te doen.
Wij kunnen onze waardering niet voldoende tot uitdrukking brengen, en wij verzoeken jullie om door te blijven gaan wanneer je het gevoel hebt alsof je dat niet langer kunt, omdat wanneer je het gevoel hebt dat je op het punt staat om op te branden, jouw grotere creatieve stroom meer dan ooit versterkt wordt.
Met dank aan mijn Hogere Zelf en de Spirituele Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

(Permission is given to spread this post far and wide, as long as the following bio is included.)
I’m a 21 year old awakening seeker and creator of The Culture of Awareness daily news site.
The Culture of Awareness features daily spiritual and alternative news, as well as articles I’ve written and more. Its purpose is to awaken and uplift by providing material that’s spiritually inspired and/or related to the fall of the planetary elite and our entrance into a positive future.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten