woensdag, juli 23, 2014

Kom Jezelf Te Boven - Accepteer Vreugde - 22 Juli 2014 / Brenda Hoffman


Kom Jezelf Te Boven - Accepteer Vreugde
22 Juli 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Velen vrezen de gevolgen ondanks voorbij te gaan aan de noodzaak om dit aldus te doen. Jullie verwachten dat hetzelfde resultaat waar is voor dit leven - voordat je de overgang maakt - en vele, zo niet alle, voorafgaande levens. Het is alsof iemand jou miljoenen dollars geschonken heeft en jij je afvraagt wanneer het weggehaald zal worden. Of je gokt met jouw winsten gelovend dat het er niet toe doet, aangezien alles weldra verdwenen zal zijn.
Dan, zijn daar diegenen die zich zullen amuseren en genieten van de geschonken miljoenen - zonder schroom of verontschuldigingen.
En aldus is het dat je op een geloof kruispunt bent. Geloof je echt in deze overgang? Of heb je slechts jouw geloof in vreugde verwoord, maar heb je angsten diep binnenin je gehandhaafd?
Misschien voel je dat iets dergelijks oneerlijk is want je hebt gedurende eonen voor het kerngeloof dat diep binnenin jou ingebed is en waarvan je slechts een paar dagen geleden leerde wat dat kerngeloof was, geleden - dus ben je meer verwerkingstijd nodig.
In de 3D wereld ben je er zeer vertrouwd mee, je zou inderdaad meer tijd nodig zijn en jou zou meer tijd toegestaan worden, maar dit is nu, dit is de Nieuwe Aarde. Het is tijd om "jezelf te boven te komen". Je hebt een baken van Licht binnenin je dat je het Universum beloofde te zullen laten stralen.

Die laatste verklaring schijnt nochtans een volgende verzorgingsrol te zijn, en zo is het. Alleen deze keer, zorg je voor jezelf. Tamelijk anders dan de voorbije eonen toen jij aan het einde van de verzorgingslijn stond. Iedereen - ouders, kinderen, levensgezellen, vrienden, de gemeenschap, het land - kwamen eerst. Begrijpen jullie dat weinig oorlogen mogelijk zouden zijn geweest als zelf belangen cultureel acceptabel waren?
Misschien denk je dat wij je adviseren om egoïstisch te zijn. Dat doen we. Voor één keer in dit leven en vele andere levens, stel vast wie je bent en wat je nodig bent.
In het Oude Tijdperk, werden strepen getrokken. Zorg voor de vrouwen, kinderen, het land, een ieder die minder sterk geacht werd dan jij - en uiteindelijk jij.
Wie bepaalde welke groepen minder sterk waren of meer behoeftig?
Is het niet waar dat alleen in de laatste 100 jaren of zo in de moderne geschiedenis, vrouwen toegestaan werden om gelijksoortige risico's, taken en activiteiten te ervaren als mannen? Werden in voorbij eeuwen zeven jaar oude kinderen - zowel mannelijk als vrouwelijk - niet beschouwd als volwassenen? Werden er niet verscheidene vrouwelijk gedomineerde culturen door archeologen ontdekt? Zijn er geen landen die weigeren deel te nemen aan oorlogen?
En toch, gaan jullie door te geloven dat huidige culturele geaccepteerde en dominante gedragspatronen in steen gebeiteld zijn.
Wanneer veranderden deze bovengenoemde culturele patronen en waarom? Wat representeerden deze patronen die geen representatie in jullie huidige leven vereisen? Als veranderingen zich voordeden door de geschiedenis van de Aarde heen en geaccepteerd en gevolgd werden, waarom kunnen jullie niet geloven dat jullie nu gemakkelijk in vreugde kunnen leven?
Je hoeft niet in vreugde te leven als je dat liever niet doet - maar waarom niet? De Universums - en jullie - beschenken jullie met Liefde en overvloed. Het is tijd om te accepteren en te geloven. Geloven betekent weten zonder enige twijfel dat de pijn van gisteren er niet meer is.
Je kunt vechten en beredeneren om jouw pijn/Oude Tijdperk overtuigingen te leven, maar vreugde is hier. Jouw pijn overtuiging handhaven is niet anders dan doorgaan te geloven dat paarden het meest belangrijk middel van transport zijn hoewel auto's, vliegtuigen en treinen gewoonweg beschikbaar zijn.
Verschuif je denkproces van dat van pijn naar plezier. Niet omdat je dat moet - maar waarom zou je het niet willen?
Misschien heb je het gevoel dat je plezier moet accepteren. Iets dergelijks is het geval voor andere redenen dan dat jij je nu misschien voor kunt stellen.
In de voorbije eonen, werden jullie gedwongen de overtuigingen te accepteren die het beste voor de maatschappij waren - tegen elke prijs aangaande jouw persoonlijke identiteit.
Je accepteert nu vreugde vanwege jouw persoonlijke identiteit. Misschien zal het je helpen om hieraan te denken als een lezing of wiskundeles die je niet specifiek leuk zou kunnen vinden, maar iets is dat je moet volbrengen voorafgaand aan het verwerken van meer geavanceerde studies.
Want inderdaad, als je niet vreugde/plezier/zelfliefde accepteert; en hetzelfde is waar voor de volgende persoon en de volgende en de volgende - zal jouw leven in een angstmodus blijven. De Aarde en alle andere Aarde entiteiten zijn aan het verschuiven - of je dat nu wel of niet waardeert. En het is tijd voor de menselijke entiteiten om volledig hun rol in deze verbijsterende overgang te accepteren.
Hoewel je jouw nieuwe leven van vreugde niet hoeft te accepteren, zal je werkelijk uit de pas zijn met jouw wereld als je het niet doet. En je zult in angst en pijn leven ver voorbij de tijd dat je dat moet.
Je hebt jouw angstlessen voltooid. Je hebt gereinigd - en jouw cocon verlaten. Sta jezelf nu toe te accepteren en ja, te genieten van de vruchten van jouw werk.
Accepteer de Universele geschenken die over jouw uitgeregend worden. Accepteer vreugde, ondanks oude indicatoren dat je iets moet vrezen.
Sta jezelf toe voorbij de eerste klas te gaan. Je hoeft niet langer die pijnlijk vervelende Dick en Jane boeken (om kinderen in de US van 1930-1970 te leren lezen) meer te lezen. Je kunt wat voor genre dat voor jou van interesse is lezen - zolang als het niet beangstigend of pijnlijk is. Deze hoofdstukken van jouw leven zijn allang verdwenen.
Accepteer en sta jezelf toe in de vreugde van jouw wezen te groeien. Dat is jouw Universele baken van Liefde en Licht - nauwkeurig geobserveerd door diegenen die nadenken over jou te volgen of niet.
Sta jezelf toe op deze Nieuwe Aarde te zijn.
Accepteer dat jullie net zo krachtig zijn als jullie je nu soms voorstellen. Jullie nieuwe rollen zijn in vreugdevolle drama's en komedies. Jullie diepgaande beangstigende en deprimerende drama's werden succesvol voltooid.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten