donderdag, juli 03, 2014

Boodschap van GOD - 2 Juli 2014 / Karen Dover
Boodschap van GOD
2 Juli 2014 / Karen Dover

Groeten geliefden, Ik Ben de energieën die wensen om geplaatst te worden in de context van GOD en Ik Ben hier om jullie te begeleiden en te helpen in/naar de uitbreiding te gaan op een menselijke bewust wakend geestesniveau. Want alles dat gedroomd werd door diegenen in hun menselijke gestalte op de planeet neemt nu vorm aan in de externe wakende werkelijkheid welke voor jullie in WAARHEID bekend is als de menselijke levenservaring.
De stroom en de toename in frequentie van de energieën die nu dwars over en binnenin de Planeet Aarde gutsen zijn ontworpen om de uitlijning op alle niveaus van jullie Wezens in WAARHEID te helpen. De bekwaamheid om het menselijke voertuig toe te staan te veranderen en om de uiteenlopende niveaus van energetische stroming te her/erkennen, het toestaan voor multi- en INTERdimensionaliteit om door, rondom en binnenin het menselijke voertuig in WAARHEID geboren te laten worden.
Voor deze uitbreiding geef Ik de volgende codering:
MAGENTA
PAARS
GOUD
ALUMINIUM
KOPER
WOLFRAAM
SMARAGD GROEN

Uitbreiding op alle niveaus in de context van WAARHEID zal nu resoneren op 456 mhz binnenin de ZONNEVLECHT. Ik plaats het goddelijke zegel van SALOMON op de hartchakra en zaai in WAARHEID de geboorte van het NIEUWE menselijke ras.
22 33 44 777 999
13131313131313
1111111111111
000 000 000
Diegenen die vleugels hebben zullen zich nu beginnen te herinneren waarom zij vleugels hebben en zij beginnen in WAARHEID aan hun eerste vlucht. Want het menselijke ras neemt nu WAARHEID aan boord naar nieuwe niveaus en met de nieuwe kennis welke nu zal downloaden door, rondom en binnenin de menselijke voertuigen waarin de energieën van het UNIVERSUM van 3 hebben geïncarneerd.
ALLES IS GEWOON en nu begint de uitbreiding van ALLES met de ontvouwing van de WAARHEID op een menselijk bewust wakend geestesniveau. De GECHRISTENDEN lopen nu in WAARHEID in hun menselijke gestalte op de planeet.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen