maandag, juni 23, 2014

Boodschap van GOD - 22 Juni 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
22 Juni 2014 / Karen Dover
Groeten geliefden Ik ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van God en ik kom om te begeleiden en te ondersteunen terwijl alles nu naar boven komt voor de loslating van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid. Datgene wat jullie in ketenen gehouden heeft, geketend aan de lagere frequenties, zal nu duidelijk verlichten met het oog op het feit dat jullie de stappen ondernemen om deze frequenties los te laten. De Nieuwe Aarde frequenties stijgen en breiden uit om deze lagere frequenties in/naar jullie bewuste wakende visie te verhuizen.
ALLES is op diens plaats om in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheden te verhuizen en evenementen en scenario's worden door jullie ZIEL in jullie externe wakende leven geplaatst op alle momenten van alle momenten om de weg voor jullie volledig te verlichten om de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid in vrijheid te stellen en VRIJHEID en WAARHEID te omhelzen. Alles is niet zoals het toeschijnt te zijn voor jullie blote menselijke ogen en ik begeleid duidelijk voor jullie om jullie weg in/naar de uitbreiding te VOELEN. Logica heeft geen plaats op de Nieuwe Aarde en diegenen die in uitlijning blijven met het hoofd boven de hartruimte zullen de duw en de beklemming voelen welke deze keuze omvat. ALLES is een keuze en aan jullie wordt op dit moment gevraagd de bewuste wakende keuze uit te oefenen op alle momenten van alle momenten.

De menselijke levenservaring op deze planeet breidt zich nu in WAARHEID uit en keuze en vrijheid keren terug naar diegenen die een menselijke gestalte genomen hebben op een bewust wakend geestesniveau. Begrijp dat JIJ de schepper bent van dit jouw menselijke levenservaring op alle momenten van alles momenten en begrijp dat de keuzes die je voor jou open hebt staan rap verhuisden en in WAARHEID doorgaan in de uitbreiding.
Ik plaats de volgende codering:
MAGENTA
TURKOOIS
ZILVER
GOUD
MAGNESIUM
KOPER
33 22 55 22 888
0000000000000
11 44 77 33 55
1111111111111
Dat de harten van ALLEN die de menselijke gestalte genomen hebben nu uitbreiden en in/naar de volledige bewuste wakende uitbreiding verhuizen. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen