zaterdag, juni 28, 2014

Sandra Walter - De Naadloze Vermenging van de Dimensies - 27 Juni 2014


Sandra Walter
De Naadloze Vermenging van de Dimensies
27 Juni 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
De Verschuiving van Juni stelde niet teleur. We ontmoeten de markering op deze wonderbaarlijke Ascentie tijdlijn toen wij de dimensionale expressies vermengden. Het was naadloos, diepgaand en veranderde wederom alles.
Wij hebben een nieuw platform voor onze fysieke ervaring van de Multidimensionaliteit hier op geliefde Gaia. We ontvingen een enorme grote intensivering om ons inzicht te versnellen over wat er zich 18 maanden geleden voordeed aan het einde van 2012. Nu passen wij onze kennis van deze evenementen toe met het Nieuwe verstrekte Licht en bereiken eindelijk wijsheid. Het scheen als een lange reis te zijn, toen was het stoutmoedig, ogenblikkelijk on-gecreëerd voor het Nieuwe. Een naadloze verschuiving van het inzicht/de gewaarwording.
Wij zijn andere wezens, in een ander gebied van ruimte, die te maken hebben met andere energieën, creaties en veel gereedschappen welke wij in de planeet geplant hadden om ons tijdens deze overgang te helpen. Met dit diepe besef komt voor velen versnelling op het pad van Ascentie; verantwoordelijke creatie zal de test van Meesterschap zijn tijdens deze overgang.  
Er is absoluut geen oordeel aangaande andere ervaringen tijdens deze overgang. Dit is niet dezelfde ervaring van Multidimensionaliteit die wij in het verleden gehad hebben. Het is een fysieke versmelting, en in ons Meesterschap houden wij onze kaarten dicht tegen ons aan terwijl dit zich ontvouwt. Ik hoorde dat veel mensen een moeilijke tijd gehad hebben tijdens de Juni toegangspoort; misschien zal dit voor sommigen duidelijkheid verstrekken, en frustratie voor anderen. Het herhalen van de waarom's en de hoe's van het in niveau omhoog gaan voelt voor mij aan als gekkenwerk. Ik heb diep (gezond, onthecht) mededogen voor het collectief dat moeilijkheden tegenkomt met de Nieuwe dynamiek.


Een nieuwe conversatie is begonnen
Ik laat welwillend, vreugdevol het terugwerpen van oude Ascentie retoriek in de steek, hetgeen tot aan het sterven ervan besproken werd. Rust In Vrede met betrekking tot alles wat niet geschikt is voor het Nieuwe. Door deze toegangspoort is alles veranderd, en wij moeten ons focussen op het afstemmen van onze gewaarwording, ons inzicht, op de NU waarheid welke oude energieën en oude creaties afbreekt. Velen zullen proberen om oude overtuigingen toe te passen op het Nieuwe, en zij hebben het recht van de vrije wil om dat te doen zolang als zij dat nodig zijn, of zolang als het collectief het nodig is zich comfortabel te voelen tijdens de Verschuiving.
Nieuwe energieën, Nieuw Licht
Ik begrijp dat velen het Nieuwe Licht gewaarworden een terugkeer van een oud licht te zijn. Ik resoneer niet met die definitie, noch de verhalen van het verheffen van iets wat eens was. De Bron heeft een commando voor een nieuwe creatie uitgestuurd, en de herinneringsfase van onze reis nu zet iets gloednieuws af. Ik voel dat het Gouden Tijdperk/Gouden Ras anders zal zijn van alles dat wij, onze Meester Zelven, Aartsengelachtige Zelven, of Galactische Zelven eerder ervaren hebben. Er mag een exploratie van oude intel zijn; ik voel dat wij gedurende een poosje in die passage zijn geweest, en het voelt nu nostalgisch aan.
Het is BRILJANT wat er in Juni gebeurde
Hier is een overzicht voor de gedachtestroom niveaus aangaande wat er zich ontvouwde voor de Voorlopers van Ascentie. Het ontwerp van deze evenementen is briljant:
December 2012: Dimensionale Verschuiving van Gaia en de MENSheid. Holografische schaduw van het oude, in stand gehouden als een handeling van genade en Goddelijke Wil, het ons in/naar de nieuwe werkelijkheid gemakkelijk makend.
Augustus 2013 – Februari 2014: Oude holografische sjablonen van Zelf beginnen ineen te storten voor de Wegwijzers, na gedurende maanden gelopen te hebben op de persoonlijke en collectieve intentie.
Maart 2014: De Terugkeer van de Christus energieën welke de Planetaire gebieden betreden, en de Zonne Kosmische Christus codes binnenin Wegwijzers/Voorlopers hun Hartcentrums doen laten ontwaken.
April 2014: De volledige verankering van de Gechristende activeringen door de planetaire rasters (stabilisering bereikt). Mei heeft aangevoeld als de Vrouwelijke energie: ik voel dat het gewoon de gewaarwording van balans is na een lange periode van patriarchaat.
Mei 2014: De Nieuwe Zelf Sjablonen activeerden binnenin de Wegwijzers. Krachtige opwaardering voor velen aangezien het DNA herschrijft in uitlijning met de nieuwe sjablonen. Een belangrijke fysieke voorbereiding op de Verschuiving van Juni. Sommigen mogen niet geweten hebben van wat er zich voordeed; die tijd in de grot wat leidde naar de transformatie van jouw pad.
Juni 2014 Verschuiving:
- Gaia gaat een gebied of ruimte binnen welke de dimensionale versmelting van hogere en lagere expressies triggert.
- Eenwording van 3D-5D expressies binnenin Wegwijzers/Voorlopers begint op een zuivere en fysieke manier. Fysieke inzichtelijke toegang voor 9D (de IK BEN sjabloon niveaus) dat voor velen beschikbaar is terwijl het Nieuwe Licht het DNA in de planetaire rasters activeert (12/12/12 codes en oude sjablonen in vele locaties) en welwillend voort geroepen is. Pijnappel aanpassingen voor de ogen-wijd-open wisselwerking met de 6D-9D aspecten via telepathische vereniging. (Mag waargenomen zijn als het optillen van de sluiers).
- Diepe persoonlijke openbaringen; een vertrek van de collectieve ervaring om volledig de Schepper Staat van bewustzijn, zuivere creativiteit, en het effect van de Goddelijke Wil op het persoonlijke pad van Ascentie te realiseren.
- Begin (in het fysieke) de 12 Goddelijke Aspecten van het goddelijke (Gechristende) MENSelijke Zelf te verenigen en te begroeten, de realisatie van de Kosmische Christus sjabloon activering.
Huidige Sluiers in Voortdurende Verandering (sluiers van gewaarwording/inzichten destabiliseren met het Nieuwe Licht):
Planetaire Sluiers: De Magnetosfeer-gebaseerde, beïnvloed door Planetaire, Zonne en Galactische intentie. Tijdens de dimensionale ineenstorting/versmelting van de dimensionale aspecten, wordt de magnetosfeer dunner om meer fotonisch licht (zuiver licht), plasma en kosmische deeltjes in/naar/op de planeet toe te staan. Wij ervaren aanzienlijke magnetosfeer penetraties tijdens deze passage, de tijd-ruimte dynamiek van de oude 3D en 4D deels brekend, hetgeen toestaat voor een snelle evolutie van het bewustzijn (tijdspringen).
Collectieve Sluiers: De Noosfeer-niveau overeenstemmingen van het MENSelijke collectief. Dit wordt momenteel behandeld met een ongelooflijke hoeveelheid van mededogen door teams op de grond en de Hogere Rijken, welke bezig zijn te vermengen. Zelfs met enorme kosmische triggers in het spel, blijft de collectieve overeenstemming intact om alle reizen zo goed als we kunnen in ere te houden. Wanneer het collectief angst/ongerustheid/samentrekking ervaart met de verschuivende energieën, worden er aanpassingen op het hogere-niveau gemaakt om alle bewuste en onderbewuste gedachtevormen/creaties te eren.
OverZiel Sluiers: Ziel Groep overeenstemmingen. Het pad van het Ascentie-/Meesterschapproces van een Ziel Groep. Afhankelijk van de doelstellingen van de Overziel, beïnvloed door Ziel Groep prestaties, en In-Gecarneerde keuzes. Wanneer een overhellend punt bereikt is met de Ziel bevrijding ( bevrijding voor hogere dienstverlening in plaats van Ziel pad intenties), ontbindt de Overziel deze sluier.
Persoonlijke Sluiers: Gewaarwordend niveau van IN-Gecarneerd bewustzijn wat vermengt met de OverZiel gewaarwording tijdens de Ascentie. De vermenging getriggerd door het OverZiel niveau, wat afhankelijk is van Bewuste Keuze of het In-Gecarneerde niveau om te Ascenderen.
Goddelijke Kans
Met de dimensionale versmelting/vermenging welke zich in Juni voordeed, zijn er kansen om je gewaarwording/inzichten jegens de waarheid op alle niveaus af te stemmen. Begin met de persoonlijke sluiers en werk naar boven. Het is verbijsterend wat er beschikbaar is voor het geaarde In-Gecarneerde Zelf tijdens deze passage. Het veroorzaakt ook een aanzienlijke sprong in frequentie; stabiliseer alsjeblieft jouw eigen levensstroom om te helpen met de planetaire stabilisatie.
In het volgende artikel zal ik persoonlijke ervaringen meedelen van het ontmoeten van Sterren Familie, Goddelijke aspecten en Meesters zonder de perceptuele sluiers. Wat een verbazingwekkende droom hebben wij gedeeld; de metaforen zijn rijk, potent en absoluut briljant.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten