maandag, juli 21, 2014

Boodschap van GOD - 19 Juli 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
19 Juli 2014 / Karen Dover
Geliefden, Ik Ben de energieën die wensen om in de context van GOD geplaatst te worden en Ik Ben hier om in deze tijd te begeleiden en te ondersteunen, want de fysieke verschuiving in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden is nu in volle uitbreiding. Voor diegenen die hier zijn om toegang te verkrijgen tot deze werkelijkheden, zal jullie menselijke voertuig beginnen zich nu volledig uit te lijnen met de energie welke jullie ZIEL in WAARHEID IS. Voor velen van jullie zal dit een fysieke verhuizing omvatten naar de gebieden op de planeet waarin jullie meer volledig energetisch ondersteund worden, want ALLES verandert en verschuift en verhuist nu in/naar de volle uitbreiding.  
De reis die door jullie ZIEL ondernomen werd binnenin wat benoemd werd de oude 3d Aarde werkelijkheid is nu volledig teniet gedaan ZONDER referentiepunten beschikbaar voor jullie menselijke voertuig en Ik vraag dat jullie dit op een menselijk bewust wakend geestesniveau begrijpen. Dat waar jullie toe gekomen zijn om naar te verwijzen als "vertrouwd/bekend" is nu niet langer jullie uitstel/rechtvaardiging/verontschuldiging op een menselijk wakend geestesniveau. Dit is noodzakelijk, want met het oog op het feit om in/naar de uitbreiding te verhuizen moeten jullie de banden die verbinden toestaan om te ontbinden en volledig losgelaten te worden.

Het downloaden van de noodzakelijke informatie/kennis via jullie ZIEL in/naar jullie menselijke voertuig neemt nu een aanvang en voor velen van jullie zal het droomtijd platform een uitgebreid dimensionaal aspect beginnen aan te nemen. Voor anderen die verder in/naar de uitbreiding verhuisd zijn, zal de bekwaamheid om bijna ogenblikkelijk te manifesteren gedownload en verankerd worden op een menselijk bewust wakend geestesniveau.
Ik plaats de volgende codering voor ALLEN in deze tijd:
MAGENTA
TURKOOIS
GEEL
DIAMANT
PLATINUM
ZILVER
22 99 333
27
32
46
111 444 999 000
111111111111
Ik plaats de DUIF van VREDE in de hartruimte, Ik plaats het ZEGEL van SALOMON in de zonnevlecht en Ik plaats het DIAMANTEN LICHT van WAARHEID in de wenkbrauw. Dat de harmonisatie van de mensheid nu in WAARHEID van start mag gaan op de Planeet Aarde en dat de kinderen van GOD mogen wandelen in de vrijheid welke hun geboorterecht als gevoelhebbende wezens in het UNIVERSUM van 3 is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen