donderdag, juli 10, 2014

De Universele Moeder Mary - Wij Zijn Eén! - 5 Juli 2014 / Linda Dillon
De Universele Moeder Mary
Wij Zijn Eén!
5 Juli 2014 / Linda Dillon

Groeten, Ik Ben Mary. Ik ben Mare (de Oceaan), Universele Moeder, Moeder van Genade/Gratie, Moeder van Alle, Moeder van een ieder van jullie geliefden. En ja, ik kom deze dag om tegen jullie harten te spreken, tegen jullie zielen, tegen jullie ware kern, tegen jullie wezen, over mijn Tsunami van Liefde.
Ik Ben de Tsunami en jullie zijn de Tsunami. Ik Ben de oceaan en de lucht en jullie zijn de oceaan en de lucht. Ik Ben de Zon en de Maan en jullie zijn de Zon en de Maan. Ik Ben de bergen, de stromen, de rivieren, en aldus zijn jullie dat ook.
Begrijpen jullie, geliefden, wat ik vandaag tegen u zeg? Wij zijn één. Accepteren jullie Mij, claimen Mij als jullie Moeder? Houd je van Mij zoals Ik van jou houd; als mijn kind, als jouw Moeder? Zal jij jezelf toestaan om volledig al de geschenken te ontvangen die ik je breng en je op deze dag en iedere dag geef? Want jij bent kostbaar voor Mij; dat ben je altijd geweest, dat zal je altijd zijn.
Nu, laat ons spreken over mijn Tsunami van Liefde die groeiende is en de ware kern van jullie planeet penetreert en van een ieder van jullie als ik jullie penetreer. Sommigen van jullie hebben tegen Mij of dit kanaal gezegd, "Ik voel helemaal niets. Wat is er verkeerd?" Niets is er verkeerd, niets is onjuist, niets is missende en jij bent niet vermist. Jij bent niet vrijgesteld, er is geen schepsel groot of klein en zeker geen mens of hybride die vrijgesteld is van dit wassen van mijn Liefde.  
Velen van jullie voelen zich in grotere beroering dan dat jullie ooit eerder hebben gedaan en jullie zeggen, "Wat is er gaande? Moeder, ik doe mijn werk, ik open mijn hart, en toch voel ik verontrusting, de verschuivingen, de verandering; ik weet niet waar solide grond is." Geliefde, je weet niet waar solide grond is omdat jouw voeten in het water zijn. Jouw voeten zijn in de Tsunami en Ik Ben jou aan het wassen, Ik Ben jou aan het reinigen en Ik Ben de waarheid en de totaliteit, de heelheid van wie jij bent aan het herstellen, herbevestigen, herconstrueren. Ik doe jou dit niet aan; Ik doe dit voor jou en met jou. En Ik doe het alleen in Liefde.

Hebben jullie ooit opgemerkt, lieve harten, hoe er jonge baby's zijn, of zelfs kleine kinderen, die huilen en schreeuwen en er driftbuien tegenaan gooien wanneer het tijd is om in bad te gaan? En toch, zodra als zij in het water zijn zijn ze blij en tevreden en kan je hen er niet meer uit vandaan krijgen. Zo is het ook met sommigen van de mensheid, en zou ik kunnen zeggen over de mensheid, dat in vele, vele gevallen wij het badwater moeten vervangen, ja, hoewel het een Tsunami is, vele, vele keren.
De mens diens onmenselijkheid jegens de mens; de wreedheid, de gemeenheid, de controle, de hebzucht, de lust, de angst, komt allemaal naar het oppervlak. En dat moet het; zodat het weggewassen kan worden met de getijden, met de wind, met de stromingen die jullie omringen. Als die energie, hetgeen van een menselijke creatie is, binnenin jullie blijft, vreet het zich van binnenuit naar buiten; het vernietigt jullie en het vernietigt de gehele beschaving. En dat, geliefden, is niet en zal niet Mijn Plan zijn; het is niet jullie Plan, het is niet Mijn Plan, en het is niet de ontvouwing waar ik naar refereer.
Jullie, een ieder van jullie, is schitterend voorbij jullie wildste voorstellingsvermogen. Jullie krijgen zo nu en dan een glinstering maar jullie hebben nog niet het volledige wonder gezien van jullie interdimensionale, geascendeerde zelf; de restauratie van wie jullie echt zijn. Ik ken jullie en dierbare harten, ik wenk jullie en ik wenk niet terloops of hoopvol; Ik wenk jullie om je bij mij aan te sluiten terwijl ik precies nu naar jullie toekom.
Te velen van jullie leven in het verleden. Waar dient het verleden jullie? Het is die illusie van de tijd en het speelt geen doel anders dan jullie te laten zien of te onderstrepen waar de dingen verkeerd gingen of om jullie dierbare herinneringen te geven. Jullie kunnen deze in/naar het nu met jullie meedragen; die wetenschap, die intelligentie, dat hart. Maar sta het niet toe om deze voorwaarts gaande stuwing tegen te houden.
Wij zijn op ons pad, jullie en Ik en deze planeet genaamd Gaia. Als je waar dan ook moest leven, als je het niet binnenin jouw heilige zelf kunt vinden om in het Nu te leven, ga dan naar de toekomst. Ik zal je daar ontmoeten en Ik zal je naar huis brengen en thuis is in het heden. Het is in je hart. En het is met Mij.
De Tsunami groeit. Velen van jullie voelen de stromingen in plaats van de golf. Dat is prima. Maak je geen zorgen. Waad erin. Het is de mensheid aan het veranderen. Kijk niet naar de chaos. Het kan niets creëren. Het is menselijke, lagere dimensionale energie en het is niet van Liefde. Dus, erken het, ben de waarnemer, zegen het en stuur het op diens weg.
En dan, keer om, breid jezelf uit en laat Mij door je heen stromen, laat Mij je penetreren, laat Mij Me steeds weer opnieuw bij je aansluiten totdat je weet wat Ik altijd geweten heb … dat wij één zijn.
Ga met mijn Liefde. Zoete engelen, ga in vrede. Kom met Mij mee. Kom nu met mij mee want daar is een nieuwe wereld, Nova Aarde, Terra Gaia, om opgebouwd te worden, ervan te genieten en het te vieren.
Vaarwel


Gechanneled door Linda Dillon 07-05-14
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten