dinsdag, juli 22, 2014

Karen Dover - De Beweging in/naar ZIEL Frequentie Werkelijkheden - 21 Juli 2014


Karen Dover
De Beweging in/naar ZIEL Frequentie Werkelijkheden
21 Juli 2014 
De Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden zijn werkelijkheden die door jouw ZIEL gecreëerd zijn in het droomtijd platform als je de oude 3D Aarde frequenties verlaat. Zoals velen van jullie nu ervaren, zijn deze nu volledig toegankelijk op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Terwijl je nu volledig de frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie loslaat, sta je de STROOM van de LIEFDE welke IS op natuurlijke wijze toe. Deze stroom streeft naar balans op alle momenten van alle momenten en dit is wat uitgespeeld wordt op een menselijk bewust wakend geestesniveau in de verschuivingen en bewegingen in jullie externe wakende werkelijkheid.
Het menselijke logische verstand is zich niet bewust van de natuurlijke stroom van de LIEFDE welke IS, inderdaad het menselijke logische verstand is GELEERD om deze natuurlijke stroom in te dammen en te onderdrukken en is GELEERD om te kijken naar LOGISCHE patronen van beweging. Dit houd je gebonden aan een lagere frequentie en filtert de natuurlijke stroom van Universele energieën eruit welke in essentie MULTIDIMENSIONAAL zijn. Velen van jullie in deze tijd proberen het raamwerk van "logica' te plaatsen op een ontvouwing die alles behalve logisch is, het Universum is bij ONTWERP. Op een menselijk bewust wakend geestesniveau mag dit ontwerp wazig zijn, maar dit maakt het ONTWERP op geen enkele manier minder WAARHEID.
In deze tijd manifesteer je dat wat jouw ZIEL MET JOU gecreëerd heeft, je vermengt in feite jouw ZIEL met jouw menselijke voertuig om de HEMEL OP AARDE te ervaren op een wakend menselijk bewust geestesniveau. Dit mag jou voorzien van interessante scenario"s in deze tijd aangezien het menselijke logische verstand door zal gaan te proberen jouw externe wakende leven te refereren in de context dat het GELEERD werd binnenin de oude 3D Aarde werkelijkheid.

JIJ BENT NIET JOUW MENSELIJKE LOGISCHE VERSTAND, jij bent een energie die in een menselijk voertuig geïncarneerd is. Het menselijke logische verstand zal proberen jou te leren dat jouw verleden bestaat, wanneer het in WAARHEID alleen binnenin de constructie van jouw logische verstand vastgehouden wordt. Het zal proberen jou te leren om dit moment in/naar de toekomst te projecteren en probeert om sommige patronen op de uitkomst te plaatsen, alles is geen WAARHEID want jij bestaat ALLEEN in dit moment en als zodanig bestaan de kracht van verandering en uitbreiding alleen in dit NU moment.
Het is geen WAARHEID om wat dan ook dat aan jou gepresenteerd wordt op een wakend bewust geestesniveau aan te nemen te zijn zoals het verschijnt, de menselijke ogen passen zich in WAARHEID in deze tijd aan de uitbreiding aan waar je in/naar verhuist. Denk eraan, jou werd GELEERD om je alleen te focussen op dat wat het menselijke verstand ACCEPTEERT, al het andere wordt eruit gefilterd. Dit betekent niet dat al het andere niet bestaat, het betekent alleen dat je het niet kunt ZIEN, wat verschuldigd is aan het centrale punt waar jouw menselijke logische verstand mee werkt. Daarom mogen velen van jullie in deze tijd chaos ervaren terwijl de oude 3D Aarde constructie verbrokkelt, jouw menselijke logische verstand dat probeert om jou te leren dat zonder X het leven onmogelijk is. Dit is geen WAARHEID, het is ALLEEN een constructie van het menselijke verstand.
Jouw ZIEL begrijpt dit en werkt met jou samen in deze tijd om jouw WAARHEID te laten zien door jou te pushen de genoemde WAARHEID te LEVEN. Velen van jullie mogen op manieren leven die anderen proberen te definiëren als "onmogelijk" of "niet echt". Het moet herinnerd worden dat dit HUN kijk is op de menselijke levenservaring, jouw ervaring is het enige referentiepunt dat nodig is, want alleen JIJ hebt JOUW levenservaring.
De scheiding van werelden is op dit moment subtiel, het mag toeschijnen voor jouw blote menselijke ogen dat er weinig veranderd is, maar dit zal nu rap verschuiven aangezien de planeet nu op een frequentie niveau is dat belangrijke/grote uitbreiding ondersteunt. De diepte en het niveau van de uitbreiding waar je in/naar verhuist is beslist door JOU op ZIEL niveau. Te werken met het concept dat iemand anders jou indamt en onderdrukt ziet erop toe dat jij jouw macht/kracht buiten je ZELF plaats en aangezien dit geen WAARHEID is wordt het niet op de Nieuwe Aarde ondersteund.
Bekijk jezelf op dit moment als een peuter die geleerd heeft om te lopen en te rennen. Nu probeer je aan kracht en snelheid te winnen. Met jij nu meer stevig lopend en jij meer energetisch rennend. Je verkrijgt jouw benen en ondersteuning en het begrip dat je geen enkele externe ondersteuning nodig bent. In dit voorbeeld zou de peuter het lopen bereikt hebben met de hulp van volwassenen rondom het heen, dit is nu teniet gedaan aangezien de kracht naar de benen terugkeert en de peuter begrijpt dat waar zij lopen of rennen HUN BESLISSING is en zij hebben de hulp van diegenen rondom hen heen niet nodig. In WAARHEID worden zij niet langer op hun plaats gehouden door de behoeftes en verwachtingen van anderen.
Jouw ZIEL zal nu beginnen de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden te verkennen, het moet herinnerd worden dat er geen KARMISCHE paden zijn, dit is een constructie van de oude 3D Aarde. Niets is in steen geschreven en alles kan en zal in een hartslag veranderen, dit is JOUW hartslag aangezien nu aan jou de teugels van jouw menselijke levenservaring overhandigd zijn en aan jou gevraagd wordt te creëren MET jouw ZIEL in WAARHEID. Want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT in WAARHEID.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/           
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen