zaterdag, juli 26, 2014

Onze Innerlijke GPS Instellen voor Tijdlijnen van de Nieuwe Aarde - 25 Juli 2014 / DL Zeta


Onze Innerlijke GPS Instellen voor Tijdlijnen van de Nieuwe Aarde
25 Juli 2014 / DL Zeta
We kunnen beginnen onze ervaring van de nieuwe tijd op ieder punt dat wij wensen aan te scherpen om een grotere ervaring van liefde, vrede en spirituele verbinding in onze levens te ervaren. Diegenen die al begonnen zijn met dit proces worden de energieën van de Nieuwe Aarde ronduit gewaar beschikbaar te zijn om in het weefsel van nieuwe aanvangen verweven te worden.
Met de Nieuwe Maan van 26 juli in Leeuw de krachten bundelend met Jupiter, de planeet van het geluk, is dit waarlijk een tijd om opnieuw te beginnen. Dit is een uitstekende tijd om een nieuwe spirituele uitoefening te beginnen, onze creatieve horizonten uit te breiden, nieuwe verbindingen met anderen te smeden, nieuw gezondheidsleefregels te beginnen en onszelf op de één of andere nieuwe en gedurfde manier opnieuw uit te vinden. Onze inspanningen richting uitbreiding worden nu aanzienlijk ondersteund. Voor Lichtwerkers, bezit dit een speciale belangrijkheid aangezien wij de zachte winden van deze tijd toestaan om ons voort te snellen op onze reis van zelfrealisatie.
Toegang tot het Etherische Internet en Snelle Genezing Vergemakkelijken
Lichtwerker hebben gedurende enige tijd de richting geweten waarin wij individueel en collectief bewegen. Wat het ook is dat wij tot dusverre ervaren hebben op de manier van intuïtief weten, dromen en visioenen, zijn wij nu in staat om aanzienlijk uit te breiden. Wij zijn in staat om de levenssporen die uitgelijnd zijn met hoge trillingsfrequenties te verschuiven; om snelle energie genezing en toegang tot het "etherische Internet" te vergemakkelijken waar de informatie van het ongekende bestaat; om telepathische communicatie met ons hogere zelf te ervaren en om bewust met anderen te vermengen. Wij zijn in staat om toegang tot tijdlijnen te verkrijgen waar iedere vonk van het leven in iedere gestalte gewaardeerd en gerespecteerd wordt, en waar slavernij niet bestaat. Wij zijn in staat om levenssporen te ervaren waar innerlijke vrede groei geeft aan Universele vrede en de ware aard van liefde tot uitdrukking wordt gebracht en ervaren wordt in plaats van de bleke reflectie die soms voorbijkomt voor liefde in de derde dimensie.Onze Intenties Instellen activeert onze Innerlijke GPS
Wat het ook is dat wij tot dusverre ervaren hebben is slechts de eerste golf van deze energieën, De volgende golf is beschikbaar wanneer het ook is dat we gereed zijn. We hoeven de stappen niet te weten om ons aan te sluiten bij de dans. Onze verbinding versterken met tijdlijnen van de Nieuwe Aarde is een kwestie van het instellen van onze intenties om onszelf verder uit te lijnen met de Nieuwe Tijd. Op een bepaalde manier stellen wij onze innerlijke GPS in voor levenssporen van de Nieuwe tijd en staan onszelf toe om naar deze hoge trillingswerkelijkheden geleid te worden. Als we gereed zijn, verschijnt er een nieuwe stap. Intenties leiden ons naar de juiste plaats op het juiste tijdstip, brengen ons in verbinding met mensen, situaties en informatie - wat er ook nodig is om ons te helpen de volgende stap op onze reis te zetten.
Als we innerlijke weerstand bespeuren om deze stap te nemen, kunnen we naar iedere manier kijken waarop wij nog steeds geïnvesteerd mogen zijn in de driedimensionale tijdlijnen. Als we nog steeds verbonden zijn aan vroegere trauma's zal dit een rubberen band effect creëren, ons steeds weer opnieuw terugtrekkend naar lagere trillingswerkelijkheden totdat we voldoende genezen zijn om onze bevrijding te verkrijgen.
Wij bestaan tegelijkertijd op diverse Punten door Tijd en Ruimte heen
Enige eenvoudige stappen zullen ons helpen het Licht van de Nieuwe Tijd te verankeren. Dit omvat het leren te werken met energie en intenties en een bereidheid om de wereld vanuit een nieuw perspectief van oneindig potentieel te zien. Wij zien wat we verwachten te zien. Als wij een lineaire voortgang van evenementen verwachten te zien, zal ons leven langs een lineaire voortgang van levenssporen schijnen te gaan, elk bouwend op de andere. Deze manier van het zien van de dingen mag in sommige gevallen werken maar niet in die van anderen. Energie breidt zich in alle richtingen uit. Als een resultaat, bestaan onze verleden, heden en toekomstige zelven allemaal tegelijkertijd op andere punten op de kaart van ons bewustzijn. Op sommige punten breidt onze energie uit terwijl op andere, het samentrekt. We zijn in staat om deze tijden te balanceren en vieren de studie in de tegenstellingen dat het leven is. Wanneer wij in verbinding en harmonie met aspecten of "zelven" werken die op alle andere punten van de kaart bestaan, creëren wij innerlijke Eenheid. Deze staat van innerlijke eensgezindheid versterkt onze verbinding met tijdlijnen van de Nieuwe Aarde. Wanneer wij in een staat van innerlijke eenheid bestaan, zijn er altijd aspecten waar wij een beroep op kunnen doen voor ondersteuning, energie en begeleiding ongeacht de omstandigheden waar wij op dat moment mee te maken hebben. Dit is een voordeel van de innerlijke eenwording - wij kunnen onze verschillende aspecten bijeen brengen en versterken om een raamwerk te vormen welke groei, genezing en de cultivering van het hogere bewustzijn ondersteund.
Onze aspecten bestaan uit verleden, heden en toekomstige zelven alsook ons repertoire van zelven van ons huidige leven, allen werken tegelijkertijd onder de paraplu van ons hogere zelf. Wanneer deze zelven harmoniseren en samenwerken om de wens van de ziel uit te dragen, is alles mogelijk.
Verenigen met Vroegere en Toekomstige Zelven
Wanneer je nu jouw intentie instelt om innerlijke eenheid en hoger bewustzijn te cultiveren, worden jouw vroegere en toekomstige zelven meegevoerd naar deze hogere frequentie en jouw bewustzijn door de tijd heen breidt zich uit. Vroegere zelven worden genezen en bevrijd van spirituele misvattingen. Communicatie met toekomstige zelven breidt jouw uitlijning uit met jouw ziel en hogere zelf.
In een moment van meditatieve uitlijning, kan je uitreiken naar jouw toekomstige zelf en dit zelf vragen om diens Licht en energie bij dat van jou aan te sluiten. Verleden en toekomst verenigen breidt aanzienlijk jouw gebied van potentiëlen uit om voorwaarts te gaan. Wanneer onze zelven zich bij elkaar aansluiten om hun licht te versterken en samen te voegen, versnelt dit onze inspanningen, geneest ons op alle niveaus en helpt ons in tijden van nood. Op dezelfde manier, kunnen we terug reiken om ons te verenigen met vroegere zelven om hun genezing en groei te vergemakkelijken. Wanneer wij innerlijke eensgezindheid creëren, zijn wij in staat om ons aan te sluiten bij andere verenigde zielen om de tijdlijnen van de Nieuwe Aarde te versterken.
Het Pad van Kwantum Groei en Genezing
Als een resultaat van de inspanningen richting eenwording, is jouw uitgebreide toekomstige zelf over 5-10 jaren in staat om energie terug uit te stralen naar jouw huidige moment. Wanneer je het een uitoefening maakt van het sturen van licht naar jouw vroegere zelven, zal je in een korte tijd energetische infusies beginnen te ontvangen van jouw toekomstige zelf die nog steeds deze uitoefening uitvoert. Wanneer je een intentie instelt om liefde en licht en genezende energie uit te stralen naar alle aspecten van jouw bewustzijn, verleden, heden en toekomst, creëer je de oorzaken van een spiritueel bewust en bekrachtigd toekomstig zelf. Affirmeer iedere dag jouw intenties richting de innerlijke eenwording. Stel een intentie in om het licht van jouw bewustzijn uit te breiden. Jouw gevoel van vreugde, liefde en innerlijke vrede breiden exponentieel uit als je dagelijks licht en liefde stuurt naar alle aspecten van jouw wezen en je openstelt om van alle aspecten van jouw wezen te ontvangen. Als jij jouw licht uitbreidt en jouw zelven door de tijd heen bekrachtigd, wordt je een helderder licht voor anderen.
Als je deze energetische uitwisseling instelt, zal je in een zeer korte tijd de resultaten van deze intenties beginnen te ervaren. Het licht van jouw toekomstige zelf, intensiveert aanzienlijk door jouw intenties en inspanningen, stuurt licht naar jou terug terwijl jij op jouw beurt licht naar de vroegere en toekomstige zelven stuurt. Dit is het pad van kwantum groei en genezing.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen