woensdag, juni 25, 2014

Waarom hebben Jullie op Angst-Gebaseerde Rampenplannen Nodig? - 24 Juni 2014 / Brenda Hoffman


Waarom hebben Jullie op Angst-Gebaseerde Rampenplannen Nodig?
24 Juni 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien maak je geen deel uit van de chaos die ongecontroleerd schijnt te zijn over de gehele wereldbol heen - oorlogen, de vrees voor oorlog, verhongering, Aarde opschuddingen - maar dan, vraag jij je waarschijnlijk af hoelang het zal duren totdat je er deel van uitmaakt.
Misschien zal jouw land een oorlog ingaan. Misschien zal een aardbeving delen van jouw land verwoesten. Misschien zullen moessonachtige regens jouw leven op andere manieren veranderen. Allen angsten die je diep binnenin jezelf vasthoudt. Want is niet jouw leven op de Aarde gedurende eonen de ene catastrofe na de andere geweest die je adresseerde of negeerde, derhalve diep binnenin jouw wezen de resulterende angst handhavend?
Jouw angsten zijn nu iets dergelijks. Op de één of andere manier, geloof je ergens dat je geconfronteerd zult worden met wat het ook is dat je vreest - zoals jullie frase, "Wachten op de andere schoen om te vallen." (Je kunt erop gaan zitten wachten.) Je voelt sympathie of empathie voor diegenen die het meest rechtstreeks beïnvloed zijn. Tezelfdertijd, voel je een gevoel van opluchting dat het niet jou of diegenen waar je van houdt beïnvloed heeft.
Dat gevoel is vrij natuurlijk, gezien alles dat jullie welwillend op de Oude Tijdperk Aarde ervaren hebben. Maar iets dergelijks is niet langer meer waar. Deze verborgen wereldwijde angst-overtuiging is misschien de grootste overgang van de volgende paar dagen - van het verwachten naar reageren naar een onplezierig iets naar het weten dat het niet van belang is.
Als de Oude Tijdperk Aarde louter een drama/spel van allerlei soorten was en jij dat drama/spel verlaten hebt - zoals diegenen die hun cocon verlaten in de volgende paar dagen gedaan hebben - zal je niet getraumatiseerd zijn. Misschien brand jouw woning af - hetgeen een Oud Tijdperk trauma en vrees is. Op de Nieuwe Aarde, zal dat huis vervangen worden met een woning die meer bij de Nieuwe Jij past.

Jullie zullen niet doorgaan drama te ervaren (1) want jullie maken nu deel uit van een comedy/liefdevolle fase van de Aarde. Dat wat eens verwoestend was zal een duidelijke opening voor een beter, vreugdevoller leven zijn.
Jullie begrijpen het nog niet - maar dat zullen jullie. Net zoals jullie eens niet begrepen hoe je meer persoonlijke vreugde dan vrees kon voelen.
Angst is van het verleden. Inclusief de angst van wat zou kunnen of zou moeten gebeuren gegeven bepaalde omstandigheden en Oude Tijdperk historische perspectieven.
Deze tijd is ietwat gelijkaardig aan de verschuiving in de vereiste gedachteprocessen wanneer een kasteel met beschermende muren niet langer de veiligheid meer verzekerd - kanonnen en andere technische uitvindingen maakten dergelijke gedachten achterhaald.
Angst - en een resulterend "spel plan" voor angstige eventualiteiten - werd een verwacht onderdeel van de gedachte/gevoel processen van jullie leven. "Wat zou ik doen als een aardbeving mijn gemeenschap verwoestte?" "Wat zou ik doen als iemand het vuur in een winkelcentrum opent?" angstplan na angstplan weggestopt binnenin jouw wezen - en het neemt waardevolle vreugde-ruimte in.
Angst maakt echt niet langer meer deel uit van jullie repertoire. Herinner jij je hoe moeilijk het was - en dat is het misschien nog - om van jezelf te houden zoals je bent?
Verborgen angsten dat jij de volgende kon zijn in wat voor negatief drama dan ook dat je visualiseerde, zijn net zo ouderwets als een hekel hebben aan jezelf. 
Waarom zouden jullie op angst gebaseerde rampenplannen nodig zijn als jouw leven van of naar vreugde aan het verhuizen is?
In plaats van het creëren van een niet-langer-geldig angstdrama, zijn jullie nieuwe creaties nu hoe een avontuurlijke ervaring zelfs meer vreugdevol kan zijn - wat creëert een glimlach of gelach? In plaats van, "Ik lach nu, maar wie weet wat de dag van morgen zal brengen?"
Misschien wens je om rond te hangen bij negatieve mogelijkheden. Dat is jouw recht. Maar weet dat iets dergelijks net zo ouderwets is als kwispedoren (spuugbakken) van de jaren 1800. Je kunt doorgaan met jouw gewoonte van het tabak kauwen, maar weinigen zullen jou ondersteunen met dit aldus te doen.
In tegenstelling tot het verleden toen angst domineerde - gebeurt precies het tegenovergestelde sneller dan dat jullie beseffen.
Steeds minder vinden het media nieuws van het ene angstbeeld na het andere interessant of onderhoudend. Er zal een tijd zijn in de niet-al-te-verre toekomst wanneer nieuwsshows zullen verschuiven - niet omdat zij dat willen, maar omdat zo weinig entiteiten zullen geven om de doorgaande angsten welke de media verkiest om te rapporteren.
Nu voel je dat het denken van aangename gedachten en lachen niet de werkelijkheid van verhongering of oorlog teniet doet. Iets dergelijks is waar. Maar wanneer dergelijke beelden, dergelijke factoren niet langer interessant zijn, wanneer de entiteiten op de Aarde angsten negeren, zullen de angsten verdwijnen. Een beetje zoals een reactie op vele treiteraars. Treiteraars houden ervan om erbij betrokken te zijn, om angst te creëren. Als iets dergelijks niet gebeurt, hebben zij weinig macht en een grote hoeveelheid aan minder interesse voor diegenen die hen volgen.
Jullie hebben je persoonlijke angsten losgelaten. Laat nu jullie wereldwijde angsten los.
Dit is geen belofte dat de Aarde morgen een leuk speelterrein zal zijn, maar een pleidooi voor jullie om jullie aandacht te verschuiven van een wereldwijde op angst gebaseerde modus naar vreugde en dat andere Aarde entiteiten hetzelfde zullen doen.
Deze overgang is niet voor een beperkt aantal - maar is een wereldwijde, Universele verschuiving van een wereld doordrongen met angst naar een Nieuwe Aarde van vreugde. Jullie globale rol is om die vreugde naar jullie leven te introduceren zodat jullie baken voor iedereen schijnt.
Een licht dat in ieder gebied van duisternis schijnt doet de duisternis teniet. Terwijl jullie je cocon en jullie diepste angsten verlaten, stralen jullie licht uit - en daardoor, stralen jullie ongeloof in de angsten uit van wat er zou kunnen gebeuren. Deze angsten zijn van gisteren. Vandaag is een nieuwe dageraad.
Zo zij het. Amen.

Voetnoot:
(1) Cobie: Hebben jullie ook opgemerkt dat de 'zware' aardbevingen van tegenwoordig lang zo verwoestend niet meer zijn en ook niet meer zoveel, of nauwelijks, slachtoffers maken? En dat wanneer er geen desastreus nieuws te melden is, de media teruggrijpt naar eerdere verwoestende en slachtoffereisende aardbevingen (en daar ook de beelden van tonen), of een mogelijk scenario aan ons voorleggen van wat er had kunnen gebeuren? Trap er niet in mensen, ben blij dat de beving waar het op dat moment om gaat, niet al teveel of geen nadelige effecten had, en bedank Moeder Aarde voor haar goede zorgen. Stuur Liefde en dankbaarheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten