vrijdag, juli 04, 2014

Karen Dover - De Opwaardering van de Planeet Aarde in WAARHEID - 4 Juli 2014Karen Dover
De Opwaardering van de Planeet Aarde in WAARHEID
4 Juli 2014
Velen van jullie mogen gedurende de laatste 48 lineaire uren de enorme stromingen van LICHT en de Nieuwe Aarde frequenties gevoeld hebben die begonnen zijn om dwars over de Planeet Aarde heen te stromen, dit mag erop toegezien hebben dat jullie uiteenlopende fysieke symptomen ervaren hebben terwijl de energie ernaar streefde een weg DOOR, RONDOM en BINNENIN JULLIE te vinden. Ik heb eerder geblogd over de uitlijning tussen het menselijke voertuig en de Planeet Aarde, zowel de planeet als het menselijke voertuig zijn ontvankelijk naar, rondom en door elkaar. Dus de toename in de frequentie en uitbreiding van de energie handtekening van de Planeet Aarde heeft een directe invloed op het menselijke voertuig en vice versa.
Zoals velen van jullie weten ben ik op het moment in New York City, dit gebied heeft gedurende de afgelopen 3 nachten onweer stormen ervaren. Ik heb nooit zo een KRACHT in een storm ervaren, met de storm stationair hierboven blijvend en het weerlicht dat zich op manieren toonde dat ik ook nog nooit ervaren had. De verandering in de atmosfeer kan GEVOELD worden, de elektrische ontladingen bekrachtigen de Planeet Aarde en veranderen de stroming van de energieën die stromende zijn. Het is belangrijk om op te merken dat alle "evenementen" die begeleid werden zeer normale voorvallen zullen "toeschijnen" te zijn. Inderdaad alleen door de situatie te VOELEN kan je dat begrijpen wat er aan het uitspelen is.
Het energetisch opnieuw opladen van het AARDE RASTER zal doorgaan als de frequenties wederom beginnen te stijgen en de Planeet Aarde zich energetisch voorbereid op de veranderingen die nu OP de planeet tevoorschijn zullen komen. Velen van jullie "wachten" op het eerste contact, velen van jullie mogen er ook uit vandaan filteren dat met het oog op een "niet menselijk" ras om op de planeet te lopen de energetische handtekening van voornoemde planeet op de vereiste frequentie moet zijn om HUN FYSIEKE GESTALTE TE ONDERSTEUNEN. Aangezien de Planeet Aarde gedurende eonen in een lagere trillingsruimte gehouden werd heeft het enige lineaire tijd voor de Planeet Aarde genomen om diens energetische handtekening opnieuw op te laden naar een niveau dat het leven, anders dan in de menselijke gestalte, kan ondersteunen.

Er zijn gigantische veranderingen die zich nu op de Planeet Aarde zullen ontvouwen en aangezien alles FREQUENTIE is, is het dan wanneer de vereiste en benodigde frequentie bereikt is door zowel diegenen in de menselijke gestalte als de planeet zelf dat deze veranderingen tevoorschijn zullen komen. Het is geen WAARHEID om te verklaren dat er niets gebeurt, en aangezien frequentie niet iets is dat door het blote menselijke oog gezien wordt, wordt het er vaak uit vandaan gefilterd.
Wat er ook uit vandaan gefilterd wordt zijn de energetische handtekening uitbreidingen die al voorgevallen zijn, met de focus altijd op "wat is het volgende" zal jij jezelf uit het moment van het NU vandaan halen. Het enig moment waar je wat voor macht/kracht dan ook binnenin hebt is het NU moment. In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om AANWEZIG te blijven en om jullie focus terug naar het NU te brengen wanneer het menselijke logische verstand probeert om ofwel "jou aan het verleden te herinneren" of probeert om jou "in/naar de toekomst te brengen ". Geen van beide bestaan in WAARHEID, jullie bestaan in het NU moment, dit is jullie kracht en jullie plaats van kracht/macht, dit is waarom jullie GELEERD werd binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid om nostalgisch te zijn en om vooruit te plannen, jullie werden altijd GELEERD om jezelf UIT het NU moment vandaan te halen.
Terwijl het feestweekeinde hier in de USA doorgaat, gaat de toename in chaos door als een resultaat van de toename in frequentie. De frequenties zijn bezig het overblijfsel van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid te ontbinden. Als je begint om fysieke symptomen te hebben (zoals misselijkheid, hoofdpijnen, kwalen en pijnen, je zwaar voelen enzovoorts) werk dan met de symptomen terwijl jouw menselijke voertuig probeert om de verhoogde Nieuwe Aarde frequenties in te tuigen en te verankeren. Wanneer het menselijke voertuig residu van de oude 3D Aarde op een cellulair niveau heeft, vertragen de hogere frequentie energieën en beginnen hun weg door jouw menselijke voertuig te forceren. Dit is het wat de fysieke symptomen creëert, een menselijk voertuig dat schoon is van de oude 3D Aarde gecreëerde frequenties staat de volledige stroom van de Nieuwe Aarde frequenties toe.
Het mag zijn dat het eten van solide voedsel een karwei voor velen van jullie is, wederom mag het hebben van solide voedsel binnenin de maag van het menselijke voertuig en dan een enorme energetische stroom van hogere energieën die proberen om door het menselijke voertuig heen te stromen, resulteren in onplezierige symptomen. Om koppig vast te houden aan dieet routines tijdens deze energetische opwaardering is als het werken TEGEN DE STROMING van de energieën. Luister naar jouw menselijke voertuig, hydrateer het menselijke voertuig en werk MET het menselijke voertuig. In de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid werd jullie geleerd om "meester' te zijn van het menselijke voertuig, dit is geen WAARHEID, het menselijke voertuig door diens ware ONTWERP werd gecreëerd om volmaakt afgestemd te zijn met de planeet en zichzelf. De oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid LEERDE jullie om dit te negeren en om logica op de voorgrond te plaatsen, dit is geen WAARHEID.
Op dit moment proberen zowel de planeet als het menselijke voertuig in WAARHEID uit te lijnen. Het menselijke logische verstand uit het scenario vandaan halen en te Zijn en de STROOM toe te staan is de sleutel gedurende deze tijd want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

3 opmerkingen:

 1. wat mooi! en precies wat ik ook voel! een intens gevoel van licht liefde en dankbaarheid dat mij in het NU houd.

  laten we zo door denderen! tijd vliegt voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ook hier is het gevoel in overeenstemming. De energieën kregen nu vat op mijn tanden en kiezen, en ik heb al van meerderen gehoord dat dit het geval was. Alles dat niet van een hoge trilling is komt naar de oppervlakte, en aangezien ik een wortelkanaalbehandeling niet meer zag zitten, heb ik de kies laten trekken.

   Verder vang ik mezelf toch nog vrij vaak als mijn ego-verstand me in het verleden of de toekomst probeert bezig te houden, maar ach... Zo'n kies, en je eigen vermogen om jezelf te 'vangen', met inderdaad het gevoel van Liefde en Waardering, houden je goed in of brengen je weer helemaal terug in het NU Moment. ;-)

   Verwijderen
  2. hier soort gelijke ervaringen! mijn tanden krijgen ook de klappen. spontaan glazuur dat breekt. heel appart.

   maar inderdaad proberen in je hart te blijven leven. we gaan zo snel en zijn zo dichtbij!

   Verwijderen