vrijdag, juni 27, 2014

Weten dat Alles Goed Is - 26 Juni 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
Weten dat Alles Goed Is
26 Juni 2014 / Jamye Price

Geacht Wezen, als je creëert verander je de trillingsbalans op de Aarde. Wij horen de uitroep van frustratie, verwarring en soms zelfs verslagenheid als de wil van het collectief, de wil van het heden niet schijnt mee te werken met de toekomst die je nu wilt creëren. Jij bent een onontbeerlijk deel van het Leven; geëerd, gekoesterd en gerespecteerd als de Schepper die je bent. Je wordt ondersteund en onderhouden door de motor van het Leven en deze motor is in voortdurende beweging voorbij jouw concept van de tijd. Doch de tijd heeft diens stroming aan jou gegeven, het verweeft zich met jou en staat jouw focus toe om diens stroming en vorm te doordringen. Het reageert, het staat toe en houd jou op een spoor van beweging, beperkt tot dag en nacht, beperkt tot een collectieve klok. Jouw inzicht/gewaarwording en deelname aan deze motor van het Leven versmelt diens stroming in/naar de vorm. Jij creëert. Jij creëert met het collectief van het Leven, met de regels van het Leven.
Weten dat Alles Goed is is een andere manier van te zeggen, heb vreugde met de regels van het Leven. Liever dan ertegen te vechten of het voorwaarts te duwen, creëer zoals je stroomt, waarneemt en kiest. Observeer onophoudelijk de aanwijzingen welke de stroom en de vorm jou geven en kies opnieuw, kies opnieuw, kies opnieuw. Het leven is goed beveiligd om niet alleen door te gaan, maar ook om tot bloei te komen en uit te breiden. De boom graaft diep en schiet wortel in water zodat diens uitbreiding in/naar het Licht doorgaat met een kracht welke van het lichaam van de Aarde neemt en voeding geeft aan het Leven. Het leven wordt door de boom gediend, het wordt ermee gedeeld en het wordt verbeterd en in deze cyclus, geeft het ook terug aan het lichaam van de Aarde. Jouw ware bestaan is een cyclus van geven en nemen met het Leven en deze cyclus is heilig. Terwijl je ademt, eet en uitscheidt voer jij een cyclus uit van transformatie en dienstverlening welke andere aspecten van het leven omvat. Het is deze collectieve deelname welke jouw verbinding is, jouw keuze en jouw uitbreiding. Het leven nemend en nieuw leven gevend.


Als jij jouw geest vertrouwd om te creëren en te Weten dat Alles Goed is, lijn je jouw bekrachtiging uit met jouw Goddelijke Natuur in de menselijke vorm. Aan jou werd het terrein van de keuze gegeven. Hoe jij kiest om jouw medemensen, het leven op de Aarde en de Vrije Wil gewaar te worden, ofwel ontregelt jouw stroming of vergemakkelijkt verandering. Wanneer je naar andere mensen kijkt waar je het niet mee eens bent, wordt je dan uitbreiding gewaar in de onenigheid of wordt je een muur gewaar waar je tegenaan moet duwen? Deze muur is onzichtbaar, dus moet Jij Je Geest Volgen om jouw waarheid waar te nemen - jouw eerst reactie. Deze muur is niet in de vorm, Dierbare, het is in jou. Weersta het niet, want in het begin voorziet het jou van veiligheid en een toevluchtsoord. Binnen de muren van jouw weerstand jegens een ander, voed jij jouw keuze en jouw kracht om het te kiezen. Heb je de kracht om een ander te vergeven om jouw weerstand te smelten en ook jouw uithoudingsvermogen op te bouwen om een begrenzing van keuze vast te houden? Die begrenzing van keuze wordt een muur die jou Vrije Beweging toestaat, jou niet bindend binnen muren van versterking, maar jou versterkend met muren van het deelnemen aan het leven. Jouw overzichtelijkheid van focus, jouw overzichtelijkheid van Liefde, jouw overzichtelijkheid van keuze en het vasthouden van jouw bevoegdheid van geven/nemen met een ander is jouw Vrije Beweging met het Leven.
Terwijl wij zitten om Weten dat Alles Goed is te laten exploderen, kiezen wij met een kracht die zich niet verontschuldigd voor ons bestaan, maar co-creëert met dit prachtige spel van het Leven - de weegschaal doet laten doorslaan naar Liefde. Wij observeren de keuzes van anderen, terwijl wij het ermee eens zijn of het er niet mee eens zijn, en de glorie eren van ieder wezen diens bekwaamheid te kiezen hoe zij deelnemen aan het leven. Wij waarderen de vrije wil, want het is een motor van leren, ontwikkelen en kiezen dat in het Leven voorafgaand aan de geboorte is ingebouwd. Wij kijken voorbij het moment, in/naar het potentieel van de bekrachtiging dat het creëert en de opkomst van Liefde op de Aarde verbetert. Wij observeren onze reactie op anderen en gebruiken weerstand om een nieuw pad voor de stroom van Liefde te creëren terwijl wij de muren van angst en afscheiding aantasten in de stroming van de Tijd. Wij kiezen stoutmoedig voor Liefde en bekrachtiging binnenin, want het Leven reageert op onze keuze en vormt zich opnieuw vanwege ons. Explodeer voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten