vrijdag, juli 11, 2014

Beweging en Gratie - 10 Juli 2014 / Jamye PriceDe Wekelijkse Licht Explosie
"Beweging en Gratie"
10 Juli 2014 / Jamye Price
Gezegend Wezen, jij bent de gratievolle gestalte van de mens die door de tijd heen beweegt om vorm naar de Aarde te brengen. Jouw focus gedurende deze laatste jaren was op het leren van de waarheid van hoe je creëert. De kracht van jouw geest om zich te focussen, leidt af of reduceert en de kracht van jouw hart staat toe; verbinden en te geloven maakt deel uit van de paradox van de waarheid welke jullie aan het verfijnen zijn om jullie creatieve kracht te belichamen. Het is verwarrend bij tijden als je de puntjes met elkaar verbindt die een lijn tussen hen in schijnen te hebben, maar wat er gemist wordt is het onzichtbare steunpunt dat het pad van de vorm naar een ander spoor leidde. Het is waardevol om alle paden van de vorm te waarderen, want zij informeren je. Terwijl je door het Leven heengaat, is jouw Gratie de bekwaamheid om het hart voor het Zelf te openen en te Leven, terwijl je het pad van uitdaging onderscheidt (dat wat niet jouw gewenste creatie is).

Jouw beweging is ingebouwd in het systeem van het Leven. Als je erin meegaat, ben je opgetogen, lerende, verbeeldend, verrukt over de synchroniciteiten. Wanneer je in een staat van gratievol zijn bent in jouw beweging met het leven, zijn zelfs de uitdagingen aangenaam, want je kent zo goed jouw bekwaamheid om opnieuw aan te passen en te creëren. Geduld is geen last, het is een respijt dat meer tijd toestaat om de subtiele beweging van de vorm te gebruiken, jouw voorstellingsvermogen - jouw hart dat een soundtrack zingt voor de montage in jouw geest. Dat is jouw krachtige beweging, want jouw subtiele aard spreekt tegen de subtiele trilling van het leven, de kneedbare ongevormde vorm, wacht op jouw elektromagnetische handtekening om te vormen. De dans van het Leven. Jouw Gratievolle beweging draait, keert, dipt, verblindt en stijgt op terwijl de muziek van het leven door jou heen beweegt.
Terwijl wij zitten om Beweging en Gratie te laten Exploderen, openen wij onze harten voor de grootse symfonie van het leven, ons oproepend om dapper te zijn, te focussen en te kiezen via oppositie en ondersteuning. We vinden het natuurlijke ritme van ons en wij gaan door verandering heen en worden de dominante trilling in onze individuele levens. Wij waarderen de uitdaging en het gemak van ons lied om deze in/naar de geluidsmanifestatie te ademen. We worden met iedere kans om onze kracht van Liefde in onze levens uit te oefenen sterker. Wij zijn het voorbeeld van de Gratie en Beweging van de tijd in/naar de vorm van Liefde.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten