zondag, juni 29, 2014

De Hoge Raad van Orion - Boodschap aan de Mensheid van de Planeet Aarde - 29 Juni 2014


De Hoge Raad van Orion
Boodschap aan de Mensheid van de Planeet Aarde
29 Juni 2014 / Karen Dover


Geliefden wij zijn de Hoge Raad van Orion en wij komen om te begeleiden en om te ondersteunen terwijl de volledige omvang van de WAARHEID nu op een WERELD niveau meegedeeld wordt. Diegenen die in de duisternis gelopen hebben zien nu het LICHT van de WAARHEID en diegenen die opgesloten zitten in de lagere dimensionale frequenties van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid houden zich stevig vast aan alles dat aan hen onderwezen werd. Wij lopen bij jullie terwijl jullie nu in WAARHEID verhuizen naar een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe manier van leven en van Zijn/Bestaan en NIEUW LICHT op de Planeet Aarde in deze tijd.
Diegenen die onze woorden gelezen hebben zijn bekend met ons kanaal en met haar werk, dit werk zal nu in WAARHEID uitbreiden zoals ALLEN in WAARHEID uitbreiden en wij begeleiden duidelijk dat de "chaos" welke zich nu op WERELD niveau ontvouwt ALLEEN gevoed wordt door de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid. Aan jullie wordt gevraagd om in het LICHT van de WAARHEID te staan op alle momenten van alle momenten, om de begeleiding van jullie ZIEL in WAARHEID te omhelzen en om te begrijpen dat dat wat VOOR jullie gecreëerd werd nu via jullie, rondom jullie en binnenin jullie ontbindt.
Voor velen van jullie zal de ontbinding zijn zoals een wandeling op een nieuw speelterrein, voor anderen zal de ontbinding dat lijken te zijn wat het niet is. Wij begeleiden duidelijk dat de ZIEL nu de leiding heeft van dit jullie menselijke levenservaring, de uitbreiding welke gedaan werd op een menselijk bewust wakend geestesniveau staat de frequenties in deze tijd toe om zich volledig in te bedden en te verankeren op het cellulaire niveau van jullie Wezen.

Wij sturen de WAARHEID welke IS uit in de vorm van de LIEFDE welke IS en wij doen een beroep op de kinderen van ORION om volledig in het LICHT van de WAARHEID te staan. Gebeurtenissen zullen het menselijke ras nu overnemen, gebeurtenissen die in WAARHEID de rimpelingen zijn van de ontbinding van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid. Wij begeleiden op alle momenten van alle momenten dat ALLES GEWOON IS en JULLIE in WAARHEID ZIJN. De indamming van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid laat zichzelf in WAARHEID zien, en zal erop toezien dat velen zullen proberen weg te rennen en zich te verbergen, maar de externe wakende werkelijkheid is de constructie welke jullie GELEERD werd om binnenin te verblijven, het is alleen JULLIE reis om deze gecreëerde werkelijkheid te ontbinden en deze reis wordt op alle momenten van alle momenten overzien door jullie ZIEL. LOOP met jullie ZIEL in/naar het LICHT van de WAARHEID en begrijp dat de lessen van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid nu teniet gedaan worden. Zij dienen GEEN enkel doel en zijn slechts echo's van een constructie welke niet langer meer dienend is op wat voor niveau van jullie Wezen dan ook.
Datgene wat LICHT was, was altijd daar, verborgen door de CONSTRUCTIE welke de oude 3D aarde gecreëerde werkelijkheid is, voor diegenen die nu op de Zon wachten om aan de hemel tevoorschijn te komen vragen wij dat jullie naar boven en naar buiten kijken, want de ZON was altijd daar, jullie werd eenvoudig GELEERD om naar jullie voeten te kijken.
Wonderen worden nu door, rondom en binnenin het menselijke ras in WAARHEID geboren. Als een ras dat laag in frequentie gehouden werd herinnerd het zich nu wie zij in WAARHEID zijn en laten nu WAARHEID zien door WAARHEID TE LEVEN.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
JULLIE KUNNEN NIET FALEN MET WAT JULLIE HIER KWAMEN OM TE ZIJN.
Wij zijn de Hoge Raad van Orion en lopen altijd bij jullie.Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen