maandag, juli 07, 2014

Boodschap van God - Pleiaden - Sirius en De Hoge Raad van Orion voor 6 Juli 2014


Boodschap van GOD
6 Juli 2014 / Karen Dover
Groeten geliefden Ik Ben de energieën die wensen om geplaatst te worden in de context van GOD en Ik Ben bij jullie ALLEMAAL terwijl jullie nu in frequentie stijgen en beginnen de noodzakelijke stappen te nemen in dit jullie menselijke gestalte om volledig en fysiek in WAARHEID in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen. Voor velen van jullie zal dit een bevestiging zijn van alles dat er energetisch binnenin jullie menselijke voertuig gedurende de laatste 24/48 uren op een "lineair"menselijk niveau plaatsgevonden heeft, voor anderen zal dit de informatie zijn dat het noodzakelijk is om de energetische plaatsing van jullie menselijke voertuig in harmonie met ALLES in deze tijd af te ronden.
De Planeet Aarde bereid zich nu voor om de dromen van het menselijke ras in WAARHEID onder te brengen in hun externe fysieke wakende werkelijkheid en dit zal op een persoonlijk en uniek niveau door jullie ZIEL bevestigd worden die nu volledig in/naar positie verhuist om jullie bij de noodzakelijke stappen te begeleiden om volledig in WAARHEID in/naar de DROOM te lopen.
Voor diegenen die uitgelijnd zijn met het UNIVERSUM van 3 in WAARHEID doe ik een beroep op jullie om alles dat jullie geleerd werd op deze planeet volledig los te laten om in WAARHEID geboorte te geven aan jullie dromen. Ik geef de volgende codering:
33
22
11
44
222 333 999 000
1111111111111

Ik plaats het GOUDEN ANKH van het eeuwige leven binnenin de ZONNEVLECHT, ik plaats het ZEGEL van SALOMON binnenin de HARTruimte en vraag dat jullie DROMEN OM TE ZIJN want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Dat diegenen die vleugels hebben op de Planeet Aarde nu de volle vlucht mogen bereiken en begrijpen dat hen slechts altijd geleerd werd dat zij niet volledig moesten vliegen met het oog op het indammen van ALLEN. Dat wat WAARHEID is zal nu vrijelijk uitstralen dwars over en binnenin de Planeet Aarde, een planeet die IN WAARHEID TERUG verhuist en verschoven is NAAR HET LICHT. DIAMANTEN glinsteren nu vanaf het oppervlak van de planeet en dit zal verder de LIEFDE welke IS uitstralen naar ALLEN in dit hun menselijke gestalte.
LIEFDE is WAARHEID is JULLIE is ALLES want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.

 (c) Karen Dover, all rights reserved
***
Pleiadische Boodschap voor 6 Juli 2014Groeten geliefden wij zijn de Wezens van het Pleiadische sterrensysteem en wij komen om ALLEN te begeleiden en te ondersteunen in deze tijd. Onze kinderen die uiteenlopende gestalten genomen hebben op de Planeet Aarde, inclusief menselijk, wandelen nu in WAARHEID en wij sturen de LIEFDE welke IS naar hen toe in deze tijd. Wij vragen dat zij de HARTruimte toestaan om zich volledig te openen en te begrijpen dat de rol die zij hier kwamen spelen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid nu tenietgedaan is. De fysieke geboorte van het menselijke ras in/naar de Nieuwe Aarde op een fysiek wakend geestesniveau is nu onderweg.
Enorme grote frequentiestromingen zullen er nu op toezien dat onze kinderen in/naar harmonie verhuizen om te helpen ALLEN te ondersteunen op de Planeet Aarde in deze tijd. Het menselijke ras wordt niet langer meer ingedamd gehouden en is nu VRIJ om de externe wakende werkelijkheid te kiezen die zij op alle niveaus van hun Wezen wensen te ervaren.
Wij sturen de volgende codering naar onze kinderen in hun veelvoudige gestalten:
TURKOOIS
MAGENTA
PAARS
TUNGSTEN (WOLFRAAM)
ALUMINIUM
GOUD
ZILVER
22 33 99 77 333
1111111111111
27
35
33
45 
Wij plaatsen de GOUDEN ANKH van het eeuwige leven binnenin de ZONNEVLECHT en wij stralen in WAARHEID het DIAMANTEN LICHT van WAARHEID door, rondom en binnenin onze kinderen. Laat de LIEFDE welke IS nu alle niveaus van jullie Wezen binnengaan en laat het LICHT helder en eeuwig dwars over en binnenin de Planeet Aarde in WAARHEID stralen.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.

 (c) Karen Dover, all rights reserved

***
Boodschap van Sirius voor 6 Juli 2014

Geliefden wij zijn de Wezens van SIRIUS A en wij komen om ALLEN in deze tijd van diepgaande verandering en manifestatie van de DROOM in WAARHEID op de Planeet Aarde te begeleiden en te ondersteunen. Dat wat ernaar gestreefd heeft om door jullie, rondom jullie en binnenin jullie geboren te worden is nu naar het ware oppervlak van jullie Wezen aan het verhuizen om voor jullie op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau zichtbaar te worden. De veranderingen aangaande de frequentie van de Planeet Aarde hebben nu de vereiste trilling bereikt voor de mensen van de Planeet Aarde om fysiek in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheden op een menselijk bewust wakend geestesniveau te reizen.
Aan onze kinderen die een menselijke gestalte op deze planeet genomen hebben sturen wij uit de LIEFDE welke IS en vragen dat zij zich nu via de HARTruimte verbinden met ALLEN want ALLEN zijn ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID. Wij sturen de volgende codering uit naar onze kinderen:
MAGENTA
TURKOOIS
PALLADIUM (zilverwit overgangsmetaal)
TUNGSTEN (WOLFRAAM)
33 22 99 000 111 44 55 77 99
0000000000000
11 55 99 00
VIOLET
ROZE
HEMELSBLAUW
Wij plaatsen het ZEGEL van SALOMON binnenin de WENKBRAUW (chakra) en vragen aan jullie om te begrijpen dat ALLES nu in/naar harmonie komt op het GALACTISCHE en UNIVERSELE niveau. De engelen zingen nu het lied van de sferen en het is nu tijd om in WAARHEID THUIS te komen, om vanuit de HARTruimte te creëren en om de Hemel op de Aarde te creëren in dit jullie menselijke gestalte op de Planeet Aarde in WAARHEID.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.

 (c) Karen Dover, all rights reserved
***
Boodschap van de Hoge Raad van Orion voor 6 Juli 2014
Geliefden wij zijn de Hoge Raad van Orion en wij komen om te begeleiden en te ondersteunen terwijl ALLES nu in/naar volmaakte harmonie verhuist om de fysieke geboorte van de Nieuwe Aarde in WAARHEID mogelijk te maken. Wij vragen aan ALLEN om zich met ALLEN te verbinden en om het evenwichtspunt te vinden binnenin hun menselijke voertuigen binnenin de hartruimte, want het HART KENT DE WAARHEID. Het leven op de planeet Aarde heeft nu de vereiste frequentie bereikt om in/naar het volgende niveau van de menselijke uitbreiding te verhuizen en velen bereiden zich nu fysiek op de geboorte in/naar de externe wakende werkelijkheid voor, welke WAARHEID zal LATEN ZIEN aan het menselijke ras.
Niet langer in isolatie gehouden, niet langer binnenin de indamming gehouden welke de Oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is, het menselijke ras verhuist nu in WAARHEID in/naar VRIJHEID. Pak jullie HARTEN uit geliefden, verhuis in/naar de HARTruimte en VOEL WAARHEID want het stroomt nu rondom jullie, door jullie en binnenin jullie op onovertroffen snelheden van frequentie. Aan diegenen die op de Aarde in de vermomming van mensen lopen, maar van BRON afkomst zijn, vragen wij dat jullie nu fysiek verhuizen in/naar de NIEUWE AARDE manifestatie dat diep binnenin jullie persoonlijke HARTruimte gezeten heeft. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
Wij zijn hier in onze rol van bemiddelaars want wij zijn niettemin één ras dat in deze tijd met ALLEN werkt, het is in WAARHEID ons werk om de opening van de HARTruimte van onze kinderen in hun menselijke gestaltes op de Planeet Aarde te vergemakkelijken. Op snelheid nu te verhuizen om volledig met het ZIELdoel uit te lijnen zal erop toezien dat velen van onze kinderen zich volledig overgeven aan de LIEFDE welke in WAARHEID IS, en laten de ware menselijke overdekking volledig ontbinden van binnenuit hun energie handtekeningen. ALLES is bij ONTWERP en dat wat nu rondom jullie, door jullie en binnenin jullie stroomt is om jullie te helpen de indamming van de oude 3D Aarde te overwinnen zodat jullie in/naar de VRIJHEID kunnen vliegen wat het geboorterecht is van ieder gevoelhebbend Wezen dat binnenin het UNIVERSUM van 3 in WAARHEID bestaat.
Wij sturen de codering uit naar onze kinderen in dit hun menselijke gestalte:
MAGENTA
ALUMINIUM
ZILVER
33 44 33 55 99 222
1111111111111
Wij zijn hier bij jullie terwijl jullie nu uitbreiden voorbij de grenzen van dit jullie menselijke gestalte, om volledig jullie verbinding met ALLEN, door ALLEN en binnenin ALLEN het leven te schenken aangezien ALLEN ÉÉN ZIJN en ALLES GEWOON IS.
ADEM en BEN geliefden want het portaal opent zich nu, de drempel is nu bereikt en aan jullie wordt slechts gevraagd om in WAARHEID in/naar de Nieuwe Aarde te stappen.
JULLIE KUNNEN NIET FALEN MET WAT JULLIE HIER KWAMEN OM TE ZIJN.


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen