donderdag, juni 05, 2014

Djwhal Khul - Water Verplaatsing - 5 Juni 2014Djwhal Khul
"Water Verplaatsing"
5 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Terwijl wij nu in het proces zitten van de Saka Dawa (29 mei - 27 juni: een maand lange verering van het leven van Boeddha) en leidend naar de Volle Maan van de Mensheid, de laatste van de drie jaarlijkse heilige Volle Manen, zijn wij ook onder heel veel beïnvloeding van Neptunus.
En de energie van Neptunus veroorzaakt heel veel interessante dingen rondom het water. Dus mijn waarschuwing vandaag gaat over het water en wel op alle niveaus: binnenin het lichaam, lichamen van water op de planeet en de planetaire waterinhoud in z'n algemeenheid.
Wij zien de effecten van water verplaatsingen op alle niveaus. Dus, bijvoorbeeld, in je lichaam; je zou overvloedig veel water kunnen drinken maar je huid is nog steeds droog of je drinkt niet genoeg water dus de uitscheiding raakt eveneens ongedisciplineerd of wat dan ook.


Dus je wilt naar het water kijken en de minerale inhoud van het water en of het water wel of niet naar de juiste plaats gaat. In het lichaam zouden dat ook milt kwesties kunnen zijn maar ik ga zeggen dat het toevoegen van mineralen aanzienlijk zal helpen. In de meeste gevallen is dat magnesium, en soms is het kalium. Het extra mineraal MSM is altijd nodig.
Je zou ook kunnen kijken naar de elektrolyten om passend gehydrateerd te blijven en je kunt ook bewust het lichaam dirigeren om het water aan het brein of aan verscheidene dingen te geven, zoals vingernagels of wat het ook maar is waar je het naartoe wilt dirigeren. En je kunt op die manier water dus bewust rond bewegen. Je kunt het ook bewust rondom de planeet bewegen zodat gebieden met droogte stromen en meren beginnen te krijgen die zich opvullen, en waterbronnen die zich opvullen enzovoorts.
Dus deze week is de focus op het water en speel met het water en alsjeblieft breng mineralen en elektrolyten in het lichaam.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 


Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen