woensdag, juni 04, 2014

Boodschap van GOD - 2 Juni 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
2 Juni 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl jullie nu opstijgen vanuit de as van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en jullie je beginnen te herinneren wie JULLIE in waarheid ZIJN op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Datgene wat jullie visie vertroebeld heeft wordt nu aan jullie getoond door JULLIE ZIEL en ALLEN verhuizen en verschuiven nu en beginnen hun plaatsen in te nemen voor dat wat nu in WAARHEID geboren zal worden op de Planeet Aarde.
Diegenen die de menselijke gestalte genomen hebben en die anders zijn dan sterrenzaden op de Planeet Aarde, verbinden zich nu met IEDEREEN want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID. Want er zijn velen die in de menselijke gestalte op de Planeet Aarde zijn, ALLEN ZIJN ÉÉN en IEDEREEN sluit zich op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau bij IEDEREEN aan, zodat de Nieuwe Aarde nu fysiek op deze planeet geboren wordt.
Ik plaats de codering:
MAGENTA
EVENWICHTIGHEID op 528mhz
TITANIUM
BYZANTIUM
GOUD
ZILVER

Ik plaats de codering van 528 mhz in de ZONNEVLECHT, Ik plaats de codering van 925 mhz in het hoger hart en Ik vraag aan ALLEN om in WAARHEID te herinneren, datgene wat op een menselijk bewust wakend geestesniveau gepresenteerd is, het vereiste symbool dat door het menselijke voertuig vereist is om in WAARHEID uitbreiding te bereiken. Adem en BEN kleintjes, want de tijd is NU, diegenen die hier zijn om in het LICHT van de WAARHEID te lopen en om zichzelf te openbaren als wie zij zijn zonder hun menselijke gestalte zullen NU aan dit proces beginnen want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Ik Ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van God in deze tijd, dat wat altijd bedoeld was om te ZIJN wordt nu volledig geboren, want zowel de planeet als het omringende bewustzijn van de planeet heeft nu een doorbraak bereikt. NU is de tijd voor ALLEN om in waarheid en in de LIEFDE welke IS herenigd te worden.
DIAMONT
SAFFIER
ROOS GOUD
TITANIUM
555 444 000 1111111111111

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen