woensdag, juli 02, 2014

Gebruik Je Nieuwe Vaardigheden om Oude Kwetsuren op te Ruimen - 1 Juli 2014 / Brenda Hoffman


Gebruik Je Nieuwe Vaardigheden om Oude Kwetsuren op te Ruimen
1 Juli 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Stuur alsjeblieft je aandacht bij naar deze stukken van je leven die niet soepel of vreugdevol werken. Misschien zijn vroegere kwetsuren of kwaadheden teruggekeerd naar jouw gedachteprocessen … of is de financiële overvloed niet gearriveerd zoals je verwachtte.
Je hebt je cocon verlaten, maar hebt misschien niet alle 3D stukken opgeruimd die jou hinderen. Dat is de chaos waar in onze channeling van vorige week naar gerefereerd werd … dat jij je zou voelen alsof je een vreemde en oncomfortabele plaats binnengegaan was.
Je was veilig in jouw cocon … al jouw moeilijkheden leken werkbaar, misschien zelfs een afstandelijke herinnering. Om hen slechts opnieuw tevoorschijn hebben komen op een 3D oncomfortabele manier. Chaos heerst binnenin jouw wezen. Waar is jouw vreugde en plezier?
De channeling van vorige week verwees daar ook naar toen je jouw cocon verliet, je zou testen, spelen en werken met de Universele vaardigheden die je gedurende enige tijd gehad hebt, maar niet gebruikt hebt. Zo zij het.
Benader jouw Oude Tijdperk angsten en kwaadheden met jouw nieuw-voor-jou, Nieuwe Aarde Vaardigheden.
Misschien voelde jij je in het verleden machteloos. Misschien voelden jouw angsten en kwaadheden overweldigend, alles-omvattend aan … zij leken te vervagen … om alleen maar terug te keren toen je eenmaal jouw cocon verliet.
Je bent niet langer meer een 3D mens. Je bent een Universeel Wezen.

Wat voor een boodschap ontvang je van jou innerlijke-wezen? Hoe kan je deze oude kwesties op een nieuwe manier oplossen?
Misschien ontving je eens een boek die voor jou te moeilijk om te lezen was … om alleen te ontdekken dat met aanvullende leesvaardigheden, dat eens intimiderende boek relatief gemakkelijk te lezen werd.
Aldus is het nu voor jou. Je bent oude angsten aan het hercreëren om je nieuwe vaardigheden uit te oefenen.
Je weet hoe deze angsten jou maanden of jaren geleden beïnvloed hebben. Gelijksoortige resultaten zullen zich niet voordoen nu dat je een Universeel Wezen bent.
Inspecteer de angsten, vraag om innerlijke assistentie en sta jouw nieuwe wezen dan toe om deze angsten en kwetsuren op een Universele manier te adresseren.
Misschien hoopte je dat jouw vroegere kwetsuren in/naar vreugde zouden vervagen. In plaats daarvan, zal je hen op een nieuwe manier inspecteren en adresseren. Beide om jouw nieuwe vaardigheden te oefenen en om te begrijpen hoever je gekomen bent.
Je bent een nieuw wezen, hoewel je nog niet het gevoel hebt dat je dat bent. Dit is jouw praktijk uitvoering met de Universele vaardigheden. Speel en experimenteer met deze vaardigheden … je kunt niet in de verkeerde richting gaan want je bent een Universeel Wezen. Dit maakt deel uit van jouw spel/leertijd … net zoals een zuigeling leert dat het een rammelaar niet vast kan houden en aan diezelfde hand kan zuigen.
Je Oude Tijdperk methoden van het opruimen van deze kwetsuren of angsten waren niet overdreven productief. Durf met je nieuwe vaardigheden te experimenteren en merk de resultaten op. Je bent inderdaad een Universeel Wezen met al de noodzakelijke vaardigheden om voorbij jouw voormalige 3D leven te verhuizen. Deze verkenning van wat je eerder adresseerde is louter een leeroefening die je voor jezelf creëerde.
Je Nieuwe Wereld omvat geen onophoudelijke herhaling van 3D kwetsuren, maar in plaats daarvan verkenning, spelen met en het uittesten van nieuwe manieren van reageren aldus je de 3D angsten niet herhaalt. De angstlessen zijn voorbij.
Je bent aan het experimenteren met nieuwe manieren om in vreugde te leven gebruik makend van oude, maar bekende, angstige omstandigheden. Weldra zal je voorbij het inspecteren van voormalige angsten gaan. Zij zijn slechts testpatronen voor jouw vaardigheden.
Sta jezelf toe om met jouw Universele vaardigheden te spelen. Sta jezelf toe te weten en te accepteren dat je een Universeel wezen bent. Sta jezelf toe om de Nieuwe Jij te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten