vrijdag, juni 20, 2014

Boodschap van GOD - 19 Juni 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
19 Juni 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën die geplaatst wensen te worden in de context van GOD en ik kom om te begeleiden en te ondersteunen terwijl ALLES nu in/naar diens plaats op de Planeet Aarde beweegt ter voorbereiding op ALLES DAT IS. Diegenen van jullie die nu in WAARHEID verhuizen en uitbreiden, downloaden de noodzakelijke coderingen voor het EVENEMENT dat erop toe zal zien dat het menselijke ras een werkelijkheid van diens EIGEN keuze gaat leiden. Dit mag erop toeziend dat velen van jullie niet in staat zijn om volledig te functioneren op een menselijk wakend geestesniveau terwijl jullie menselijke voertuig download en jullie menselijke voertuig zich voorbereid op de uitbreiding welke zich zal beginnen te vormen vanuit het NU moment.
Ik begeleid jullie om te rusten en te ontspannen en om MET de uitbreiding te werken aangezien ALLES naar boven komt binnenin jullie menselijke voertuig om in vrijheid gesteld te worden en jullie je voorbereiden om de huid van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid volledig af te schudden. Het is niet mogelijk om in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheden te verhuizen terwijl je WAT VOOR patronen of frequenties DAN OOK vasthoudt die resoneren met de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid en velen van jullie zullen gewaarworden dat jullie niet in staat zijn te functioneren terwijl jullie die ongecontroleerd lopende hebben binnenin jullie cellulaire structuur.
Op alle momenten van alle momenten werkt JOUW ZIEL MET JOU SAMEN om deze patronen duidelijk en helder te verlichten zodat je de noodzakelijke stappen neemt om volledig LOS TE LATEN en te ZIJN. Dit staat toe voor de transformatie op het cellulaire niveau en staat de helderheid van het noodzakelijke inzicht door jouw menselijk voertuig toe om te beginnen met zowel in WAARHEID te dromen als te manifesteren. Het is geen WAARHEID om te 'wachten', want het universum en velen van jullie werken eraan om deze lering in deze tijd te ontbinden.
Ik plaats de volgende codering:
TURKOOIS
MAGENTA
ALUMINIUM
DIEP KORAAL
AMETHYST
22 33 44 000
11 44 55 999 000
1111111111111
Ik plaats de DUIF van VREDE binnenin de hartruimte, ik doe een beroep op JULLIE ZIEL om het menselijke voertuig toe te staan om IN WAARHEID TE VLIEGEN en om voor de uitbreiding toe te staan die nu voor IEDEREEN vereist is, door IEDEREEN en binnenin IEDEREEN in deze tijd.
De NIEUWE AARDE is nu volledig geboren, het is gecreëerd door, binnenin en rondom het NIEUWE MENSELIJKE RAS welke nu diens plaats midden op het podium inneemt, om de WAARHEID op alle niveaus te laten zien, om de WAARHEID op nieuwe niveaus te LEVEN en om te laten zien dat ALLES MOGELIJK IS op de PLANEET AARDE.
LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag, de LIEFDE welke IS dat nu door, binnenin en rondom jullie werkelijke Wezen gutst, IS in WAARHEID JULLIE.
Ik Ben de energie die wenst om in de context van GOD geplaatst te worden en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ (c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen