maandag, juli 14, 2014

Kundalini, Energie Stromingen en JIJ!! - 14 Juli 2014 / Lisa Gawlas


Kundalini, Energie Stromingen en JIJ!!
14 Juli 2014 / Lisa Gawlas
Er is een enorme stroming aan het gebeuren dwars over onze kostbare planeet en beweegt zich op de één of op de andere manier door het lichaam van iedereen heen. Ik krijg een stroom aan e-mails over mensen die de Kundalini op dit moment ervaren. Neem een moment en vier deze heilige gebeurtenis binnenin het lichaam … dan, integreer het!! Het schijnt op veel verschillende manieren geactiveerd te worden, maar ik wil eentje in het bijzonder hier adresseren. De aanraking van een vreemde!
Er zijn veel manieren waarop de Kundalini aangestoken kan worden binnenin het lichaamssysteem en de onschuldige verbinding met een ander is gigantisch. Ik zeg onschuldig met een reden, ik ben geen fan van de opzettelijke activering, omdat het lichaam diens eigen timer heeft en het het beste weet wanneer het gehele lichaam en de geest gereed is voor een dergelijke ervaring. Anderszins is het als het proberen te bakken van een cake met de oven op de braad temperatuur. Het mag gebakken worden, maar het gaat niet de cake worden die je wilde.
De Kundalini zelf is een frequentiestroming binnenin het lichaam. Hoewel wij het associëren met onze wortelchakra, is de kroonchakra er net zoveel bij betrokken als de wortel. Zeer specifiek, de pijnappelklier. De pijnappelklier is de regelaar van het Licht, anderszins bekend als melatonine.
Een meneer e-mailde mij onlangs over een ervaring die hij had toen hij naar een vrijmarkt ging. De dame die de vrijmarkt hoste sprak met hem en zijn lichaam begon op de klank van haar stem te reageren. Toen zij hem aanraakte ging hij in/naar een prachtige, zo niet oncomfortabele Kundalini explosie binnenin zichzelf. Je moet van de humor hiervan houden.
De fysieke ogen zien echt meer dan dat het brein kan verwerken. Eerst, zag hij haar lichtgebied, toen zij met hem sprak, hoorde hij de frequentiecodes binnenin haar stem, en de onschuldige aanraking op zijn arm activeerde zijn volledige lichaam!! Een diepe en innige zielpartner in zijn ware thuis van spirit, trad zijn fysieke leven binnen voor het doel van de activering van zijn ziel/lichtlichaam. En zij dachten beide dat het was om dingen te kopen en te verkopen!!

Omdat de Kundalini het meest krachtig ervaren wordt in de wortelchakra, specifiek het gebied van de lies, reduceren wij zeer vaak de volledigheid van wat er gebeurt. De kroonchakra en de wortelchakra draaien snel op de versnelling van Verandering. Verandering op het cellulaire niveau. Verandering op het bewustzijnsniveau.
De meeste mensen nemen niet de tijd en de energie die het neemt om die Kundalini energie volledig te tomen en het te integreren vanuit de wortel naar de kroon binnenin zichzelf. Dus na enige tijd, gebeurt de stroming nogmaals, het is zo ongeveer als het zeggen tegen jou ziel … jij doet al het werk, ik zal wachten. En dat is prima. Wat een maand genomen zou kunnen hebben om te integreren mag 10 jaren nemen, maar onze ziel is geduldig. Het weet dat het een miljoen levensspannen heeft om diens taak te voltooien. En de mens kan het druk krijgen…
Dus ik vind het interessant dat de conversatie op mijn facebook muur ging naar de stromingen van energie die op dit moment gebeuren, naar de Kundalini van het oor. Er is iets dergelijks!! Denk erover na, de zielenergie moet uiteindelijk vanuit de wortel naar boven integreren en zal het oppikken waar het de laatste keer gebleven was. Iedere ons van onze fysieke lichamen zal uiteindelijk door de volledige integratie heengaan, ofwel spontaan of opzettelijk. Ik heb een zeer eenvoudige en mag ik toevoegen, vrij aangename oefening voor het integreren van de Kundalini. (zie onder dit artikel)
Echter, Shambha-lini (activering van het lichaam door een externe bron) kan alleen ervaren worden na de volledige integratie van de Kundalini. Het is, welbeschouwd, een ziel expressie (Kundalini binnenin, Shambha-lini buitenom)
Van wat ik begrijp op dit moment over Shambha-lini is het de buitenwaartse verbinding met andere zielen in het lichaam, volledige belichaamde zielen. Dat is zo ongeveer alles dat ik erover weet .. voor nu. Informatie wanneer het zo nieuw en groot is, komt binnen zoals het druppelen van een infuus-druppeling, een piepklein beetje per keer als tot het volledig begrijpen van de grootsheid bij de hand, bij het hart.
Er is ook nog een ander aspect aangaande deze stroming van energie, een behoorlijk groot aspect feitelijk.
Wij werden in ons verleden geconditioneerd (om tot hier te komen) om deze nieuwe energieën in Gaia te gronden. En toch, is ZIJ het die deze energie voor ons loslaat. Het gronden (en ik gebruik dat woord slechts licht) moet in ONS zijn. Het komt de zonnevlecht binnen en verlevendigd het concept dat wij kennen als "de Nieuwe Aarde" in/naar onze lagere drie chakra's. WIJ ZIJN DE NIEUWE AARDE. Het is helemaal niet iets dat buiten onszelf is.
Er zijn plaatsen op deze kostbare Aarde, dat wanneer wij op die plaats gaan staan, het ons energiegebied op verbijsterende en vaak, zeer krachtige manieren activeert. Kundalini activering door slechts op de grond te stappen. Een plaats die je lang geleden voor jouw ervaring opgezet hebt. Dat is hoe krachtig en hoe heel mama is. Zij is niet ziek en stervende … hoewel, sommige van haar kinderen dat wel zijn, tenminste jegens de oude manier van hun levens.
Wij zijn echt de brengers van de Nieuwe Wereld, het komt van binnenuit ons en wordt buitenwaarts gecreëerd in de volle expressie van onze GodZelf. Ziel. Kies een naam! (glimlach)
Hier is een andere enorme grote en belangrijke bonus over het nemen van tijd om volledig jouw Kundalini energie te integreren wanneer het oprijst … wanneer het volledig geïntegreerd is, vanaf daar naar buiten, weet je waar iedere andere krachtstroming over gaat. Wij hebben veel innerlijke stromingen voor vele uiteenlopende redenen. Niet iedere krachtstroming is een Kundalini ervaring, tenminste, zoals wij Kundalini begrijpen. Maar de ziel brengt welzeker hogere frequenties van diens Lichtlichaam binnen in diverse stadiums van onze evolutie.
Ken U zelve!!
Geniet van de stromingen van deze Volle Maan naar het Nieuwe Maan pakket. Het is GIGANTISCH!!!
Grote, grote, grote ((((KNUFFEL)))) van wel , alles!!
Lisa
****

Hoe Jouw Kundalini Energie Volledig te Integreren
Er zijn sommige mensen die hun zielenergie gevoeld hebben, hun Kundalini ontwaakte en bewoog snel vanaf de basis van hun ruggenwervel rechtstreeks naar boven naar de kroonchakra (de top van je hoofd) hen toestaand om verbijsterende gelukzaligheid te ervaren. Dit BETEKENT NIET dat jij je zielenergie geïntegreerd hebt, maar jouw hogere zelf stond jou toe te weten van wat de ervaring omvat. Zeer gelijk zoals mensen die een bijna dood ervaring gehad hebben, hetgeen niet het einde van de reis is maar slechts het begin!
Wanneer jouw energie binnenin jou ontwaakt (forceer het alsjeblieft niet om te ontwaken, aangezien je in een fysiek lichaam bent en het je fysiek pijn kan doen als jouw omhulsel niet voorbereid is om het te ervaren) is het eerste dat je wilt doen om je er innerlijk mee te verbinden. Raak er bewust en vertrouwd mee.
Voor mij, omdat ik zo visueel ben, werd het een serpent (slang) die ik kon zien en waar ik mij mee kon verbinden. Ik heb andere mensen horen zeggen dat zij hun energie als een bal van licht zagen, anderen hadden intieme gevoel/weten verbindingen en ga zo verder. Er is geen juiste of verkeerde manier hiermee, het enige dat ertoe doet is jouw bewuste verbinding met de krachtige trillingsenergie aan de basis van jouw ruggenwervel (gewoonlijk gevoeld vanaf net boven de heupen door naar het midden van het bovenbeen).
Wanneer je eenmaal een bewuste verbinding met je zielenergie hebt gebruik je hand of vinger om je er echt mee te verbinden en ermee te voelen. Door te testen en fouten te maken (wat een plezierige fouten deze tijden zijn) ga je ontdekken dat je het tempo en de snelheid van de trilling kunt controleren, en door je aan te sluiten op jouw energie kan je beginnen het naar boven te trekken richting je navel (sacrale chakra). Er zal geen vergissing zijn wanneer je deze energie zelfs een fractie van een centimeter bewogen hebt omdat de sensaties binnenin jouw lichaam intensiveren!
Houd in gedachten dat deze tijd over jou gaat en alleen jou. Breng geen fantasie man of vrouw binnen om jouw ervaring te verhogen, want dat gaat niet langer meer over Kundalini integratie. Als je iets visueels moet creëren (wat we allemaal vroeger of later doen) maak het met jezelf. Zie jezelf omhoog komen vanuit jouw lichaam en dat je seks hebt met je eigen lichaam. De schoonheid van wie wij werkelijk zijn, wij zijn androgene/tweeslachtige schepselen, dus zelfs de vrouwelijke visie van mijn lichaam kan een penis hebben als dat nodig is. Je kunt zelfs vroegere levensgedaanten gebruiken als je de ontmoeting al gehad hebt. Het punt is, deze tijd gaat over jou met JOU en niet iemand of iets anders!
Je zult ook ontdekken dat als je echt begint om jouw energie uit diens slaapplaats te bewegen, dat vele oude herinneringen naar boven naar het oppervlak schijnen te komen en wegvliegen. Zelfs als de herinnering onplezierig is, ben je zo gewikkeld in jouw staat van innerlijke extase dat het je zelfs helemaal niets doet als het zichzelf van jou bevrijdt. Dit is waarlijk wat seksuele genezing betekent en waar het helemaal over gaat.
Als het je lukt om jouw energie vanuit jouw basischakra naar jouw sacrale chakra te bewegen, voel je niet slecht als je een oncontroleerbaar orgasme hebt. Het meesterschap over je lichaam verkrijgen vergt oefening en concentratie, en hoe meer je oefent hoe sneller je slaagt bij het in staat zijn om jouw orgasme te controleren en te dirigeren.
Wat je wilt doen is efficiënt worden met het bewegen van jouw seksuele energie omhoog uit jouw heupen vandaan en omhoog door jouw sacrale chakra (net onder de navel). Maak je helemaal geen zorgen als je niet weet waar al jouw chakra's gelokaliseerd zijn, je bent niet alleen in deze gebeurtenis, en jouw hogere zelf weet precies waar alles is en waar jou te helpen met je meesterschap. Ik wist zelfs niet wat chakra's waren tot nadat ik deze energie volledig geïntegreerd had. Ben gewoon eenvoudig in de ervaring en uit jouw hoofd!
Wanneer je eenmaal moeiteloos jouw seksuele energie omhoog naar jouw sacrale chakra kunt bewegen en met gemak uit dat gebied klaarkomt, is het tijd om de energie omhoog naar de volgende chakra te trekken, (wat voor de meeste mensen de Zonnevlecht is, net onder de ribbenkas). Ik zeg de meeste mensen omdat gedurende de laatste 3 jaren ik opgemerkt heb dat sommige mensen hebben wat genoemd wordt een Sacrale Vlecht Chakra, gelokaliseerd tussen de wortel, sacrale chakra en de zonnevlecht. Jouw eigen energiesysteem zal het weten of je deze al ontwikkeld hebt en zal jou als zodanig instrueren.
Denk voor geen enkel moment dat de seksuele energie waar je nu mee danst niet bewust of intelligent is, het is beide, aangezien het de Levenskracht energie is (of een deel van God) dat jij bent! Dit is een dans van integratie die samen gedaan wordt, dus denk niet dat jij je agenda kunt forceren, het proces kunt versnellen of jezelf voor de gek kunt houden door te geloven dat je iets gedaan hebt dat je nog niet gedaan hebt (dat irritante oude ego zal alles doen wat het kan om deze verbazingwekkende, bekrachtigende, levensverbeterend proces tegen te houden.)
Ga helemaal verder naar boven in het lichaam totdat je efficiënt in staat bent om jouw seksuele energie te controleren en uit iedere chakra naar eigen goeddunken klaarkomt. Het naar boven brengen van de energie door jouw hoofd zou met oefening moeiteloos moeten worden. Dat is wanneer je weet dat je jouw zielenergie volledig geïntegreerd hebt in iedere cel, iedere molecule, ieder aspect dat jij bent.
Het volgende avontuur is deze energie zonder je handen te bewegen en het eenvoudig doet met jouw intieme verbinding binnenin jezelf. Je wilt het omhoog bewegen en door jouw gehele lichaam heen en uit jouw hoofd vandaan klaarkomen met je pure wilskracht.
Wanneer je binnenin gereed bent, zal jouw magnetische tegenhanger voor jou tevoorschijn komen binnenin jouw eigen zielenergie. Wederom, mag deze tegenhanger een fysieke incarnatie zijn waarin je gereisd hebt of waarmee je reist, of zij mogen een deel zijn van jouw spirituele team, niet geïncarneerd, maar wisselen hun magnetische codes uit en bedden hen binnenin jou in als je het samenspel van de Kundalini uitwisseling ervaart.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen