zondag, juli 13, 2014

Hilarion: Juli 13-Juli 20, 2014Hilarion
De Tijd Voor Geheimen Is Voorbij
Juli 13-Juli 20, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De weg voorwaarts is om zoveel als mogelijk is naar binnenin te gaan gedurende de volgende paar weken. Er vindt overvloedig veel activiteit plaats op de energetische niveaus op zowel het oppervlak van de Aarde, binnenin de Aarde als op de hogere etherische niveaus. Het is een tijd van grote veranderingen en dit wordt met iedere voorbijgaande dag duidelijker. Gecentreerd en uitgelijnd blijven met jouw hogere waarheid zal je helpen door deze periode heen te gaan met groter gemak en grotere gratie. Het is ook zeer behulpzaam om je met de natuurlijke wereld rondom je heen te verbinden door meer tijd buitenshuis door te brengen aangezien dit helpt om je geaard en verbonden te houden met de Aarde energieën. Jezelf frequent in water onderdompelen kan zeer vertroostend, reinigend en genezend voor jouw welzijn zijn. Door jouw blootstelling aan het dagelijkse nieuws op een minimum te houden, zal het je goed vergaan. Er is veel dat verborgen gehouden wordt gedurende deze tijden maar dat kan niet voor veel langer meer duren.
Diegenen die de macht achter de schermen vasthielden in ieder land van de wereld zullen niet in staat zijn om te voorkomen dat hun geheime activiteiten breedvoerig aan de wereld onthuld worden. De nieuwe energie invoeringen eisen transparantie in alle wisselwerkingen tussen alle partijen aangaande het wereldtoneel en ook onder de mensen in het algemeen. De tijd voor geheimen is voorbij. Iedere cel in iedere bewoner op de Aarde is bezig getransmuteerd, gezuiverd en getransformeerd te worden. Weldra komt er een tijd wanneer iedere duisternis of schaduw duidelijk gezien zullen worden binnenin ieder persoon diens auragebied en deze openbaring zal iedereen helpen om in hun Licht te wandelen en in waarheid en integriteit te leven. De sluiers tussen de werelden zijn snel aan het ontbinden en diegenen in de voorlinie die een spoor gestraald hebben door contact met de hogere dimensies zullen het nu veel gemakkelijker vinden om grotere kennis en wijsheid door te brengen en om deze te delen met allen die naar antwoorden zoeken.

Vergeef jezelf, Dierbaren, voor het mens zijn, want jullie creëren een nieuwe en schitterende gestalte welke jullie voormalige gestalte op vele niveaus zal overtreffen. Het is jullie ware menselijkheid dat ten zeerste gewaardeerd wordt door de legioenen aan hogere dimensionale wezens die de groei en uitbreiding die binnenin jullie plaatsvindt observeren. Een ieder van jullie wordt gezien als een rechtschapen en onverschrokken pionier op een nieuwe en wonderbaarlijke grensovergang terwijl jullie leren om jullie bekwaamheden te gebruiken en deze met het grotere goed van allen uit te lijnen, hoewel jullie door dezelfde ervaringen heen moeten gaan als de rest van de mensheid. Het is geen gemakkelijk pad voor wie van jullie dan ook geweest in dit leven, maar houd in gedachten dat dit HET leven is waar je zegevierend in het Licht van jouw ware pracht tevoorschijn komt!
Het zijn de kwaliteiten van de ziel die je tot uitdrukking brengt en die je verdient door de school van het leven op een fysieke planeet dat een dergelijk krachtig/machtig en uniek wezen, door de gehele kosmos heen, van jou maakt. Deze ervaringen zijn wat meegenomen wordt in/naar de hogere dimensies van het leven in het Universum. De dingen van de lagere dimensies moeten getransmuteerd worden in/naar een hoger Licht om bij jou te blijven. Dit is waarom er zoveel geweest is dat vrijgelaten en losgelaten moest worden. Dit proces is nog steeds van kracht en zal doorgaan in werking te zijn totdat ieder overblijfsel van een lagere trillingsstempel gezuiverd is binnenin ieder persoon diens lichaam en energiegebied. Hoe meer van de mensheid die hun volledige Lichtlichaam aanwezigheid binnen kunnen brengen, hoe sneller de versnelling in/naar ascentie plaats kan vinden.
Deze tijden roepen op voor transformatie via het gebruik van het violette vlam decreet (zie hieronder) en dit krachtige spirituele gereedschap is voor iedereen beschikbaar. Dagelijks gebruik is zeer behulpzaam, niet alleen voor persoonlijk gebruik maar ook voor het transmuteren van de energieën rondom de Aarde in deze tijd. Gebruik dit machtige alchemische proces met een licht hart en het gevoel van vreugde binnenin jullie harten. Het Licht aan het einde van te tunnel komt naderbij.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

***
Violette Vlam Decreet
 

Liefdevolle God Aanwezigheid, IK BEN in mij,
Hoor mij nu terwijl ik decreteer
Laat iedere zegening gebeuren welke ik oproep
Voor het Heilige Gechristende Zelf van elk en ieder.

Laat het Violette Vuur van Vrijheid rollen
Rondom de Wereld om iedereen heel te maken
De Aarde en ook diens mensen verzadigend
Met toenemende Christus glans erdoorheen stralend.

IK BEN deze actie van God hierboven
Onderhouden door de hand van de Liefde van de Hemel
De oorzaken van disharmonie hier transmuterend
De oorzaak verwijderend zodat niemand meer vreest
IK BEN, IK BEN, IK BEN
De volle kracht van de Liefde van de Vrijheid
De gehele Aarde verheffend naar de Hemel hierboven
Het Violette Vuur brand nu helder
In levende schoonheid in Gods eigen Licht
Welke precies nu en voor eeuwig 

De Wereld, mijzelf, en al het leven 

Eeuwig in Vrijheid stelt in de Geascendeerde Meester volmaaktheid.
 

Almachtige IK BEN, Almachtige IK BEN, Almachtige IK BEN

 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten