zondag, juni 22, 2014

Het Openstellen voor de Zomerse Rites van Goddelijke Liefde en Ontwaking - 22 Juni 2014 / DL Zeta


Het Openstellen voor de Zomerse Rites van Goddelijke Liefde en Ontwaking
22 Juni 2014 / DL Zeta


Dit weekeinde van de  Zomer Zonnewende biedt een portaal aan in/naar het hart van onvoorwaardelijke Liefde dat ons helpt te herinneren dat wij één met de Bronenergie zijn en dat wij de liefde zijn die we zoeken. Leidend naar de Zonnewende keerde, Chiron, de gewonde genezer, retrograde in Vissen, ons toestaand om die delen van ons die hun goddelijke verbinding vergeten zijn opnieuw te bezoeken en te genezen. Deze zijn aspecten die ons vertellen dat wij geïsoleerd, alleen, afgescheiden en ongeliefd zijn. Tijdens Chiron's retrograde, wordt ons de kans toegestaan om gedachten van afscheiding te transformeren door te beseffen en opnieuw te bevestigen dat wij één zijn met de Bronenergieën. Wanneer we ons naar binnen keren en ons een plaats van goedvinden toestaan, vermengen wij met de stroom van Alles Dat Is. Binnenin deze plaats van eenheid, herinneren wij ons dat wij grenzeloos, oneindig, en uitgelijnd zijn met onvoorwaardelijke Liefde.
Neptunus en Mercurius Retrograde
Neptunus en Mercurius zijn ook retrograde gedurende deze periode. Mercurius, welke retrograde is in Kreeft tot 1 juli, vraagt ons om beknopt te zijn met de communicaties. Het zou wijs kunnen zijn om belangrijke aankopen uit te stellen of om opnieuw in overweging te nemen relaties binnen te gaan totdat deze retrograde voorbij is. Nieuwe verbindingen met anderen mogen niet meer zo magnetisch zijn nadat deze retrograde voorbij gegaan is. Neptunus zal retrograde blijven in Vissen tot november. Deze retrograde mag naar een grotere psychische gevoeligheid en ontvankelijkheid leiden. Wij mogen gewaarworden dat onze krachten van innerlijke gewaarwording verbeterd worden tijdens deze periode. Het is belangrijk om met kwesties te werken die op de innerlijke niveaus recht voor ons komen wanneer Neptunus retrograde is. Alles minder dan een volledig innerlijk onderzoek zal ons ontevreden en gedesillusioneerd achterlaten. Verhoogde gevoeligheid kan leiden naar zintuiglijke overlading dus is het belangrijk om bewust te zijn van dit potentieel en alle ondernemingen. Schenk nauwkeurig aandacht aan huizen en geboorteplaneten in jouw kaart die beïnvloed worden door deze retrogrades, aangezien zij de gebieden van jouw leven openbaren die het meest beïnvloed zullen worden door de retrogrades.

Deze Passage verzwakt ons aangaande onze Goddelijke Verbinding
De Zonnewende vindt plaats als de Zon de waterige en sentimentele Kreeft binnengaat, en brengt besef van goddelijke Liefde versus wat er aan Liefde in onze levens voorbij gegaan is. De energieën van deze tijd vragen ons om iedere manier waarop wij naar Liefde en betekenis buiten onszelf gezocht hebben te onderzoeken. Deze periode staat ons toe te reflecteren over de manieren waarop wij onszelf gezien hebben als klein en alleen in een zeer grote wereld; het vraagt ons om te zien hoe wij gezocht hebben naar Goddelijke Liefde in anderen en brengt het begrip dat anderen - zij het vrienden, familie of geliefden - niet in staat zijn om de Goddelijke Liefde die wij zoeken aan ons te verstrekken. Deze passage ontwaakt volmaakt het begrip in ons dat, als de manifestatie van Bronenergie, wij in staat zijn om toegang te verkrijgen tot alle Liefde, overvloed en kennis van het Universum.
Als wij ons naar binnen keren gedurende deze krachtige tijd, ontwaken wij tot onze goddelijke verbinding en geven ons over aan de reiniging van onze emotionele lichamen. Onopgeruimde emoties kunnen onze verbinding met ons hogere weten afsluiten. Het schoonmaken van onze emoties staat ons toe om verder in/naar de rijken van Goddelijke ontwaking te gaan. Zelfliefde, emotionele genezing en diepere niveaus van spirituele ontwaking zijn de rites van overgang tijdens deze transformatieve tijd.
Dit is een belangrijke tijd om te mediteren met het oog op het integreren van de krachtige Bronenergieën die verhoogd zijn. Luister naar de fluisteringen van je ziel gedurende deze tijd en stel je open om alle zegeningen te ontvangen die jouw geboorterecht zijn als een manifestatie van Spirit. Terwijl wij diepgaand ademen binnenin deze deuropening naar de Goddelijkheid, vinden wij het evenwicht tussen het Licht en de duisternis binnenin onszelf.
De Deuropening van deze Zomer naar de Goddelijkheid Navigeren
Wij bieden hier enige stappen aan om het meeste te halen uit het Zonnewende Portaal van dit weekeinde:
1 - Iedere dag bewust afstemmen op de stroom van creatie.
2 - Breng dankbaarheid tot uitdrukking voor alles en iedereen in jouw leven.
3 - Ruim rommel op en doneer ongebruikte items aan diegenen die in behoefte zijn. Reinig en ruim ook de energieën in je lichaam op. Onderneem een volledige lichaamsreiniging, ontvang darmspoelingen en massages en ander lichaamswerk.
4 - Elimineer het lichtzinnige. Vereenvoudig door jezelf te vragen wat je echt nodig bent om jouw ziel te voeden.
5 - Zelfliefde en zelf-koestering is van uitermate belang net zoals het zorgen voor geliefden/dierbaren dat is.
6 - Het Aarden en Centreren is zeer belangrijk in deze tijd. Eet vers, onverwerkt voedsel, specifiek wortel-groentes en donkere bladgroentes. Het eten van vers fruit en groente zal helpen je te grondvesten/aarden op de Aarde. Breng tijd buitenshuis in de natuur door.
7 - Focus op Liefde en overvloed en observeer hoe jouw ervaringen ervan zich vermeerderen.
8 - Gedurende deze tijd, gaan de effecten/gevolgen van gedachten, intenties en acties kwantum. Mediteer en bied eenvoudige gebeden aan geliefden en het gehele Universum aan.
9 - Laat alle weerstand jegens werkelijkheden die je ontmoet los en heb geen meningen erover.
10 - Neem 100% verantwoordelijkheid voor alles dat in jouw werkelijkheid tevoorschijn komt.
11 - Verdiep jouw spirituele uitoefening en begin met nieuwe.
12 - Verkrijg duidelijkheid in waarden en prioriteiten.
13 - Blijf gefocust op jouw prioriteiten.
14 - Blijf positief, ongeacht wat er in de fysieke werkelijkheid gebeurt.
15 - Ontdek en leef jouw doel. Bepaal jouw bekwaamheden, jouw zwaktes, en de geschenken/gaven waarvoor je hier kwam om te delen.
16 - Beoefen in alle zaken/dingen het onderscheidingsvermogen. Onderscheidingvermogen is niet hetzelfde als oordelen. Het helpt ons om rekening te houden met het hoogste goede voor alle betrokkenen en maakt beslissingen gebaseerd op begeleiding, ongeacht van externe meningen en beschouwingen.  
17 - Verwacht wonderen en sta hen toe om regelmatig in jouw leven tevoorschijn te komen.
18 - Bezoek opnieuw alle contracten en overeenkomsten op een regelmatige basis en update elke die niet langer jouw hoogste goed of dat van anderen meer dient.
19 - Doe dagelijks prioriteiten voor regelmatige oefeningen en goede voeding.
20 - Mediteer dagelijks, sta jouw geest toe om te verstillen en focus jouw bewustzijn op onvoorwaardelijke Liefde.
21 - Wordt één met de Goddelijkheid. Verenig jouw geest en ziel via het droomwerk, het bijhouden van een journaal, tijd in de natuur door te brengen en geest, lichaam en ziel te verenigen via modaliteiten zoals yoga.
22 - Breng jezelf creatief tot uitdrukking via kunst, schrijven en andere vormen van creatief spel.
23 - Ritualiseer jouw leven met gebed, sjamanistische rituelen en reizen, en andere energie-verbeterende oefeningen die jouw trillingfrequentie verheffen.
24 - Wordt zelfvoorzienend. Breid jouw besef uit om te zien wat je nodig zult zijn in de onmiddellijke toekomst en verstrek dit aan jezelf. Vraag anderen niet om voor jou te doen wat je voor jezelf kunt doen. Vraag jezelf wat je nodig zou zijn in een tijd van Aarde veranderingen. Incorporeer energie doeltreffendheid, alternatieve energieën zoals zonne- en windkracht om jouw afhankelijkheid aangaande de rastersystemen te verminderen.
25 - Sta jouw verbeelding toe om beelden naar jou toe te brengen van het kwantumgebied en om onophoudelijk het visioen van deze potentiëlen uit te breiden en handel naar hen.
26 - Raak comfortabel met chaos. Ben bereid om oude patronen af te breken en probeer nieuwe dingen. Dit creëert nieuwe neurale paden in jouw brein die zich uiteindelijk manifesteren als nieuwe energieën, nieuwe mensen en nieuwe kansen in jouw dagelijkse leven.
27 - Breid zelfkennis uit door je numerologie te bestuderen, welke de trillingscombinatie is van jouw geboortedatum en naam, en jou astrologiekaart, welke de blauwdruk bevat voor dit leven.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen