zondag, juni 08, 2014

Hilarion: Juni 8-15, 2014Hilarion
Jullie Kunnen Het en Jullie DOEN Het!
Juni 8-15, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De energetische downloads zijn intens en krachtig en zullen diegenen die afgestemd zijn verder in/naar hun missies en bestemming leiden. Er zijn velen die het transformatieproces een moeilijk proces vinden en het is behulpzaam om tijden van rust en verzorging toe te staan wanneer jij je overweldigd voelt. De Aarde gaat door in/naar een minder dicht niveau te verhuizen en dit zal een diepgaand effect op al Haar bewoners hebben. Er zal minder stress binnenin het menselijke systeem zijn en meer verhoogde gevoelens van tevredenheid, vreugde en vreedzaamheid. Terwijl jullie je Licht stabiel houden helpen jullie het grotere gebied om met het Licht uit te lijnen dat vanuit de Hemelse Rijken binnengutst. Blijf rustig binnenin jullie harten wetende dat hoe moeilijk deze tijden ook voor jullie in het huidige moment aanvoelen, jullie er zegevierend uit tevoorschijn zullen komen. Hoe meer van het binnenkomende Licht jullie kunnen absorberen en assimileren, hoe gemakkelijker het voor jullie zal zijn.
Het Kristallen Koninkrijk wordt geherprogrammeerd naar de hogere frequenties en dit zal ook een katalytische impact op de gehele Aarde en Haar bewoners hebben. Dagelijkse afstemmingen op het kristallijne raster is essentieel om de codes te ontvangen die beschikbaar zijn om geactiveerd te worden met het DNA/RNA van het menselijke lichaamssysteem. Het leven ontvouwt zich in/naar een hoger niveau van bewustzijn en de mensheid wordt door het Universum op ongeziene manieren ondersteund. Dagelijks jouw intentie affirmeren om uitgelijnd te zijn aan en verbonden te zijn met je goddelijke essentie zal het proces vergemakkelijken. De IK BEN Aanwezigheid van ieder mens op de planeet spant zich in om het grotere Licht binnenin iedere ziel te brengen.


Er zijn dagen die een onafgebroken visie vereisen welke het frequentiegebied zal verhogen naar een nieuw niveau, en jullie krachtige intentie en visualisatie kan wonderen verrichten. Geloof in jouw kracht om verandering te creëren op een niet-gewelddadige en liefdevolle manier en handhaaf deze visie in jouw dagelijkse bestaan. Je mag de effecten van de oude systemen voelen als zij beginnen te resetten en opnieuw op te starten, veel daarvan brengt voor iedereen op de planeet grote verbeteringen. Jullie geduld is vereist als je tegemoet getreden wordt met geïsoleerde gebieden van weerstand van de oude paradigma denkers en doeners. Door afgestemd te blijven op het grotere Licht, zal dit gemakkelijker dan voorheen aanvoelen. De energie van de Godin groeit in kracht en macht, en een evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke binnenin is vereist om iemands gratievolle overgang in/naar het grotere Licht te ondersteunen.
Heb vertrouwen in het proces waar jullie doorheen gaan en vertrouw erop dat jullie met alles dat jullie ervaren geholpen worden. Dit zal overduidelijk zijn door de synchroniciteit en bekrachtigende bevestigingen die er in jullie persoonlijke proces plaatsvinden. Luister naar de fluisteringen van de engelen en kijk uit naar tekenen van de verborgen rijken, want het wordt nu gemakkelijker om hen gewaar te worden. Ga met plezier om met de wezens die jullie omringen. Observeer het leven dat zich openstelt voor nieuwe perspectieven en een inniger verbinding met Alles Dat Is. Ontdek het wonder en de magie van de natuur en weet dat je een integraal deel van alles bent dat zich ontvouwt.
Doe jullie magische werk, dierbaren, en ga door met alles en iedereen te zegenen die jullie pad kruisen. Samen met de schijnbare chaos van het verbrokkelende paradigma dat nu aan het plaatsvinden is, is er veel om dankbaar voor te zijn. Focus je hierop, want het is dankbaarheid dat meer van dat waar je dankbaar voor bent in je dagelijkse leven zal brengen. Jullie kunnen het en jullie doen het!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten