woensdag, juli 16, 2014

Karen Dover - Uitbreiden voorbij de Grenzen van de Oude 3D Aarde Werkelijkheid - 15 Juli 2014


Karen Dover
Uitbreiden voorbij de Grenzen van de Oude 3D Aarde Werkelijkheid
15 Juli 2014
Velen van jullie mogen enorme grote energetische verschuivingen en frequentie bewegingen in deze tijd ervaren. De laatste paar lineaire dagen die na een Volle Maan volgen duwen de diep vastgehouden frequenties van de oude 3D Aarde werkelijkheid naar de ware oppervlakte van jullie Wezen. Als je deze beweging binnenin jouw menselijke voertuig toestaat worden de frequenties losgelaten en zijn niet langer beschikbaar om opnieuw verankerd te worden. Dit mag het menselijke logische verstand in verwarring brengen wat instinctief uit zal reiken om de frequenties te "vinden" waar het aan gewend is om naar te verwijzen. Deze zijn niet langer beschikbaar want zij worden niet in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden ondersteund, datgene wat ondersteund wordt is WAARHEID en uitbreiding.
Het moet opgemerkt worden dat uitbreiding een concept is dat het menselijke logische verstand mag proberen in het lineaire te onderwijzen, maar dit ontkracht de feitelijke fysieke ervaring van de uitbreiding en dit is wat velen van jullie nu uit mogen proberen te werken. Want een ras dat in indamming gehouden werd, daarvoor mag de feitelijke ervaring van uitbreiding verwant zijn aan het zijn in een kleine kamer gedurende decennia en plotseling naar buiten door een deuropening te lopen en in/naar een enorm groot gebied. Het mag een beetje "eng" aanvoelen, je mag je een beetje ongerust voelen en je mag je inderdaad zeer emotioneel voelen als je probeert om te bevatten wat er gebeurt terwijl je stevig in jouw menselijke voertuig blijft. Want als je in/naar de uitbreiding verhuisd, download en breid je de energie uit die jij bent BINNENIN het voornoemde menselijke voertuig.


Veel mensen zijn werkzaam vanuit het half in en half uit hun fysieke lichamen te zijn, dit is een lering van de oude 3 Aarde werkelijkheid welke jullie leerde je hoofdzakelijk op de energie te focussen die jullie in WAARHEID zijn. Dit is slechts het halve plaatje, en om in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden te lopen moet je volledig IN jouw menselijke voertuig zijn. Voor velen van jullie mag dit zich manifesteren als een gevoel van "zwaar" zijn of "omlaag getrokken" te worden in jullie menselijke voertuig. Deze sensatie gaat normaal gesproken voorbij als je de uitbreiding toestaat, het is niet iets om bang voor te zijn want hoe kan je volledig manifesteren op deze planeet als je slechts half aanwezig bent?
Veranderingen aan de externe wakende werkelijkheid zullen nu sneller beginnen te manifesteren, aangezien de scheiding van de werelden nu in/naar de voltooiing gaat. Op een energetisch niveau vertaalt dit in/naar geen "verlangzaming" van het manifestatie proces. Voorafgaand aan de scheiding van de werelden, moest manifestatie door het "slijk" van de 3D Aarde frequenties heengaan. Met deze nu verwijdert, zal manifestatie voor diegenen in de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden nu snel ontvouwen.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen