zondag, juli 20, 2014

Het Creëren van Nieuwe Werkelijkheden Gebaseerd op de Frequentie van Liefde - 19 Juli 2014 / DL Zeta


Het Creëren van Nieuwe Werkelijkheden Gebaseerd op de Frequentie van Liefde
19 Juli 2014 / DL Zeta
Zelfliefde, zelfvergiffenis en een gezonde dosis geduld zijn essentieel gedurende tijden van versnelde verandering. Terwijl ons besef uitbreidt, zien wij onszelf duidelijker dan ooit tevoren. Vooraan in het middelpunt staat iedere vroegere geneigdheid richting het ontwijkend en schaarste denken. Iedere manier waarop wij gegeven hebben aan gedachtevirussen en hun op angst gebaseerde levensopvatting komt nu op het radarscherm van ons besef. Alles dat wij vanuit op angst gebaseerde intenties gecreëerd hebben begint te desintegreren en weg te vallen.
Deze overgangsfase mag voor sommigen een ruwe passage schijnen te zijn maar de energieën van deze periode helpen ons om onszelf te ontwarren van de ranken van gedachtevirussen en de spirituele vrijheid te verkrijgen die ons toestaat om meer solide grondslag in de nieuwe tijd te vinden. Hoewel dit voorbije jaar bij tijden intens en uitputtend geweest is, heeft het ook transformatieve momenten geboden die ons van aangezicht tot aangezicht bracht met onze schaduw, kansen vertrekkend om haar te accepteren en te re-integreren. Als wij licht en duister integreren zijn wij in staat om voorwaarts te gaan met een gevoel van heelheid en zelfbesef, dat ons toestaat om bewuste werkelijkheden bezield met het licht van ons hartcentrum te creëren voor het hoogste goed van onszelf en anderen.
In het verleden, was er een neiging om vanuit ons ego/verstand te creëren, hetgeen automatisch polariteit programmeerde in al onze creaties. Gepolariseerde creaties kunnen de energie van Liefde en heelheid niet onderhouden en zullen ons altijd worstelend achterlaten in de lagere-trillings tijdlijnen.
Bewust werkelijkheden creëren staat ons toe om vrij te treden van de cyclus van worstelen en lijden. Er is geen behoefte om te worstelen en te lijden. Als jouw leven meer als een worsteling dan een zegen aanvoelt, heb jij jezelf niet volledig bevrijd van de verslavende invloed van gedachtevirussen. Deze op angst gebaseerde gedachtevormen zijn vrij-drijvend en houden ons gebonden aan werkelijkheden die onze levenskrachtenergie uitputten en ons leeg en onvervuld voelend achterlaten.

Verhoog je Trillingsfrequentie om de Tijden van Verandering te Navigeren
De beste manier om de tijden van verandering te navigeren is om van onszelf te houden en onszelf te koesteren/voeden, en onze intenties te zuiveren. Zelfliefde is specifiek belangrijk. Verzeker je ervan dat je voor je lichaam zorgt; krijg een overvloed aan rust gedurende deze tijd. Maak iedere dag tijd vrij om in beweging te zijn en breng tijd in de natuur door. Verhoog jouw trillingsfrequentie met groen voedsel om jouw fysieke systeem te alkaliseren en maak iedere dag tijd vrij om in meditatie en stilte te zitten. Als jij je onder druk voelt staan - als jij je tot het maximum gepusht voelt door de energieën - gaan naar binnenin en vraag om begeleidende en genezende inzichten. Vraag het Universum om te brengen wat je nodig bent en zorg ervoor dat jij je openstelt om het te ontvangen. Nu is de tijd om naar liefde en genezing te reiken en het toe te staan je leven binnen te stromen. Open je om liefde te ontvangen en zie het naar alle delen van jezelf stromen die noodlijdend voor Liefde zijn. Op wat voor tijdstip ook dat jij je geïsoleerd en alleen voelt, geef aan anderen de liefde en het begrip dat je zoekt en je zult alles vinden dat je nodig bent.
Het zuiveren van intenties is ook belangrijk. Onderzoek jouw intenties om te verzekeren dat je het hoogste en beste voor jezelf en anderen nastreeft. Als je vanuit oude, op angst gebaseerde intenties van schaarste en ontwijken/vermijden creëert, zal dit je niet goed dienen.
Wat het ook is dat je van het Universum verzoekt, onderzoek jouw intenties om te verzekeren dat zij vanuit een plaats van liefde komen in plaats van ego en op angst gebaseerde verlangens. Transformeer intenties door jezelf toe te staan te zien hoe dat waar je om vraagt jezelf en anderen tot voordeel strekt. Bijvoorbeeld, als je ernaar streeft om jouw leven te genezen en te verbeteren, zie hoe gezond en heel zij jou toe zullen staan om een helderder licht voor alle anderen te zijn.  
Op Angst-Gebaseerde Scenario's vallen langs de kant van de Weg neer
Alles in jouw leven dat op de autopiloot werkzaam geweest is zal gedurende deze tijd onder druk komen te staan. Relaties en carrières mogen eindigen. Iedere situatie die je betrad vanuit een plaats van angst zal langs de kant van de weg neervallen. Het accepteren van dit spirituele begrip zal een ondersteuning verstrekken voor het nieuwe leven dat je zult opbouwen. Wat het ook is dat wij creëren vanuit op angst gebaseerde intenties zullen voor altijd gekleurd zijn door de intenties waarmee zij gecreëerd werden. Als je een relatie binnenging omdat je meer dan wat dan ook vreest om alleen te zijn, zal die relatie altijd de energie en ervaring dragen van vrees en vroeg of laat zal je meer alleen zijn dan ooit tevoren. Als je in een carrière bleef die jouw ziel niet voedde omdat je meer dan wat dan ook bang was van het ervaren van gebrek aan zekerheid, vroeg of laat zal die carrière eindigen en zal je aldus meer in een staat van schaarste bestaan dan in het verleden.
Als mensen en situaties jouw leven verlaten, vraag jezelf of deze relaties en situaties gecreëerd werden vanuit een plaats van liefde of een plaats van angst. Als zij vanuit een plaats van angst gecreëerd werden, laat hen los en ga voorwaarts om jouw nieuwe leven vanuit een plaats van liefde te creëren.
Sta Jezelf toe om in de Leegte te Bestaan
Haast je niet naar buiten en zoek om de plotselinge leegte in jouw leven op te vullen maar in plaats daarvan, leer om te bestaan binnenin de leegte je ondertussen focussend op zelfliefde en genezing. Wanneer je binnenin jezelf sterk bent en in staat om op de frequentie van Liefde te bestaan, zal het tijd zijn om opnieuw te creëren.
Liefde is de hoogste trilling in het Universum. Wanneer het ook is dat beangstigende scenario's dansen op het filmscherm van jouw geest/gedachten, omring hen met het genezende licht van Liefde, alles dat je creëert draagt jouw dieper in/naar het hart van Liefde. Wanneer je vanuit angst creëert, zal alles dat je creëert jou dieper in/naar op angst gebaseerde werkelijkheden dragen. Wanneer jij jezelf toestaat te bestaan in een plaats van Liefde, heb je altijd alles dat je nodig bent en ook overvloedig over om met anderen te delen. Gedachtevirussen kunnen hun haken niet in jou krijgen.
Het Activeren van Nieuwe en Meer Spiritueel-Uitgelijnde Tijdlijnen
Wanneer je gereed bent om weer te creëren, vraag om een visioen/visie van potentiële tijdlijn draden om gedownload te worden in/naar jouw bewustzijn. Wanneer je een helder visioen/visie van de tijdlijn hebt die het sterkst resoneert, ben je gereed om het te beginnen te bekrachtigen met jouw focus en aandacht.
Als jouw bewuste geest het ontvangen van de goddelijke hulp weerstaat, vraag om liefde en genezing om gedownload te worden in jouw droomstaten. Wanneer jouw bewuste geest slaapt, blijft jouw onderbewuste wakker en is in staat te handelen op jouw intenties. 's Avonds net voordat je in slaap valt, stel jouw intenties in om in de droomstaten de liefde en genezing te ontvangen die je nodig bent.
Het Kiezen van en Uitlijnen met een Nieuwe Tijdlijn
Vele werkelijkheidsdraden bestaan als potentiëlen binnenin je levenshologram. Wanneer je een nieuw potentieel gewaarwordt, is het een echte tijdlijn die energetisch al bestaat. Als je begint je af te stemmen op deze werkelijkheidsdraad, vermeng je de energieën van jouw huidige moment ermee. Wanneer de timing juist en voldoende resonantie bereikt is, zal je naar deze werkelijkheidsdraad getransporteerd worden.
Ga dagelijks in/naar jouw meditatieve ruimte en sta jezelf toe af te stemmen op deze nieuwe tijdlijn, iedere keer vul je het in met een paar details meer van hoe jouw leven er daar uit zal zien en alle kansen/mogelijkheden die daar op jou wachten. Voel de emoties en energie van deze tijdlijn. Onthoud je van het be/veroordelen waar je nu bent en waar je geweest bent. Deze hebben je geholpen te worden wie je nu bent en wie je aan het worden bent.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen