woensdag, juli 09, 2014

Aartsengel Michael - Ontwaakt Lieve Aardekinderen, Ontwaakt! - 6 Juli 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Ontwaakt Lieve Aardekinderen, Ontwaakt!
6 Juli 2014 / Rita Pulmans
Aartsengel Michael spreekt over je gronding. Hoe je te gronden.
"Ik Aartsengel Michael zeg met nadruk dat "goed gronden" in Moeder Aarde het eerste beginsel is om goed te kunnen functioneren." 

Geliefde Aartsengel Michael,
Wilt U ons wat informatie brengen over gronding, het gronden van onszelf. U zegt ons telkenmale dat we ons moeten gronden in de "levende baarmoeder" van Moeder Aarde. Ik lees ook meermaals dat u zegt dat we ons kunnen verbinden in het kristalhart van Moeder Aarde.
Wat ik zojuist lees is dat we ons kunnen verbinden met het nieuwe aarderaster via een kanaal  naar het centrum van het Universum, het melkwegstelsel toe. En ook vervolgens naar het centrum van het Universum.
Kunt u ons hier een duidelijke uitleg over verschaffen, want voor velen is het nog abracadabra. En dit lijkt me toch erg belangrijk om te doen. Vooral om het op de "juiste" manier te doen.
Ik dank u.
Aartsengel Michael:
Geliefde kind van de Zon, geliefde ziel, geliefden, Laat mij Aartsengel Michael eerst en vooral beginnen met je een goede morgen toe te wensen. Een goede morgen vooral zonder zorgen. En daar hebben velen onder jullie wel een groot aandeel in, in deze zorgen.
Daarom geliefden, wil ik Aartsengel Michael jullie benadrukken dat jullie als Meesters jullie eigen heft in handen dienen te nemen.
Hoezo, zie ik jullie jezelf afvragen. Jazeker geliefde harten, ik bevestig hier de regel dat dit zo is. Jullie zijn Meesters, de meeste herkennen dit nog niet als zodanig, maar oefening baart kunst. En het is hoognodig de tijd om te gaan "baren" lieverds.
Wat mogen jullie baren? Jullie nieuwe ZIJN.
Hoe doen we dit? Door te DOEN!

Doen door jezelf eerst en vooral te verdiepen, te informeren en zodoende te transformeren. En hoe doen we dit geliefden? Door de aangereikte gegevens in te duiken en te hanteren.
Wij, de goddelijke werelden hebben reeds zovele malen jullie allerhande nuttige informatie aangereikt die jullie helpen om te transformeren, te participeren, te integreren, te beheren. En wat kunnen jullie zoal beheren geliefden. Jullie kunnen je eigen leven in beheer nemen.
Dit door je oefeningen, je mantra's, je gebeden, je decreten, je methoden, je meditaties, je affirmaties, of wat dan ook te gebruiken!
Doen lieverds, doen is hier het miraculeuze sleutelwoord. Geloof mij, Aartsengel Michael maar op mijn woord. En ik hoef hier geen aardse bevestiging op los te laten, doch ik doe het toch maar eventjes (zegt hij al glimlachend).
Lieverds waar komt het op "neer"?
Het komt hier op neer, letterlijk en figuurlijk (en dat zegt hij weer glimlachend), dat het neerkomt op jullie Zelven, in jullie Zelven, neerdaalt als het ware, maar eerder indaalt, of liever van binnen uit kan uitspreiden naar buiten toe, in verbinding brengend met jullie Hogere Zelven, met jullie hogere verbindingen.
Het komt er op neer dat jullie door verbinding te maken vanuit je heilige Hartcentrum dit met je Hogere Zelven en zo verder de kosmos in tot zelfs bij de Bron, dat jullie levens "grondig" zullen veranderen.
Grondig zeg Ik Aartsengel Michael wel met nadruk, daar het gronden in Moeder Aarde het eerste beginsel is om goed te kunnen functioneren. Functie heeft het zeker, en niet zo maar ÉÉN!
Neen, het is een in ÉÉN-brengende energie-verbinding die jullie terug doet aansluiten aan de kosmos. Met jullie Bron geliefden.
Kijk geliefde harten, jullie zouden niet kunnen functioneren, moest men bij de geboorte je moeder van je wegnemen? Jawel jullie zouden misschien wel in leven blijven, maar de beschadiging is groot. Dit geef ik Aartsengel Michael geliefden even ter vergelijking van wat er echt met jullie gebeurd is, of zeg ik "onecht?" is gebeurd. Het onechte hierin is dat jullie niet meer weten, je niet meer bewust herinneren wat jullie goddelijke bron is.
Jullie goddelijke ouders wachten reeds vele en vele eeuwen op de hereniging met hun kinderen geliefden! En hoe kan jij je verbinden als de verbinding "verbroken" is? De verbinding is er nog wel, maar met een heel dun lijntje, zeg maar.
Daarom geliefden, heb ik mijn geliefd kanaal eventjes wakker gemaakt (hij glimlacht weer, want ik kon inderdaad niet meer slapen om 4 uur). Dit om jullie allen eventjes wakker te schudden oké?
Laat ons het allemaal mooi op een rijtje zetten.
Voor dat je 's morgens je mooie beentjes het bed uit zwiert, zou ik je aanraden om eerst 5 minuutjes de tijd te nemen om de volgende oefening te doen, zoals hieronder beschreven in de meditatie.  (Eventjes een korte opeenvolging van de gegevens zegt Aartsengel Michael.)
In de meditatie die volgt, zie je voor je de prachtige Moeder Aarde en je groet je voedstermoeder met een intense groet, op deze manier verbind jij je met Haar via jouw hogere hart.
Hoe doe je dit? Door jezelf tijdens deze meditatie of oefening voor te stellen dat je vanuit je heilige hart (dit bevindt zich tussen je fysieke hart en je keelchakra, ter hoogte van je fysieke hart ongeveer) een mooie gekleurde lijn, of koord, (kies de kleur maar, dat kan ook goud zijn) doortrekt naar je voeten toe.
Vanuit je voetchakra's ga je op deze manier naar beneden, dit doorheen de aardlagen naar het kristalhart van Moeder Aarde. Vervolgens zie je haar prachtige kristalhart voor je en zo kan jij je verbinden met dit glanzende intens fonkelend liefdeshart. Op deze manier verblijf je in deze heilige ruimte. Om van hieruit met je koord of lijn naar de levende baarmoeder van Moeder Aarde toe te gaan.
De levende baarmoeder is een prachtige veilige intens pulserende "ruimte" die zich vertaalt in een heerlijke dragende warmte. Je blijft hier een tijdje in deze heerlijke warme baarmoeder en vraagt aan Moeder Aarde of je je mag verbinden. Je zult zien en voelen dat Moeder Aarde hierin welwillend zal toestemmen.
Terwijl je hier vertoeft zal en kan Moeder Aarde je omringen, indringen met haar grote liefde.
Je komt terug via je voetchakra's en op deze manier kom jij terug in het aardse bewustzijn van het nu. En vervolgens ga via je aandacht naar je kruinchakra toe.
Vanuit je kruinchakra kan je drie kanalen "zien", of voorstellen, die alle drie in verbinding staan met de kosmos.
-Het eerst kanaal legt verbinding met het aarderaster.
-Het tweede kanaal is het kanaal naar het centrum van ons Uuniversum,  het melkwegstelsel.
-Het derde kanaal loopt naar het centrum van het Universum, in verbinding met de Bron.
Als je met je aandacht kijkt naar het eerste kanaal en je verbindt je vanuit je heilige hart met het eerst kanaal dan ga je op deze manier in liefdevolle ingetogen en dankbare verbinding naar het reeds vernieuwde! aarderaster toe, en kan je je verbinden.
Ga dan verder naar het "hogere 2de kanaal"  (ze lopen als het ware ineen) en je verbindt je dan verder hiermee.
Via het derde kanaal ga je naar het Universum, de Bron, je goddelijke ouders toe en verbind jij je met de hoogste Bron. Het is hier vooral de intentie die telt.
Wat heel belangrijk is in dit gegeven, is dat jij je terug verbindt met je oorsprong. Met je ZIJN. Met jezelf geliefden.
En dat je op deze manier terug in heilige verbinding komt van waar uit je het levengevend elixer kunt ontvangen. Want dit is de bedoeling geliefde harten van deze prachtige en noodzakelijke oefening. Terug in verbinding komen met je Hoger Zelf, God, je Bron, je Leven. Dit is een weg naar jouw Bron. Jij Bent de Weg, de Waarheid en het Leven.
Wanneer je terugkomt via je kanaal naar je heilige Hart, ga je vandaar de kracht, het kristallicht, het "leven", "het levenselixir" dat via jouw lijn naar je toekomt, uitstralen naar je cellen. Instralen als het ware. Dit naar al je organen, je cellen, etc., Naar je fysieke lichaam en al je andere lichamen zoals; het etherische, causale, mentale, psychische en naar je aura en chakra's toe. Het is een zeer krachtig en energetisch sterke impuls die je gezondheid op velerlei gebieden zéker ten goede komt!
En vergeet geliefden vooral jullie elementale lichaam niet. Spreek hiervoor je elementale helper aan. Je elementaal bewustzijn. Daar zij er zijn om je te helpen.
Blijf de hele dag in verbinding met deze "heilige gegevens van verbinding", door er even met je aandacht naar toe te gaan. Dit hoeft niet lang te duren, dit kan in een flits van een seconde, een liefdesflits voor jezelf.
Ontwaakt geliefden, Ontwaakt! Het is tijd om op te staan!
Ik Aartsengel Michael heb gesproken tot een vernieuwend volk.

Aartsengel Michael's
Gronding in Moeder Aarde Meditatie

Geliefden, blijf of ga in een ontspannen houding liggen....
Zet je gedachten nog eventjes opzij......laat los......
Ontspan je spieren volledig.......
Vraag de bescherming van mij, Aartsengel Michael tijdens deze gronding en verbindingsmeditatie.......Aartsengel Michael ik vraag uw zuil van Licht.....
Zie nu voor je geestesoog onze prachtige Moeder Aarde......
Groet je voedstermoeder met een intense groet....
Verbind je met Moeder Aarde via je hogere Hart.
Doe dit door jezelf voor te stellen dat je vanuit je heilige Hart een mooie gekleurde lijn of koord trekt vanuit je voetchakra's … Ga zo naar beneden doorheen de aardlagen naar het kristalhart van Moeder Aarde.
Je ziet dit prachtige kristalhart voor je..   
Verbind je nu met dit glanzende intens fonkelende liefdeshart....   
Verblijf even in deze heilige ruimte........
Ga van hieruit met je "lijn" je verbindingskoord, naar de levende baarmoeder van Moeder Aarde toe......
De levende baarmoeder is een prachtige veilige intens pulserende "ruimte" die zich vertaalt in een heerlijke dragende warmte....voel de warmte..... Denk hier niet te veel bij na....laat je gedachten los......vraag aan Moeder Aarde in de volgende bewoording:
"Geliefde Moeder Aarde mag ik verbinding maken met uw levende baarmoeder."
Je zult zien en voelen dat ze toestemt.....
Je nestelt je in de heerlijke warmte....
Vertoef hier een tijdje in deze heerlijke warme baarmoeder......., laat je omringen...indringen....met/van haar grote liefde voor haar mensenkinderen. Voel haar liefde....in je.....rond je....met je.....bij je.....
Dank Moeder Aaarde in je eigen bewoordingen.......
Kom nu terug via je verbindingslijn of koord, naar je voeten,..... je blijft wél gegrond!
Je trekt je koord, je lijn ook niet terug, maar het blijft verzegeld in de heilige levende voedinggevende baarmoeder....zie dit...
Nu kom je terug via je voetchakra's en je komt terug in het aardse bewustzijn van het nu...voel dit, zie dit.....
Vervolgens ga je met je aandacht naar je heilige hart terug,..blijf in verbinding!
Je gaat nu via je aandacht naar je kruinchakra.
Vanuit je kruinchakra zie je drie kanalen lopen, die alle drie verbinding hebben met de kosmos.
Het eerst kanaal legt verbinding met het nieuwe aarderaster.
Het tweede kanaal is het kanaal naar het centrum van ons Universum, ofwel het melkwegstelsel.
Het derde kanaal loopt naar het centrum van het Universum, in verbinding naar en met de Bron.
Kijk met aandacht en intentie naar het eerste kanaal (geef het desnoods een kleur) en verbind je vanuit je heilige hart met het eerst kanaal....
Ga vervolgens in liefdevolle ingetogen en dankbare verbinding naar het reeds vernieuwde! aarderaster toe.
Verbind.....voel.....
Vervolgens ga je verder naar het "hogere 2de kanaal"  (ze lopen als het ware ineen).
Je verbindt je in heilige intense dankbaarheid met het melkwegcentrum.
Je thuisland als het ware. Verbind......voel.....beleef.....
Via het derde kanaal ga je naar de Bron, steeds in verbinding met je Heilige Hart, naar het Universum, je Goddelijke ouders toe.....
Voel wat voor jou hierin kan.
Mocht het nog te "heftig", te pulserend zijn, blijf dan in verbinding met je eerste of tweede kanaal, in het aarderaster en het melkwegcentrum.
Ben jij wél zover dat je terug contact wenst te maken met de Bron, dan kan dit op je eigen manier,........voel hoe het voor jou kan........
Je kunt voelen hoe heerlijk, vreugdevol, intens, krachtig, in schitterende vreugde en herkenning Het Licht zich aan je openbaart.........
Voel de intense Liefde van Vader/Moeder God in je stromen als een sprankelende fontein......voel........
Spreek innerlijke woorden,....of verbind je met het Licht,...of ga in stilte en laat gebeuren....
"Zie" je beelden, of zie je ze niet, dit maakt helemaal niet uit.
Het is hier vooral de intentie die telt......laat gebeuren, weet je veilig.........Nu kom je terug....en ga je naar je heilige Hart....straal vanuit je heilige  hartcentrum, GodsKracht, KristalLicht , Levengevend elixir naar en in je fysieke lichaam, naar je cellen,.....naar al je organen, je klieren, je bloedbaan,vul verder in.......
naar al je andere lichamen zoals het etherisch,.....causale,......mentale,......psychische...straal naar je aura en chakra's......Straal geliefde harten, straal!............vergeten jullie je elementale lichaam niet!
Spreek hiervoor je elementale helper aan. Je elementaal bewustzijn.......en vraag samenwerking tussen jou en je elementale helper....vraag......zij zijn er om je te helpen, te ondersteunen........
Kom terug in het nu,.....in je heilige hart.....met je aandacht en sluit rustig af........
Open je ogen....beweeg met je handen en voeten,.....en sta langzaam op...
Blijf gans de dag in verbinding met deze heilige gegevens, door er even met je aandacht naartoe te gaan. Dit hoeft niet lang te duren, dit kan in een flits van een seconde, een liefdesflits voor jezelf.
Aartsengel Michael.

Channeling van Rita Pulmans.
Meditatie Ingesproken door Kees Post.


© Copyright Rita Pulmans
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst en de meditatie mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst en de meditatie mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

1 opmerking:

 1. Ik dank Aartsengel Michael voor deze prachtige boodschap en meditatie,
  Ook dank aan Kees Post voor het krachtige inspreken met zijn mooie stem.
  En vooral veel dank aan Cobie voor de mooie weergave op you tube, en voor de mooie weergave op haar prachtige blog.
  Dank jullie wel!
  Rita Pulmans.

  BeantwoordenVerwijderen