vrijdag, juni 27, 2014

Karen Dover - Het Losmaken van de Cellulaire Rommel - 26 Juni 2014


Karen Dover
Het Losmaken van de Cellulaire Rommel
26 Juni 2014
Voor velen van jullie mogen de laatste lineaire paar dagen fysiek uitdagend geweest zijn. Terwijl de Nieuwe Aarde frequenties beginnen uit te breiden en op te bouwen in hun energetische frequenties, beginnen zij de frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid te pushen welke opgeslagen zijn binnenin jullie cellulaire structuur aan de oppervlakte. Dit proces begon in alle ernst met de Zonnewende energieën, en het begon met het losmaken van de emotionele rommel. Velen van jullie mogen zichzelf emotioneel gecompromitteerd gewaar geworden zijn zonder veel invoer van diegenen rondom jullie heen, krachtige emotionele reacties voelend op schijnbare niet ter zake doende situaties. Dit is het eerste gedeelte van de losmaking van de cellulaire rommel.
Het tweede gedeelte omvat de fysieke losmaking van het menselijke voertuig en mag erop toezien dat velen van jullie in deze tijd worstelen met verkoudheden, de griep en andere "infecties" die als vanuit het niets tevoorschijn gesprongen schijnen te zijn. Inderdaad, deze cellulaire losmaking schijnt specifiek krachtdadig te zijn voor diegenen van jullie die incarneerden in het mannelijke menselijke voertuig. Jullie mogen een variëteit aan intense emoties voelen en ook mogen jullie een verschuiving voelen in jullie feitelijke mannelijke menselijke voertuig. Spierpijnen en pijnen zonder een duidelijke oorzaak, infecties in de vorm van verkoudheden/griep/schrale kelen en hoofdpijnen. Aangezien dit de losmaking/vrijlating van levensspannen van frequentie-rommel is, is het belangrijk om het proces volledig toe te staan diens koers te nemen. Proberen om de symptomen op te laten houden zal erop toezien dat de frequenties wederom in de wacht komen te staan en feitelijk de losmaking/loslating zal verlengen. (Uiteraard, als jij je zorgen over jouw symptomen maakt consulteer dan alsjeblieft een dokter, als je gewaarwordt dat jouw symptomen niet afnemen zelfs met medicatie, dan zou dit wijzen naar een energetische losmaking/loslating).

In de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid werd jullie geleerd om "door te blijven gaan" en de symptomen te negeren, medicijnen te nemen en zodra als het maar mogelijk is naar je leven terug te keren, de energetische losmaking van deze rommel staat dit niet toe aangezien het geen WAARHEID is. Het menselijke voertuig is bezig te proberen om zichzelf te REPAREREN en OPNIEUW TE HARMONISEREN, hoe ver uit balans je bent en hoeveel er gerepareerd moet worden is individueel en uniek. Dit is een poging door jullie ZIEL om jullie de kracht te tonen welke jullie in WAARHEID zijn, door te luisteren naar jullie menselijke voertuig en begeleid te worden door wat vereist is, de manier om met deze losmaking te werken. Als je diegenen rondom jou heen toestaat jou te vertellen wat je moet doen dan val je terug naar de oude 3D Aarde leringen want alleen JIJ bent de bewoner binnenin jouw menselijke voertuig en daarom ben ALLEEN JIJ de meester van jouw eigen schip.
Een overvloed aan vloeistoffen drinken helpt om de frequenties eruit te spoelen die gezien kunnen worden als vergiften, want de lagere dimensionale frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid werden ONTWORPEN voor DECONSTRUCTIE van het menselijke voertuig en niet om het te ondersteunen. De Nieuwe Aarde frequenties die gedownload en verankerd worden binnenin jullie cellulaire structuur werken eraan om jullie menselijke voertuig te REPAREREN en UIT TE BREIDEN, het directe contrast tot wat jullie geleerd werd om te verankeren en om mee te werken binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid. Te allen tijde zou ik jullie willen begeleiden om jullie emoties te eren en ook dat waar jullie menselijke voertuig in deze tijd om vraagt.
Het mag zijn dat je bij tijden lange periodes met slapen doorbrengt, wederom is dit behulpzaam aangezien het lichaam in staat is om zichzelf tijdens dit proces te repareren, als je "slaapt" download en verankert de energie welke JIJ in WAARHEID BENT meer van jouw ZIEL op een menselijk bewust wakend geestesniveau en mag jij je lichtelijk "verloren" voelen wanneer je net wakker wordt. Dit is verschuldigd aan het herverbinden terug in/naar de poel van het menselijke bewustzijn dat ook uitbreiding en groei in deze tijd ondergaat. Loslaten is de sleutel tot dit proces, je zult ontdekken dat er "geen teruggaan" is, want dat waar je vandaan komt is niet langer meer daar, en maakt weer deel uit van het uitbreidingsproces in/naar multidimensionaliteit.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag" en dit moet allereerst op een cellulair niveau binnenin JULLIE menselijke voertuig verankerd worden.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen