maandag, juni 30, 2014

Karen Dover - Creatie Binnenin het Droomtijd Platform - 28 Juni 2014


Karen Dover
Creatie Binnenin het Droomtijd Platform
28 Juni 2014
Velen van jullie zijn zich bewust van de kracht van het droomtijd platform, de plaats waar je het leven van jouw dromen creëert ter voorbereiding op de manifestatie van voornoemde droom op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Aangezien de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheidsfrequenties ontbonden en losgelaten werden, verminderde het "tijdsverloop" tussen het droomtijd platform en de wakende menselijke bewuste werkelijkheid. Hiermee bedoel ik dat de vertraging tussen het dromen en het feitelijk beginnen te manifesteren aan het ineenstorten is. Dit is verschuldigd aan de hoge trillingsfrequenties van de Nieuwe Aarde die toestaan voor het op z'n plaats houden van het droomtijd platform voor meer niveaus van jouw Wezen.
Het is het verankeren in plaats van jouw droom dat erop toeziet dat de droom in jouw externe wakende werkelijkheid manifesteert, de bekwaamheid om de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid los te laten dat jouw beperking GELEERD heeft, dat jou GELEERD heeft te geloven dat "iets" onmogelijk was. Terwijl de NIEUWE MAAN energieën nu uitbreiden, gaat dit verankeren door en velen van jullie mogen werken met de manifestatie van jullie dromen. Als wat je "gedroomd" hebt zich in jouw externe wakende werkelijkheid begint te vormen mag je het in het begin moeilijk te geloven vinden, de lering van 'synchroniciteit" mag naar voren springen of "toeval". ALLES in het Universum is bij ONTWERP, en als je begint om meer vrijelijk in/naar de Nieuwe Aarde frequenties te verhuizen, dan wordt op een zeer wakend menselijk bewust geestesniveau het ONTWERP van dit jouw menselijke levenservaring door jouw ZIEL aan jou overhandigd.

Velen van jullie mogen op dit moment in verbijstering zijn aangaande de macht/kracht die JULLIE in WAARHEID ZIJN, met de manifestatie die je bij verrassing neemt. De oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid LEERDE je om in ongeloof te zijn van dat wat op voorhand niet gezien kon worden. Velen van jullie werken op het moment met de manifestatie van wonderen, een "wonder" is eenvoudig dat wat je niet tot manifestatie kon zien komen en nu feitelijk ziet manifesteren. De menselijke levenservaring is bij ONTWERP miraculeus, wij leven in een Universum dat gevuld is met wonderen en een Universum dat vol wonderen is, jou werd GELEERD binnenin de oude3D Aarde gecreëerde werkelijkheid om deze uitbreiding en dit miraculeuze raamwerk te vrezen, jou werd GELEERD om jezelf in te dammen en jezelf niet toe te staan te dromen.
Het dromen is de SLEUTEL in deze fase van de Nieuwe Aarde werkelijkheid, want door te dromen creëer je en hoe meer dat je ZELF toe kunt staan te spelen met de droom hoe meer dat zich rondom jou en via jou voor jou zal manifesteren. In dit proces is geen zwaar werk betrokken, inderdaad het is omdat het zo eenvoudig is dat velen van jullie het er eenvoudigweg uit vandaan filteren. De oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid leert jou dat het leven een puzzel is en dat er hard voor het leven gewerkt moet worden, dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund in de Nieuwe Aarde werkelijkheid.
Te ZIJN is eenvoudig dit, om je ZELF te ZIJN. Onder de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid werd ONDERWEZEN om ZELF te ontkennen, om ertussen te passen, te doen wat van jouw verwacht werd door diegenen rondom jou heen. Het overgangsproces welke het menselijke voertuig ondergaat terwijl het zich onthecht van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid frequenties, streeft ernaar om jou met jouw ZIEL uit te lijnen, om te beginnen je te herinneren wie JIJ in WAARHEID BENT. Velen van jullie weten wie anderen wensen dat je bent, maar weet jij werkelijk wie JIJ BENT? Met deze vraag bedoel ik eenvoudig, weet jij wat jou drijft? … weet jij waar je van houdt? … waar je niet van houdt? … waar je van houdt om te doen? enzovoorts.
Dit zijn allemaal geldige vragen om mee te werken als je in/naar de Nieuwe Aarde verhuist want ALLES dat GEEN WAARHEID is kan niet manifesteren. Als je probeert om in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheid te verhuizen terwijl je vasthoudt aan de versie van ZELF waar anderen jou in gekneed hebben, dan zal jij jezelf in een wachtpatroon gewaar worden want in WAARHEID ben jij dat niet en alleen WAARHEID wordt ondersteund. Voor velen van jullie is de "angst" waar jullie aan werken om te ontbinden de acceptatie van ZELF, je gehele leven mag jou GELEERD zijn dat je in jouw basisvorm niet acceptabel bent, dit is geen WAARHEID, want iedere energie die in de menselijke gedaante op deze planeet geïncarneerd is, is bij ONTWERP VOLMAAKT.
JIJ bent hier bij ONTWERP, niet per toeval, jij bent perfect zoals JE BENT, laat alles los dat jou GELEERD werd in relatie tot wie je "zou moeten" zijn en sta jouw innerlijke schoonheid en innerlijke essentie toe om HELDER TE STRALEN. Terwijl je dit proces laat ontvouwen, zal je dan wonder na wonder rondom jou heen, door jou heen en binnenin jou gewaarworden geboren te worden, want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/               
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen