maandag, juni 09, 2014

Jij Bent van Gedaante aan het Wisselen naar Jou - 8 Juni 2014 / Brenda Hoffman


Jij Bent van Gedaante aan het Wisselen naar Jou
8 Juni 2014 / Brenda Hoffman


Dierbaren,
Misschien voel jij je alsof je niet snel genoeg of niet op de juiste manier in/naar jouw Nieuwe Aarde rol verhuist - hoewel je door uiteenlopende bronnen geleerd hebt dat je dat aldus op jouw eigen manier en in jouw eigen tijd zult doen.
Het op jouw eigen manier en in jouw eigen tijd doen gaat door waar te zijn.
Maar velen van jullie hebben het gevoel alsof jullie iets zouden moeten doen of zouden moeten zijn. Mee moeten stromen met wat er ook maar gebeurd is niet langer meer van toepassing. Dus is dat het niet.
Jullie beginnen dergelijke sensaties te voelen omdat het tijd voor jullie is om jullie rol te verkennen.
Nu verklaar je dat je gevraagd hebt, misschien zelfs hebt gebedeld, om meer informatie over jouw persoonlijke rol. Nochtans, heb je de informatie waar je om vroeg niet ontvangen. Iets dergelijks informeert jou slechts dat de timing van jouw verzoek voor jou niet het juiste was of is.
Maar als je verveeld bent met wat bestond, en dat uitdagend of plezierig een paar weken geleden of zelfs dagen was, is het voor jou tijd om naar het volgende stadium van jouw cocon naar de vlinderovergang te verhuizen.
Jouw natuurlijke reactie is, hoe of waarom jij jouw rol voor jezelf via jezelf moet ontdekken? Vertelden wij jou verscheidene weken geleden niet dat jij je vreugde op nieuwe manieren en plaatsen zou ontdekken? Deed iets dergelijks zich niet voor? Misschien heb je een prachtige bloem ontdekt; of vond je de capriolen van een kind intrigerend of vond je een nieuw boek of een lijn van onderzoek fascinerend - totdat je dat niet meer deed.


Jullie stadiums eindigen en beginnen abrupt omdat jullie zo snel aan het verschuiven zijn - zoals een rups diens overgang naar de vlinder sneller voortgaat dan verwacht omdat er een speciaal licht naast de cocon geplaatst was. Hetzelfde is met jullie aan het gebeuren. De Universele energieën/frequenties/licht is aan het uitbreiden en verhoogd het tempo van jullie verschuiving naar de nieuwe jij.
Tob er niet over als dat wat gisteren prachtig was vandaag saai is. Of dat wat gisteren saai was vandaag fascinerend is. Sta jezelf toe te groeien zoals het voor jou juist is.
Begrijp dat deze componenten van de menselijke groei welke eens eonen aan aardse tijd vereisten om te materialiseren nu in dagen, uren en minuten gebeuren - op jullie/jou verzoek.
Wat aan mag voelen alsof het vandaag jouw rol is hoeft morgen niet meer als zodanig aan te voelen.
Niemand anders dan jij kan bepalen of een specifieke route vandaag juist voor jou is. En niemand - inclusief jij - kan bepalen waar die route jou morgen naartoe zal brengen.
Je bent bezig om minuut na minuut in/naar een nieuw persoon te evolueren.
Net zoals de rups niet begrijpt wat er van hem zal worden wanneer het de behoefte voelt om te beginnen een cocon te creëren. Zo ook begrijp jij niet volledig waar jouw gedachten, creaties en vreugde jou naartoe zullen leiden.
Veronderstellen jullie dat Henry Ford ooit de Ford auto's van vandaag de dag visualiseerde? Of dat Sigmond Freud begreep dat zijn geschriften en leringen zouden helpen om de huidige zelf-hulp, psychologische/psychiatrische wereld te creëren? Beiden volgden louter hun passies en instincten - zelfs wanneer anderen hen vertelden dat hun ideeën dwaas of vreemd waren.
Projecteer niet wat er gaat gebeuren op jouw creaties. Maak je geen zorgen over "het juist" te doen. Volg louter jouw passies vandaag - en morgen zal zich automatisch voor jou en met jou ontwikkelen.
Jij bent de regisseur van jouw meester/mysterie pad. Nochtans ken je de uitkomst er niet van. Net zoals een rups een cocon creëert zonder volledig te begrijpen waarom.
Sta jezelf toe om in/naar het zijn/bestaan te stromen - in plaats van jezelf te forceren om te creëren wat financieel, fysiek of emotioneel correct is. Jij bent de enige met de 'sleutel" naar jouw wezen. Maar dat betekent niet dat je begrijpt wat dat betekent.
Volg jouw passie van de dag of van het moment en je zult jezelf op de juiste plaatsen en trillingen voor de nieuwe jij gewaarworden.
Sta jezelf toe om te zijn en te verschuiven en te veranderen. Jij bent van gedaante aan het wisselen naar jou. Dat wetende terwijl jij jouw passie van het moment volgt, ben je één stap dichter bij jou.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten