donderdag, juni 12, 2014

De Engelachtige Gidsen - Spreid Jullie Vleugels en Vlieg - 11 Juni 2014De Engelachtige Gidsen
“Spreid Jullie Vleugels en Vlieg”
11 Juni 2014 /  Taryn Crimi
Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op de huidige energie. Er zijn zeer velen van jullie die aangemoedigd worden om echt na te denken wat het is dat jullie vanaf dit punt verder willen creëren; om duidelijk te identificeren wat jullie WEL en NIET willen creëren. En door dat aldus te doen, worden jullie tegemoet getreden met de gelukzalige gevoelens van vertrouwen in jullie bekwaamheid om het leven van jullie dromen te creëren, om slechts tegemoet getreden te worden met de angsten en twijfels die jullie gedachten gedurende jaren geplaagd hebben die zeiden dat jullie het niet kunnen. "Waarom is dit?" vragen jullie? "Wat doe ik verkeerd?" Hierop glimlachen wij, aangezien jullie niets verkeerd gedaan hebben, jullie herinneren je eenvoudig hoe te vliegen. Want zie, jullie integreren nieuwe overtuigingen welke zeggen dat jullie bekwaam zijn van het creëren en manifesteren van iedere wens, terwijl jullie proberen om de angsten en twijfels los te laten die zeggen dat jullie dat niet kunnen, en daar zitten jullie, onzeker zittend en gereed om op te stijgen om alleen tegemoet getreden te worden met de angst dat jullie zou kunnen vallen.
De tijd is gekomen om de grote beslissingen te maken om voor jou het leven te creëren waarvan je altijd gedroomd hebt om te hebben. Want zie, veel van wat jullie gedacht hadden dat jullie wilden is niet langer meer iets dat je wenst om te creëren. Dit is waar wij graag verder over zouden willen uitweiden in de hoop om jullie te helpen bij het maken van deze grote beslissingen, waar velen van jullie ongetwijfeld mee geconfronteerd zullen worden.
Allereerst, laat ons beginnen door te zeggen dat je geen vergissing kunt maken, iedere keuze die je maakt staat jou toe te leren van die specifieke ervaring en helpt jou om vast te stellen of het iets is waar je graag mee verder zou willen gaan te creëren of dat je liever een nieuwe beslissing zou willen maken. Velen zijn tamelijk bevreesd om de "verkeerde" beslissing te maken en als een resultaat kiezen zij ervoor om geen beslissing te maken; nooit beseffend dat het niet maken van een beslissing nog steeds een beslissing is. Het is de beslissing niet de keuze.


Wij zeggen vaak dat je een doel niet kunt raken als je niet weet waar het is. Jullie worden aangespoord om te rekalibreren, opnieuw te onderzoeken en opnieuw jullie gedachten en wensen te focussen. Welke beslissingen en acties zullen de meest vreugdevolle ervaringen in/naar jouw leven aantrekken? De komende maanden zullen gevuld zijn met vele levensveranderingen en het is in deze Nu Momenten dat jullie de verandering dirigeren die jullie ongetwijfeld onder ogen zullen moeten zien.
Sommigen van jullie denken na over het veranderen van jullie locatie, jullie banen, jullie levensstijl, of jullie relaties om er slechts een paar te noemen. Wat jullie voorheen paste is niet langer meer in resonantie met jullie werkelijke passies; en aldus moeten jullie nu een nieuwe droom dromen. Jullie zijn in het proces van het afschudden van de beperkende geloven/overtuigingen welke jullie vulden met vrees, de gehele tijd proberend om een nieuw geloofsysteem te integreren die jullie toe zal staan om hoog naar jullie hoogste potentieel te vliegen. Omdat jullie resoneren binnenin de lagere dimensies van waargenomen tijd en ruimte, wordt deze overgang gevoeld als een proces in plaats van een ogenblikkelijk moment van het vervangen van het ene geloof met het andere, vandaar de gevoelens van hoogtes en laagtes terwijl jullie je vrees te boven komen.
Jullie hart is zoekende naar werkelijk geluk, zielenrust en onophoudelijke vreugde. Wij zien velen van jullie ontwaken tot wat jullie werkelijk vreugde brengt. Terwijl jullie aan het leren zijn, kan het niet gevonden worden in het meest geüpdate object of de laatste trend of zelfs in een ander persoon, jullie geluk leeft binnenin. Jullie worden aangespoord om jullie levens te vereenvoudigen, om verplichtingen die jullie niet dienen los te laten.
Jullie ervaren de sterke drang om los te laten, te laten gaan en je opnieuw te focussen op wat jullie werkelijk gelukkig maakt. Nu is het de tijd om alles los te laten dat jullie in het verleden teruggehouden heeft. Aan jullie wordt de kans aangeboden om een frisse start te maken, om een nieuwe keuze te maken, om een nieuw leven te creëren. Als jullie de drang vanuit jullie hart voelen om de avonturen en ervaringen na te streven die jullie de meeste gemoedsrust zullen brengen, vraagt jullie logische verstand zich af of het wel gedaan kan worden. Het verstand is niet uitgerust om te begrijpen hoe jouw dromen zich kunnen manifesteren; het verstand is alleen uitgerust om vast te stellen wat je wenst te creëren. Terwijl het hart en het verstand om jullie aandacht strijden, zitten jullie middenin het herinneren van hoe op jezelf te vertrouwen.
Wij zouden willen zeggen dat veel mensen vreesachtig voor verandering zijn, niet omdat zij iets anders zullen ervaren maar omdat zij angstig zijn dat de nieuwe ervaring feitelijk slechter zou kunnen zijn dan wat zij momenteel ervaren. Zoals wij steeds weer opnieuw verklaard hebben is dit jaar direct gefocust op het jullie toestaan om vertrouwen in jullie zelf te krijgen, het vertrouwen in jullie bekwaamheid om alles te manifesteren dat jullie wensen ongeacht van hoe wat voor omstandigheid dan ook tevoorschijn mag komen. Jullie zijn zeker niet alleen in dit overweldigende verlangen naar verandering; het verspreidt zich rap door de massa's heen. De ontwaking is begonnen.
De cyclussen en patronen die jullie gedurende zo een lange tijd gevangen gehouden hebben komen tot een einde. En dus zeggen wij, wanneer jullie pad jullie naar de rand van een klif leidt en jullie twee keuzes zullen hebben, terug te keren of dat je leert vliegen. Wij hopen dat jullie kiezen om jullie vleugels te spreiden en te vliegen.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten