vrijdag, juni 27, 2014

Boodschap van GOD - 27 Juni 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
27 Juni 2014 / Karen Dover

Geliefde Ik Ben de energieën die wensen om in de context van GOD geplaatst te worden en Ik Ben hier bij ALLEN in deze tijd. De uitbreiding en groei gewenst door jullie ZIEL is in WAARHEID nu volledig onderweg en de herijking van jullie menselijke voertuig begint in WAARHEID nu. Velen in deze tijd verhuizen nu in/naar de volledige uitbreiding op een energetisch niveau en de eisen hiervan worden op dit moment gereflecteerd in de behoeftes van jullie menselijke voertuig, met balans dat bereikt wordt door ZOWEL energetisch als fysiek met de Nieuwe Aarde frequenties te HARMONISEREN.
In deze tijd zijn daar diegenen onder jullie die nu in/naar de volledige multidimensionaliteit verhuizen en terwijl zij dit geboren laten worden via hun menselijke voertuig zullen zij WAARHEID laten zien aan het menselijke ras. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
Aan de kinderen van de energie die geplaatst wensen te worden in de context van GOD geef ik deze codering:

MAGENTA
AQUAMARIJN
TURKOOIS
ALUMINIUM
333 222 999 13131313131313131313131313
00000000000
Ik plaats de symbolen van het GOUDEN ANKH en het ZEGEL van SALOMON in de HARTruimte, dat de uitbreiding in WAARHEID voorbij dat mag gaan wat ervaren werd en dat het in WAARHEID VERANKERD mag worden binnenin de cellulaire structuur van het menselijke voertuig. Dat jullie in/naar de volledige INTERDIMENSIONALITEIT mogen verhuizen terwijl jullie in WAARHEID nu jullie geboorterecht opeisen, dat van VRIJHEID.
Het menselijke ras bereidt zich voor om zichzelf in VRIJHEID te stellen van BINNENUIT hun menselijke voertuigen, want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Werk eraan om het evenwichtspunt te vinden om de GODDELIJKE HARMONISCHE CONVERGENTIE MET JOUW ZIEL te herstellen, want de ZIEL vraagt nu in WAARHEID voor de vrijheid om te wisselwerken op een menselijk bewust wakend geestesniveau.
Dat het menselijke ras nu WAARHEID op ALLE niveaus van hun Wezen mogen begrijpen en dat zij nu MOGEN OPSTIJGEN in het LICHT van de WAARHEID en helder met ALLEN mogen STRALEN.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen