dinsdag, juli 08, 2014

Karen Dover - De Opening van het Portaal naar de Nieuwe Aarde Fysieke Werkelijkheid - 08.07.2014


Karen Dover
De Opening van het Portaal naar de Nieuwe Aarde Fysieke Werkelijkheid
8 Juli 2014
Voor velen van jullie mogen de laatste paar lineaire dagen intens aangevoeld hebben op een manier die jullie nog nooit eerder ervaren hebben. Inderdaad, de opbouw naar het weekeinde mag ook velen van jullie gevloerd hebben. De krachtige Nieuwe Aarde frequenties waren nodig om door de dichte buitenste rand van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid heen te duwen. Zoals ik vele keren geblogd heb, zit de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid binnenin het UNIVERSUM van 3, de analogie die ik gebruik is die van een sneeuwglobe en een koffietafel, de sneeuwglobe representeert de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en de koffietafel representeert het UNIVERSUM van 3.
Terwijl in de menselijke gestalte werd je in de sneeuwglobe geboren, en werd jou alleen geleerd hoe te bestaan en te overleven in de voornoemde sneeuwglobe, terwijl je menselijke ogen alleen tot de randen konden zien van waar je fysiek op het moment bent, en ben jij je er zelfs niet bewust van dat je binnenin de voornoemde sneeuwglobe bestaat op een wakend niveau, aangezien de rand van de sneeuwglobe niet gezien wordt door de blote menselijke ogen. Het UNIVERSUM van 3 verhoogt de frequenties die dwars over, door en rondom de Planeet Aarde heen stromen om door de dichtheid heen te breken welke de buitenste rand van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is. Dit staat toe voor vrijheid van beweging buiten de begrenzingen van voornoemde sneeuwglobe.
Velen kunnen niet begrijpen hoe de externe wakende menselijke levenservaring eruit zal zien wanneer er geen oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is, want zij kunnen zichzelf niet toestaan om in/naar de uitbreiding te verhuizen die zij van nature zijn. JULLIE zijn ingedamd binnenin een constructie, ALLES bestaat rondom deze constructie. Zovelen van jullie mogen de krachtige push gevoeld hebben door en naar de uitbreiding. Het kan ook vergeleken worden met de geboorte van een baby, met de krachtige druk die door de moeder gevoeld wordt precies als het hoofdje geboren wordt en ruimte geeft aan een loslating als de rest van de baby geboren wordt. Zo ook zal dit ervaren zijn in jouw menselijke gestalte, met de druk krachtig opbouwend om jou door de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid heen te pushen en jou in/naar de uitbreiding en groei te duwen.

Op een zeer menselijk wakend geestesniveau zal deze push scenario's en emoties naar voren brengen die diep binnenin de cellulaire structuur van je ware Wezen vastgehouden werden, het is niet mogelijk om wat dan ook in/naar de Nieuwe Aarde mee te nemen dat jou geleerd werd binnenin de oude 3D Aarde werkelijkheid. Dus komt het om losgelaten te worden, velen van jullie mogen uiteenlopende chaos ervaren als jullie proberen om je te onthechten en "uit te werken" wat er gebeurt. Ik zou sterk willen begeleiden om af te zien van de behoefte/noodzaak om het "uit te werken" en om de stroom toe te staan, VERTROUW er volledig op dat jouw ZIEL eraan werkt om het residu van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te bevrijden en eraan werkt om jouw frequentie hoog en uitgebreid te houden.
In de frequentie vervallen om te proberen het "uit te werken" resulteert in een wachtpatroon wat meer frustratie zal creëren, en denk eraan, alleen maar omdat je geen fysieke beweging in je externe menselijke levenservaring kunt zien betekent niet dat de beweging niet gebeurt en ontvouwt, het betekent eenvoudig dat jouw menselijke ogen wat voor beweging dan ook niet kunnen zien. In/naar de hartruimte verhuizen zal jou toestaan om de veranderingen en de verschuivingen te VOELEN. Op het moment is er een klein beetje iets van een "vertraging" in de reflectie welke gepresenteerd wordt door de verschuivingen in jouw externe wakende werkelijkheid, in die zin dat de verschuiving in frequentie jouw ervaring verandert maar de feitelijke fysieke ervaring mag zich nog niet laten zien in jouw externe wakende leven gedurende een paar lineaire dagen. Dit verward het menselijke logische verstand welke "ogenblikkelijk" geleerd werd binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en ogenblikkelijk VERWACHT.
Ik sta op het punt om mijn laatste boek "Exiting The Old 3D Earth Reality" vrij te geven en het is beschikbaar voor pre-order vanaf de hoofdwebsite Crystalline-Sanctuary . Dit boek legt in duidelijk detail datgene uit wat zal proberen om je terug te houden en jouw uitbreiding in/naar de Nieuwe Aarde tegenwerkt. Eraan werken om dat los te laten wat jou geleerd werd binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid is de sleutel om de Nieuwe Aarde binnen te gaan. Het portaal is nu OPEN voor de fysieke Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden en de Planeet Aarde is nu in een frequentie die de gemanifesteerde manifestatie van de Hemel op Aarde zal ondersteunen. Dit zal er nu op toezien dat het menselijke ras in/naar de FYSIEKE manifestatie van uitbreiding en groei verhuist, en aan nieuwe manieren van Zijn/Bestaan en leven op de Planeet Aarde in WAARHEID het leven schenkt.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen