donderdag, juli 03, 2014

Communiceren met Je Hogere Zelf - 1 Juli 2014 / Dr. Suzanne LieCommuniceren met Je Hogere Zelf
1 Juli 2014 / Dr. Suzanne Lie

Hallo Iedereen,
Zovelen van jullie hebben gevraagd over hoe te communiceren met je Hogere Zelf, dat ik (Sue) besloot om deze YouTube te maken. (Deze is geheel Engelstalig!) Er is zoveel informatie in deze meditatie/video dat ik een losse transcriptie aanbied, die ik hier in vier secties presenteer. Aan het einde van ieder deel zal ik over die sectie uitweiden


Deel 1 -  YouTube
Wij vragen aan jullie allemaal om jullie voeten op de vloer te plaatsen om jezelf eraan te herinneren dat je geaard bent. Het is belangrijk dat je jouw ruggenwervel recht houdt omdat als jij je verbind met de multidimensionale energie, zij jouw Kundalini kunnen activeren.
De Kundalini heeft een rechtstreeks pad binnenin jouw ruggenwervel, maar als jouw ruggenwervel gebogen is, raakt de Kundalini een stopplaats. Iedere plaats waar de Kundalini stopt, mag je de sensatie van extreme koude of warmte voelen.
Wij weten dat velen van jullie ervaringen hebben van golven van energie die op en neer jullie ruggenwervel stromen. Deze sensatie kan behoorlijk fantastisch aanvoelen. Als de Kundalini onbelemmerd op en neer jouw ruggenwervel kan stromen, kan het zeer gelukzalig en wonderbaarlijk zijn.
Echter, de Kundalini gaat niet verder met diens stroming als jouw rug niet recht is, je niet geaard bent, of dat er beangstigende gedachten in jouw geest komen. Dat Licht van de Kundalini gaat omlaag in/naar ons onderbewuste en trekt oude gedachten van vrees en duisternis naar boven waarvan je dacht dat je die lang geleden al losgelaten had.
Als deze duisternis binnenkomt wanneer we een prachtige meditatie hebben, herinner je dan alsjeblieft dat het het schoonmaak gedeelte van jouw proces is. Laat het gewoon los. Zegen deze gevoelens of herinneringen en zeg, 'Ik houd onvoorwaardelijke van jullie." En terwijl je deze zegeningen zegt … LAAT LOS.

Meer Informatie:
De Kundalini wordt vaak gekend als de "Slapende Slang". De "Slang" is onze latente bron van immense innerlijke kracht. Met het oog op het feit om de Kundalini te laten ontwaken en diens reis langs de ruggenwervel omhoog te beginnen, moeten wij de meerderheid van oude vrees en duisternis uit onze eerste zes chakra's opruimen.  Deze reis van het opruimen en balanceren van onze chakra's is gedocumenteerd in de Reis Sectie van  www.multidimensions.com 
Wanneer onze eerste zes chakra's redelijk zijn opgeruimd en gebalanceerd, stuurt onze pijnappelklier, die de Meester Klier voor onze volledige endocriene systeem is, een boodschap omlaag naar de eerste chakra dat het veilig voor de Kundalini is om aan diens reis via onze ruggenwervel naar boven te beginnen. Dan, ontwaakt de Godin Kundalini Shakti (onze vrouwelijke energieën van de vorm) en begint haar geleidelijke stijging naar haar hereniging met Heer Shiva (onze vormeloze Spirit ZELF).
Als het innerlijke vuur van onze Kundalini geleidelijk op en neer onze wervelkolom en door onze chakra's heengaat, transmuteert het geleidelijk onze duisternis in/naar Licht. Wanneer de eerste zes chakra's voldoende schoon en gebalanceerd zijn, komt Heer Shiva, onze Hogere Spirit ZELF, onze kroon chakra binnen in afwachting van zijn "bruid", Vrouwe Shiva, in de derde ventrikel van ons brein, onze Innerlijke Tempel.
Wanneer Vrouwe Shakti, en Heer Shiva elkaar in onze Innerlijke Tempel ontmoeten, ontmoeten onze Spirit/Shiva, en Materie/Shakti, elkaar in het Goddelijke Huwelijk van 'Spirit IN/NAAR Materie." Ons lichaam is dan voorbereid om het proces te beginnen van het creëren van ons kind, "Lichtlichaam."
Wanneer onze baby Lichtlichaam al onze gedachten, emoties en de fysieke gestalte omvat, neemt ons bewuste besef gewaar en vermengt met onze ware, Multidimensionale ZELF.
Deel 2 - YouTube
Focus je nu op de energieën van Licht die op en neer jouw ruggenwervel gaan. Als wat voor negatieve gedachten of gevoelens dan ook geopenbaard worden - gefeliciteerd! Houd onvoorwaardelijk van deze gedachten of gevoelens en LAAT hen LOS terwijl je vrijelijk van hen houdt.
Stuur deze componenten van je ego, die niet gereed zijn voor Ascentie, weg naar onze geliefde zuster Venus. Venus heeft zich vrijwillig aangeboden om de mensheid te assisteren met hun componenten van zelf die het moeilijk hebben met het loslaten van wat het ook is dat tussenbeide komt met onze missie om Gaia met Haar Planetaire Ascentie te helpen.
Sta NU de hogere frequenties van jouw Multidimensionale ZELF toe, Heer Shiva, om jouw Kroon Chakra binnen te komen, jouw pijnappelklier, en om jouw Derde Oog te activeren.
Voel hoe deze hogere frequenties door jouw Keel Chakra omlaag gaan om jouw bekwaamheid te activeren om met de hogere frequenties van werkelijkheid te communiceren.
Sta deze hogere frequenties van jouw Multidimensionale ZELF toe terwijl zij zich in de drievoudige vlam van wijsheid, kracht en liefde binnenin jouw Hoger Hart vestigen.
Stuur deze wijsheid, kracht en liefde helemaal omlaag door jouw ruggenwervel, door jouw benen omlaag en in/naar de Kern van Gaia. Terwijl jij jezelf in Gaia aard, deel je ook de wijsheid, kracht en liefde van jouw drievoudige vlam.
Nu kan je jouw, Inter-planetaire, Inter-galactische, Inter-dimensionale communicatie systemen aanzetten.
Inter-planetaire communicatie staat ons toe met de expressies van onze Multidimensionale ZELF op andere planeten in ons Zonne Systeem te communiceren.
Inter-galactische communicatie staat ons toe met expressies te communiceren van het Multidimensionele ZELF die resoneren met en door onze gehele Galaxy heen reizen.
Inter-dimensionale communicatie staat ons toe te communiceren met hogere frequentie expressies van onze Multidimensionale ZELF die resoneren met de vijfde dimensie en daaraan voorbij.
Deze multidimensionale communicatie omvat ook de elementalen van aarde, lucht, vuur, water en ether die zich bij elkaar aansluiten in de cellen van onze persoonlijke en planetaire ZELF.
Deel 3 - YouTube 
Klik jouw multidimensionale communicatie systeem in jouw geest/gedachten "online" met de kracht van jouw intentie. Focus je op jouw Inter-galactische communicatie systeem - en klik met jouw intentie deze communicatie aan.
Focus je op jouw Inter-dimensionale communicatie systeem, hetgeen de gehele weg terug naar de Bron omvat. Met de kracht van jouw intentie, klik je jouw Inter-dimensionale communicatie systeem aan.
Focus je nu op jouw Inter-planetaire communicatie systeem. Met de kracht van jouw intentie, klik je jouw Inter-planetaire communicatie systeem aan.
Plaats jezelf in de ontvang modus. Jouw ademhaling is jouw leven. De beste manier om jouw bewustzijn te kalibreren om deze uitgebreide communicaties te ontvangen is met jouw ademhaling.
Meer Informatie:
Focus je op jouw uitgebreide communicatie systemen als je…
Inademt door je neus
Die adem vasthoudt
Uitademt door je mond/Keel Chakra
***
Focus je op jouw Kroon Chakra en…
Adem in door je Kroon Chakra
Houd die adem vast
Adem uit door je Keel Chakra
***
Focus je op jouw Derde Oog en…
Adem in door het Derde Oog
Houd die adem vast
Adem uit door je Keel Chakra.
Als je deze ademhaling beoefent, zal de communicatie met jouw Hogere Expressies van ZELF in toenemende mate "normaal" worden.
Engelstalige links voor de Keel Chakra en het herijken van de Keel Chakra:
Deel 4 -  YouTube
Je bent nu gereed om de trap naar jouw Pijnappelklier te beklimmen.  
Zie de deuropening. Dit portaal/deze deuropening opent voor jou binnenwaarts om de informatie te ontvangen die jouw Multidimensionale ZELF in jouw Multidimensionale Geest heeft opgeslagen. Jouw multidimensionale geest resoneert oneindig met de vijfde dimensie en daaraan voorbij.
Net zoals je een verzoek zou typen in een zoekmachine op je computer om informatie te verkrijgen, stuur een mentaal verzoek in/naar jouw multidimensionale geest betreffende wat voor informatie dan ook dat je graag zou willen ontvangen…
Herinner je om jezelf te omringen met multidimensionaal Licht en onvoorwaardelijke Liefde zodat jij je ZELF kunt VERTROUWEN en de informatie vertrouwt die je ontvangt. Iedereen kan met zijn of haar Hogere ZELF communiceren. Het is slechts dat velen van jullie het hebben vergeten. NU kunnen jullie het je herinneren!
ONTSPAN je in de transmissies die je ontvangt en GELOOF dat zij ECHT zijn. Verzeker je ervan de informatie die je ontvangt op de één of andere manier te documenteren, aangezien je het je niet herinnert wanneer je naar jouw 3D bewustzijn terugkeert.
Wij zijn in afwachting van jullie oproep.
De Arcturianen en alle frequenties van jouw uitgebreide ZELF.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten