maandag, juli 14, 2014

Karen Dover - Cocreatie in WAARHEID - 13 Juli 2014


Karen Dover
Cocreatie in WAARHEID
13 Juli 2014

Het moet opgemerkt worden dat de Nieuwe Aarde alleen WAARHEID ondersteunt en dat het uit de uitlijning zijn met WAARHEID jou in een wachtpatroon zal zien. Veel frustratie wordt uit deze wachtpatronen geboren, het menselijke logische verstand mag tot leven komen en proberen om diens manier uit het "patroon" vandaan te werken en hierdoor herbekrachtigd het feitelijk het voornoemde patroon. Ik heb vaak geblogd dat je alleen iets los kunt laten dat je kunt zien, als je niet kunt zien wat jou in een wachtpatroon vasthoudt dan kan je het niet loslaten.
Het werd zeer, zeer duidelijk aan mij getoond dat cocreatie in WAARHEID iets is dat het menselijke ras geleerd werd om eruit vandaan te filteren. Terwijl velen van jullie proberen om te co-creëren op een groepsniveau, negeren velen het co-creëren binnenin hun persoonlijke levenservaring. Want binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid werd jou voortdurend geleerd om je persoonlijke leven steeds maar weer opnieuw uiteen te breken. Inderdaad, de gehele menselijke maatschappij is op deze manier geconstrueerd, dit is wat er aan het ontbinden en afbreken is in deze tijd.  
Dus wat bedoel ik met persoonlijke cocreatie? Wat ik bedoel is de cocreatie van jouw droom met diegenen in jouw droom. Droom je van een familieleven waarin alles harmonieus is? Droom je ervan om een familie met jouw partner te creëren dat jullie beide uit doet laten breiden? Deze zijn, natuurlijk, retorische vragen maar wel belangrijke vragen. Want velen geloven nog steeds dat om in een relatie te zijn het opoffering betekent. Binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid werd aan vrouwen geleerd om hun werk of persoonlijke doelstelling op te geven om in een relatie/familie te zijn. Hoeveel van jullie, die vrouw zijn, hebben jullie carrières of jullie aspiraties in de wacht gezet terwijl jullie kinderen hadden en hen toen loslieten in de overtuiging dat om jullie familie bijeen te houden jullie je alleen op je familie moeten concentreren? Hoeveel van jullie, die man zijn, geloven nog steeds dat het jullie rol is om jullie familie te voorzien van/voor hen te zorgen en te accepteren dat dit lange perioden van weg zijn van je kinderen en levenspartner omvat maar het de noodzakelijke opoffering is om samen te zijn?  

Dit alles wordt niet op de Nieuwe Aarde ondersteund, rancune begint te groeien tussen menselijke wezens wanneer zij het gevoel hebben dat zij geen stem hebben, en de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid versterkt dit. Het is geen toeval dat vrouwen ervan houden te praten en mannen ernaar neigen om zich af te sluiten wanneer zij dit horen. Het is niet het feitelijke "praten" dat dit afsluit, het zijn de ongeschreven geloven/overtuigingen en "regels' die ingenomen zijn binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid die getriggerd worden en dan rondlopen. Hoevelen van jullie beginnen "gesprekken" die dan uitdraaien op ofwel een verhitte discussie of volstrekte stilte?
Cocreatie is het toestaan van de beweging en uitbreiding voorbij deze plaatshouders, want deze "plaatshouders" plaatsen opoffering TUSSEN JULLIE IN. In WAARHEID is er niets tussen wie dan ook anders dan de stroom van de LIEFDE welke IS, alle "blokkeringen" zijn frequenties welke jullie onderwezen werden om in jullie energie handtekening te plaatsen. Nu wordt het menselijke ras gevraagd te kijken naar deze specifieke plaatshouders en om hen los te laten.
Cocreatie is de uitlijning van ZELF in VERENIGING met diegenen waar jij jouw menselijke leven mee deelt. Het is het toestaan van de uitbreiding in WAARHEID en het begrip dat ALLEN ÉÉN ZIJN en ALLEN IEDEREEN ONDERSTEUNT. Het is geen WAARHEID om welke van jouw dromen dan ook op te offeren voor een andere en de beweging in en uit de relaties is de voorloper voor het verankeren van deze WAARHEID op de planeet. WEET dat als jij jouw leven inperkt dat je dan ook de anderen persoon op z'n plaats houdt. Er kan geen uitbreiding zijn met slechts eentje van jullie die de uitbreiding toestaat, de LIEFDE welke IS ondersteunt ALLE UITBREIDING in WAARHEID.
Terwijl de Nieuwe Aarde energieën wederom beginnen te stijgen en uit te breiden en de verbindingen tussen de mensen intensiveert, zal het geVOEL dat er iets "ertussenin" zit ook versterken en getriggerd worden, de plaatshouder is geen WAARHEID en komt nu naar boven voor loslating.
Jullie wordt gevraagd om adem te halen en jullie ZIEL te eren terwijl het nu laat zien hoe in WAARHEID te lopen in relatie tot cocreatie en om jezelf toe te staan in WAARHEID met ALLEN in/naar de uitbreiding te verhuizen.

"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen