zondag, juli 20, 2014

Hilarion: Juli 20-27, 2014Hilarion
De Tijd van de Keuze om Slapende te Blijven is Voorbij…
Juli 20-27, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De mensen van de wereld verenigen zich in steeds grotere aantallen om in de straten te staan om de leiders van de wereld te laten weten dat zij niet langer meer bereid zijn om stille getuigen te zijn als zij zinloze vernietiging van de mensen van de wereld zien en hun thuislanden vernietigd zien worden. Als de machten die zijn uithalen om angst in de mensen te creëren om hen onder controle te houden, staat de ontwaakte mensheid dwars over de planeet heen in aanzwellende aantallen op om verandering dwars over de planeet heen te creëren. Het reguliere nieuw gaat door het rapporteren van de gedenkwaardige beweging van de protesten van de mensen in belangrijke/grote steden van de wereld te onderdrukken, en dit is oogverblindend duidelijk geworden voor de meerderheid van de bevolking van de wereld. De leugens, misleidingen en doofpotten van diegenen aan de macht worden in ieder moment meer duidelijk.
Terwijl de liefdevolle energieën van het goddelijk vrouwelijke op/naar de planeet stromen en zich in intensiteit verdiepen, zal dat wat niet in uitlijning is met Liefde er in een oogverblindend contrast uitspringen. Er is werkelijk geen plaats meer om de schaduw activiteiten nog langer te verbergen. Wanneer ieder persoon diens hart met Liefde gevuld is, hebben zij de bekwaamheid om misleiding in een ander te bespeuren en te voelen. Dit is wat er zich nu voordoet over de gehele planeet heen. Mensen kijken achter de maskers in/naar de echte motivaties van hun leiders en wat er werkelijk gebeurt, en zij eisen de waarheid. Een grote uitvlucht op een onvoorstelbare schaal is op komst in dezen. Deze activiteiten eisen van de ontwaakten om in hun waarheid te staan en hun waarheid te spreken, want zij weten op een zeer diep niveau dat de tijd van de keuze om slapende te blijven voorbij is.

De stralen van de Zon zijn nu sterker dan voorheen en het betaamt ieder individu om diens lichaam te beschermen door de blootstelling te beperken tijdens de intense tijden van de dag en om te allen tijd wanneer zij buiten zijn overdag beschermende zonnebrillen te dragen. Het is beter om in de vroege ochtend naar buiten te gaan om je lichaam te laten acclimatiseren aan de veranderende weerspatronen. Het magnetische veld van de Aarde is meer uitgeput en het vereist van het menselijke lichaam om grotere hoeveelheden aan lucht in te nemen om diens energie niveaus van brandstof te voorzien. Diepe ademhalingsoefeningen iedere dag is zeer behulpzaam gedurende deze tijden, aangezien het het magnetische veld is dat energie uitstraalt naar alle delen van het lichaam via de zenuwen en zenuw doorgeef centrums en hun vertakkingen. Het is belangrijk om de kracht te verhogen van je magnetische veld om je lichaam en geest naar het hoogste niveau van gezondheid en vitaliteit te brengen.
Wij vragen de ontwaakten om door te gaan kalm te blijven en het Licht tijdens deze turbulente tijden vast te houden. Jullie Licht is nu zeer nodig. Zoek naar en herken de positieve karaktereigenschappen in anderen rondom jullie heen en bekrachtig deze individuen op iedere manier waartoe jullie geleid worden. Geef ondersteuning aan diegenen die hun welzijn riskeren door hun waarheid te spreken en in hun Licht te staan. Verspreid de boodschap van de Nieuwe Aarde Werkelijkheid aan iedereen die klaar is om het te ontvangen. Het is in deze tijden, terwijl jullie in het oog van de storm staan, dat jullie verheffende, liefdevolle en meedogende energie en gedachten naar jullie broeders en zusters kunnen dirigeren als zij in het reine komen met de openbaringen van het ontwakingsproces.
Voor iedere ziel die fysieke expressie ervaart, is het de actie van worstelen en inspanning wat aan een ieder hun eigen unieke gaven en kwaliteiten van spirit openbaart. Wanneer zij ophouden de instroom van tegengestelde energieën te weerstaan, welke groter Licht in hun wezen brengt, wordt de reis van ontdekking een reis in/naar werkelijkheden die voorheen niet beschikbaar voor verkenning waren. Het is belangrijk om vertrouwen te blijven houden en de voorwaarts gaande snelheid stromende te houden en te herinneren dat het volledige Universum een ieder gedurende deze tijden ondersteund. Het repertoire van hogere dimensionale wezens die staan bij ieder ontwaakt mens is groter dan ooit tevoren. Accepteer de Liefde en begeleiding die zij brengen om in balans en evenwichtigheid te blijven. Niemand tijdens deze tijden bewandelt diens pad alleen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten