zondag, juni 01, 2014

Hilarion: Juni 1-8, 2014
Hilarion
Jullie Kracht om te Creëren werd Aanzienlijk Vergroot.
Ben Verantwoordelijk met Iedere Gedachte, Daad of Woord…
Juni 1-8, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Dierbaren,
Jullie zijn de laatste paar maanden door vele portalen heengegaan en nu komt het proces van de assimilatie van de energieën en de verschuivingen in/naar een nieuw perspectief aangaande jullie persoonlijke en collectieve reis. Velen van jullie arriveren en ontwaren, hoe vaag in het begin ook, het onderliggende potentieel welke zoals magische zaden in de tuin van jullie leven liggen. Jullie realiseren je dat JULLIE het zijn die het creëren doen van de richting van jullie leven zoals het zou moeten gaan en het omvat volkomen het onophoudelijke gebruik van jullie focus en jullie gedachten. Het is belangrijk te herinneren dat jullie gedachten nu in de positie zijn om doortastender en krachtiger dan ooit tevoren te zijn, want de energieën waar jullie doorheen gegaan zijn hebben vele obstakels opgeruimd die jullie voorwaarts gaande weg belemmerden. Als je gewerkt hebt aan het afgestemd te zijn op deze nieuwe energieën, zal de weg voorwaarts op magische en wonderbaarlijke manieren op diens plaats vallen. Wat voorheen zo moeilijk en onbereikbaar scheen te zijn zal nu in/naar de manifestatie komen zonder al teveel focus van jullie.
Met deze potentiëlen komt een waarschuwing om verantwoordelijk te zijn met jou iedere gedachte, woord en daad, want jouw kracht om te creëren werd aanzienlijk vergroot. Gebruik zelfdiscipline en onderscheidend besef van de gedachten die je in ieder moment vasthoudt. Als zij naar boven komen, samen met de geassocieerde gevoelens bij hen, leer om al deze gedachten en gevoelens die van het oude paradigma zijn te veranderen die jullie klein hielden in jullie inzichten en jullie eigen bekwaamheden en hoe je hen zou kunnen gebruiken. Besef dat je niet langer meer in die plaats en ruimte bent en dat je nu alles kunt zijn dat je gewenst hebt om te zijn en dat je al het goede in jouw dagelijkse leven kunt hebben dat je wenst en verdient. Je hebt het werk gedaan en nu bereid jij je voor om de schoonheid van jouw nieuwe leven te creëren. Vier ieder moment door jezelf vaak te belonen. Omring jezelf met de schoonheid van de natuur zo vaak als je daar tot toe in staat bent, want hierin ligt de kracht om jouw menselijke opererende systemen te regenereren en te verjongen op een veilige en bevorderlijke manier.Wees aardig voor jezelf in de gedachten en gevoelens die je binnenin jezelf vasthoudt en verander ogenblikkelijk wat voor gedachten dan ook die ontkrachtend zijn in/naar gedachten die jou bekrachtigen en verheffen. Dit mag eerst een uitdaging zijn omdat je nog steeds tegen het reguliere van oude en afnemende energieën ingaat, maar met een voortdurende herhaling en gebruik van deze methode, zal je onmeetbaar aan jouw eigen zelfwaardering en vertrouwen winnen. Verbeeld jullie zelf in de posities van leraren, genezers en meesters, die anderen helpen om hun eigen energiesystemen te leren balanceren en het in/naar evenwichtigheid te brengen. Zie jezelf aan diegenen rondom jou heen bemoediging en verheffing geven en beoefen willekeurige handelingen van vriendelijkheid waarvoor je niets terug verwacht, alleen de vreugde en het plezier van het geven aan anderen op een manier welke jou verheft. Dit is een goede oefening en een goede manier om te beginnen om voor anderen van dienst te zijn zonder wat voor behoefte dan ook voor erkenning voor jouw inspanningen.
Terwijl de Goddelijke Vrouwelijke energie in/naar de atmosfeer van de Aarde stroomt, zullen mensen zich meer verbonden met elkaar voelen, en zullen zij meer bereid zijn om het openstellen van hun harten te riskeren als zij hun schilden van beschermende patronen van gedachten en gedrag omlaag laten welke niet langer meer de schitterende toekomst dienen welke tastbaar voor hen ligt. Velen op de Aarde in deze tijd lijden aanzienlijk binnenin zichzelf, want als zij ontwaakt raken beseffen zij dat zij vele dingen anders hadden kunnen doen in situaties die hun aandacht nodig hadden. Het is belangrijk voor dezen om zich te realiseren dat zij op dat moment niet hetzelfde perspectief hadden dat zij nu bezitten over deze gebeurtenissen, en dat zij zichzelf vergiffenis toestaan wat betreft hun waargenomen tekortkomingen tijdens deze tijden. Dit geeft ook aan dat jullie een lange weg gegaan zijn! Vier deze prestatie en beloon jezelf op een manier die voor jou betekenisvol is.
Het leven op deze planeet is een reis van zelfontdekking en net zoals iemand het roer op een zeilboot vast moet houden om veilig drijvende te blijven; moet men leren en zich aanpassen aan de golven die hen heen en weer werpen terwijl zij op hun reis door het leven heen zeilen. Het gehele leven gaat over de ervaring hiervan en dit is hoe iemand volgroeit en vooruitgaat. Er zijn geen be/veroordelingen vanuit de goddelijke rijken, er is alleen het leren en de groei binnenin ieder individu. Een ieder van jullie heeft diens zielpad gekozen om aan besef en de kracht van de goddelijke attributen van jullie goddelijke essentie te winnen en jullie ervaren direct dat pad in het Nu moment. Met andere woorden, nemen jullie volledig deel aan jullie gekozen reis van het leven, met al diens schijnbare ups en downs. Dit is de manier waarop jij als een ziel gekozen hebt om deze, in/naar jouw aardse leven, alle mensen, situaties en condities die voor jou liggen in jouw huidige moment te brengen. Jouw houding kan het een plezierige en bekrachtigende ervaring maken of een ervaring die je weerstaat, hetgeen de corresponderende gevoelens met zich meebrengt van niet ondersteund te worden door het Universum. Je kracht van de keuze in de houding die je aanneemt kan jou helpen om een sprong voorwaarts te maken in/naar een nieuwe en gelukkiger manier van leven. Wanneer je het pad van de minste weerstand kiest, begint het leven zich in een caleidoscoop van verrijkende en liefdevolle ervaringen te ontvouwen. Het is allemaal aan jou…
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten