donderdag, juli 17, 2014

Aartsengel Michael - "Rama-Zonnemeditatie" - 13 Juli 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael 

"Rama-Zonnemeditatie" 

13 Juli 2014 /  Rita Pulmans

 
"Ik Aartsengel Michael wens jullie de Rama-Zonnemeditatie te instrueren, zodat jullie Kinderen van de Zon, dagelijks tijdens jullie meditatie contact kunnen opnemen met jullie thuisland de Zon."
 

De Gayatri: Hindoegebed tot de verborgen Zon.
O gij gouden Zon, met de meest uitmuntende pracht, verlicht ons hart en vul onze geest, zodat we, in herkenning van onze eenheid met de Goddelijkheid die het hart van het Universum is, het pad voor onze voeten kunnen zien, en het pad gaan naar die doelen van perfectie, gestimuleerd door uw eigen schitterende licht. 

De Oude Egyptenaren begonnen hun dag met een gebed tot de opkomende Zon:
Hulde aan u, O Ra (de Zon), bij uw grote opkomen!
Kom op! Schijn! De hemelen worden opzij gerold!
U bent de Koning der Goden, u bent de Alomvattende,
Van u komen we voort, in u zijn we vergoddelijkt.  

Rita: Geliefde Michael, geliefde ZonneEngel, 

Ik heb het gevoel dat ik van jou een mooie zonneboodschap/meditatie mag ontvangen klopt dit? Ik heb mij ervoor neergezet, laat maar komen geliefde Michael, ik ben er klaar voor.  

Aartsengel Michael: Geliefden, geliefde harten, 

Mag ik, Aartsengel Michael jullie eerst dit attenderen: dat wij verblijd zijn met jullie prachtige werk voor en met de Lichtwereld. Jullie geliefde lichtwerkers doen je job van Job zeer goed. Wij, de goddelijke wereld, zijn verheugd met hoe jullie dit lichtwerk neerzetten.  

Knap! Blijf dit in verenigde krachten volbrengen geliefden. 

Wat de meditatie betreft, het gevoel dat je hebt, lieverd, is helemaal correct. Ik Aartsengel Michael wens je de Rama-Zonnemeditatie te instrueren, door te geven, opdat jullie geliefden van de Zon, dagelijks tijdens jullie meditatie contact zouden kunnen opnemen met jullie thuisland de Zon. Het Gouden land waar de meesten van jullie vandaan komen, en weer naar terug zullen keren. 

De Zon is niet mannelijk, noch vrouwelijk, maar gelijktijdig en in evenwicht. Jullie zouden zeggen androgeen. Waarom noemen jullie de Zon, Vader Zon? Dit is in feite een misopvatting, als ik Aartsengel Michael zo vrij mag zijn om me zo uit te drukken. De Zon is noch mannelijk, noch vrouwelijk, maar in aardse termen uitgedrukt androgeen. (Aartsengel Michael vindt geen ander bijpassend woord zegt hij.)

 
De Zon zal net zoals jullie, geliefden, haar rechtmatige "verlichting bekomen". Dit is reeds; doch binnen de aardse dualiteit wordt de Zon bestempeld als mannelijk en dit is een grove misvatting. Deze is in het leven geroepen door het patriarchische systeem. Dit systeem bestempelt het licht van de Zon als zijnde mannelijk, en de donkerte van de Maan als vrouwelijk.(De maan schijnt op zichzelf niet) Maar geliefden laten we het vandaag op de Zon houden. 

Waarom geliefd kanaal van mijn hart, zet ik je nu neer om deze meditatie te leveren? Ik zet je neer om deze waardevolle meditatie te kunnen verspreiden dewelke jullie kan leiden naar je thuisland, jou eigen Zon in je Kosmische Centra, in jezelf! 

Jezelf in verbinding brengen met de grote Vader/Moeder Zon in jullie Universum, en zo verder naar de grote Kosmische Zon, de Schepper. Het is belangrijk om via je zonnevlecht, kracht, energie en het Licht van de "OpperZon" in je op te nemen. 

Rita: Geliefde Michael " hoor" ik het hier goed? Is het werkelijk zo dat de Zon niet mannelijk noch vrouwelijk is? 

AEM: Geliefd Kind van de Zon, kijk lieverd, jij bent een vrouwelijk persoon, ja? 

Rita: "Ja," antwoord ik. 

AEM: Welnu als jij jezelf hebt verenigd, jouw mannelijke en je vrouwelijke in evenwicht gebracht, ben je dan uiterlijk veranderd?  

Rita: "Nee." zeg ik. "Dat merk je niet uiterlijk." 

AEM: Goed zo. Zo is het ook met de Zon. Alles geliefden, is in evolutie, zoals jullie zelf en de mensheid in evolutie zijn, begrijp je.  

Rita: "Jawel,"zeg ik. 

AEM: Daarom geliefde, is de Zon, welke ook in evolutie is, niet langer "bestempeld" als mannelijk. Daar ook de Zon in jullie Universum haar mannelijke patriarchische structuur, zeg maar, heeft afgeschud. Begrijp je geliefde? 

Rita: Ja, ik begrijp het wel een beetje. Maar hoe zit het dan met de grote Kosmische Universele Zon? Is die dan mannelijk? {Michael moet glimlachen) 

AEM: Lieverd, bekijk het niet zo vanuit het standpunt dualiteit. Wij, de goddelijke wezens, Aartsengelen, Engelen en Zonnewezens zijn androgeen, om maar een woord te gebruiken binnen jullie spreektaal. Waarom zou "Vader Zon" (brede glimlach) dan niet "androgeen" zijn? 

Kijk geliefde, buiten jullie tijd en ruimte bestaat geen dualiteit, deze vervaagt in EENHEID. En Eenheid is non-dualistisch. Eenheid is ÉÉN zijnde. Of je dit nu bestempeld als androgeen, of mannelijk of vrouwelijk in Eenheid, dat is jullie keuze. 

Doch Eenheid betekent dat alle grenzen, oordelen en impressies weg zijn, bestaan niet binnen de Eenheid. En de Zon, de Maan, de Sterren en de Universums behoren allen toe aan de grote Kosmische Zon Vader/Moeder God, de Bron, de Eenheid van Al Wat is.

Vader/Moeder God zijn geen twee afzonderlijke wezens. Zij zijn één verenigd WEZEN met twee sets van geïndividualiseerde kwaliteiten, deugden en aspecten. Er is op het universele niveau van bewustzijn geen scheiding. Er is geen tegenstelling. Onze Vader/Moeder God verblijft in de Grote Centrale Zon van dit Universum. Er bevindt zich een facet van hun Essentie binnen in ons Heilige Hartcentrum. Begrijp je?

Rita: Ja. 

AEM: Goed zo geliefde. Waarom is het belangrijk om deze meditatie mede te delen? Omdat de Zon in haar volle expansie is. Ook jullie zijn aan het veranderen. Daarom is het noodzakelijk om je aan te passen, "het kleed aan te trekken van de Zon" als het ware. Zodat jullie trillingen meegaan, mee verhogen, mee evolueren en je lichaam het aan kan "trekken". Zodat je deze heerlijke genezende, helende energieën, die je zullen verwennen, tot je kunt nemen. 

Als Kinderen van de Zon; neem je voeding van je Vader/Moeder tot je. 

Ik Aartsengel Michael heb gesproken.
 

***
Rama-Zonnemeditatie
van
Aartsengel Michael

 


Ga in een makkelijke houding zitten, of liggen. 

Indien mogelijk kan je dit in de openlucht doen en bij stralend weer in de Zonneschijn. 

Ik raad je aan De lus van 8 of de Oneindigheidsademhaling minimaal 12 maal te doen. Telkens vertrekkende vanuit je zonnevlecht,of je hartchakra. 

Vraag mij om bescherming tijdens deze meditatie. 

Je kunt ook de Violette Vlam van St Germain vragen. 

Maak eerst verbinding met het kristalhart van Moeder Aarde. 
Verbind je...... 

Ga met je aandacht naar je ademhaling..... 

Je hoeft niets te doen, alleen maar je ademhaling te volgen...... 

Diep naar binnen via je neus en krachtig naar buiten, via je mond...... 

In door je neus, uit door je mond.... 

In………Uit…… 

In……Uit……. 

Blijf je ademhaling volgen. 
Laat alle geluiden buiten je, en laat ze waar ze zijn. Je aandacht is bij je ademhaling. 

In……Uit……. 

Visualiseer nu een 8 vanuit je geestesoog, of je derde oog. 

Beeld je de 8 in of de lus van de Oneindigheidsademhaling. 

Je plaatst jezelf in de kruising van de lussen, deze lus loopt als het ware doorheen je zonnevlecht. 

Zie dit voor je... 

-Je ademt met lange en diepe teugen via de lus van 8, langs je zonnevlecht in en uit.
-Je krijgt bij inademing, Kosmisch Licht binnen welke je doorgeeft, bij uitademing aan Moeder Aarde. 
-Adem langzaam en diep in via de voorzijde van je zonnevlecht en laat de energie langs de achterzijde van je zonnevlecht langs je ruggengraat naar boven toe gaan, dan bij je nekwervels ( Medulla Oblongata) naar buiten, en zo van achter over je hoofd ( bovenaan contact makend met je Hogere Zelf en/of Zon) terug naar voren in een cirkel de voorzijde van je Zonnevlecht weer in)
-Adem langzaam uit via je zonnevlecht en laat de energie langs je ruggengraat naar je wortelchakra of voetchakra's gaan, ( maak hier contact met Moeder Aarde) buigt dan de energie in een lus weer terug naar je voorkant, naar/in je zonnevlecht. 

Al ademend maak je de cirkels groter en groter waarbij jij in het midden van het kruispunt van de cirkels, de 8, blijft. 

-Bij inademing maak je verbinding met je Hogere Zelf en Vader/Moeder Zon. 
-Bij uitademing maak je verbinding met het Kristalhart van Moeder Aarde. 

Al ademend neem je de energie mee door je Zonnevlecht, mee naar boven naar je hogere Zelf, en je neemt het Kosmisch Licht mee naar beneden door je zonnevlecht, mee naar het Kristalhart van Moeder Aarde. (Via de lus van 8) 

Oefen dit een paar keer en maak dan minstens 12 hele lussen. 

Adem in………adem uit….. 

Adem in………adem uit….. 

De lussen worden bij elke inademing groter en groter…. 

Adem in………adem uit….. 

Adem in………adem uit….. 

Alle energiebewegingen gaan via je Zonnevlecht,via de voorkant erin en aan de achterkant eruit…… 

Adem in………adem uit….. 

Adem in………adem uit….. 

Zie hoe het gouden Licht van Vader/Moeder Zon je instraalt. 

Adem in………adem uit….. 

Adem in………adem uit….. 

Zie het licht je lichaam binnendringen... 

Adem in………adem uit….. 

Adem in………adem uit….. 

Zie hoe jij het Licht doorgeeft aan Moeder Aarde 

Adem in………adem uit….. 

zie dit.... 

Adem in………adem uit….. 

……… 

Kom met je adem terug op jou normale ritme....... 

Verbind je met je eigen zon, je  zonnecentrum, je Godscelkern, je Heilige Hart.... 

Nu......
Zie vanuit je zonnevlecht, vervolgens vanuit je godscelkern , je Heilige Hart, je Inner zon, het gouden zonlicht zich uitstrekken,........uitstralen........naar boven toe......en zo terug vanaf je kruin naar beneden toe......neem hier de tijd voor op normaal ademend ritme. 

Zak met je aandacht lager in je lichaam,......de gouden lichtstralen van Vader/Moeder zon meenemend,.......naar je cellen, ga in je cellen en zie het licht je cellen indringen,.... 

Ga vervolgens naar je bloedbaan en zie het licht binnendringen, in je zenuwbanen, in je endocriene stelsel,.... 

Je Straalt verder in naar je spieren...... 

Straal in....... 

Straal in al je spieren van je lichaam,....zie dit stralen.... 

Straal in lieverds, Kinderen van de Zon, Straal in met je gouden Licht........ 

zie dit licht naar, in je organen gaan...... 

zie het naar alle delen van je lichaam gaan.....daar waar je behoefte aan verlichting voelt.......zie dit,...voel dit...Laat gebeuren... 
Als je ergens spanning of weerstand voelt, breng je warmte, het ZonLicht er naar toe, totdat het ontspant of jij het loslaat,.....en ga verder......
Het licht verlicht je hoofd......je ogen,....oren...neus....mond....je keel,....het vult je hals......je schouders,....... je bovenlichaam.......je armen........je handen......vingers..... 

Laat alles instralen met dit gouden helende ZonLicht...................je borst.....middenrif.........je buik……straal in,….. 
Laat je aandacht gaan naar je onderlichaam.......je heupen......bekkengordel.....je geslachtsorganen. ....je bovenbenen, ......steeds lager,......naar je knieën, ......je onderbenen en voeten…..je tenen....... 

Straal vervolgens, geliefde harten, dit stralende goudgele ZonLicht, jouw ZonLicht wat is vermengd met GodsLicht uit...naar je aura,...je chakra's.......schijn en verlicht……zoals een heldere intens warme zonnestraal……. 

Vervolgens richt je jouw Zonnelicht vanuit je hartchakra naar je omgeving........

Alles wordt in het (jou) ZonLicht gezet......heerlijk helder schijnend warm Zonnelicht.......

Alles om je heen wordt bestraald,....ingestraald met jouw hartenergie en de Zonne-energie die door je heen stroomt........komende vanuit het Vader/Moeder God’s Licht, de Bron........ 
Straal naar buiten toe,.....door je huidporiën,....je chakra's....op deze manier kan jij de/jouw Zonne-energie sturen,.....uitstralen,.....overstralen......, naar alle mensen, dieren.....bomen....,naar je voeding wat jij nuttigt.......je drinkwater......en verder naar al wat leeft.....zie hoe dit gouden liefdeszonlicht alles instraalt.....met het levengevend Licht.....schijn je Lichtstraal.... 

Vervolgens straal je naar Moeder Aarde......verder omhoog naar het nieuwe aarderaster boven Moeder Aarde...... 

Verbind je met dit aarderaster.......zie hoe jou liefdeszonLicht zicht verbindt in dit aarderaster.....zie de helderheid,..de glans...de fonkeling...in dit aarderaster, het is kristalhelder Licht...jouw GodsLicht, jouw LiefdesLicht in verbinding met dit aarderaster........ 

Aanschouw dit heerlijke moment…… 
Blijf hier een tijdje……in deze schittering……

Geniet…….. 

Kom nu langzaam terug in je zonnevlecht,...via je ademhaling,....in en uit......in en uit...... 
Doe de Oneindigheidsademhaling, de lemniscaat nu nog 4 maal vanuit je hartcentrum bij inademing naar Vader/Moeder God toe......en bij uitademing naar Moeder Aarde toe........volgens deze Oneindigheidsademhaling  methode.... 

Adem in…….adem uit……
Adem in…….adem uit……
Adem in…….adem uit……
Adem in…….adem uit… 

Herhaal de lus van 8, de oneindigheidsademhaling of lemniscaat en de bijkomende verrichtingen zoveel en zo dikwijls als jij verkiest.
.......

Blijf dit doen zolang het goed voor je voelt. 

Kom nu langzaam terug in het Nu.

Beweeg je ledematen. Adem diep in via je neus en uit via je mond....
wrijf in je handen, en met je handen wrijf je in je ogen.

Open nu je ogen,....en kom terug in het hier en het nu. 

Geliefde harten,

Dit is een vrij intense meditatie, die je ook op verscheidene tijdstippen kunt opbouwen.
Even oefenen lijkt mij wel praktisch. Lees er de oneindigheidsademhaling of lemniscaat die ik doorgegeven heb aan Ronna Herman op na, zodat je de oefening na een tijdje automatisch kunt verrichten. 

En geef niet te snel op. 

Ik Aartsengel Michael heb gesproken. 

Succes! Geliefden.

 

Meditatie van Aartsengel Michael gechanneld door Rita Pulmans.

Ingesproken door Kees Post.
 

© Copyright Ria Pulmans Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.De tekst en meditatie dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan.De tekst en de meditatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen.De tekst en meditatie mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten