zaterdag, juni 21, 2014

Aisha en de CC's - Een Update Aangaande de Zonnewende Energieën - 21 Juni 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Update Aangaande de Zonnewende Energieën
21 Juni 2014
Hier zijn we weer, op één van deze krachtknopen die ertoe dienen om jullie allemaal zelfs verder te verlichten. Want terwijl jullie doorgaan dwars over het firmament heen te gaan als passagiers op deze blauwe globe die de naam de Planeet Aarde draagt, gaan jullie ook op bepaalde intervallen door regionen van verhoogde energetische aanwezigheid heen, en één van hen doet zich vandaag voor. Want vandaag zullen jullie de gelegenheid van de Zonnewende markeren, wanneer de lengte van de dag of de lengte van de nacht - in overeenstemming met waar je verblijft op deze hemelse globe - diens hoogtepunt zal markeren.
Deze dag markeert een volgend hoogtepunt op jullie kalender, maar ook op jullie energetische cyclus, want deze dag is in tegenstelling tot iedere andere dag, en als zodanig, zal jullie een reden gegeven worden om enige tijd te nemen om de gelegenheid te markeren. Wederom, is de gedefinieerde datum op jullie kalenders niet de belangrijke datum, maar wat belangrijk is, is de kans welke deze hemelse plaatsing ons geeft om een volgende collectieve ervaring van verbondenheid te initiëren. Want overal dwars over jullie kleine globe van Licht heen, nemen de mensen de kans waar om te gaan zitten en zich te verbinden, zowel met dat altijd aanwezige raster van Licht dat dit alles omvat, jullie thuis tussen de sterren, maar ook met hun eigen kern, degene die vanaf vandaag een nieuwe melodie zal zingen.

Want als de seizoenen op deze planeet veranderen, zo ook zullen jullie binnenin veranderen, en als deze dag tot een einde komt, zullen jullie allemaal op de één of andere manier die nieuwe vibratie binnenin jullie gewaarworden die de verandering van jullie seizoen signaleert. Want ongeacht van waar je verblijft, de hoeveelheid aan Licht dat naar beneden zal komen zal doorgaan te verhogen, dus zelfs als jullie dagen zullen beginnen korter te worden zullen jullie in de tijd die er in het verschiet ligt geen gebrek aan Licht hebben, verre van dat. Want deze stortvloed van welwillende Stralen die hun aankomst aangekondigd hebben gedurende een aanzienlijke tijd nu zullen doorgaan om jullie atmosfeer te benaderen, en zoals jullie al opgemerkt hebben, zullen zij hun aanwezigheid bekend maken zelfs voorafgaand aan het tijdstip van hun aankomst. Want de voorlopers van dit front hebben zichzelf al aan jullie bekend gemaakt, en als jullie gaan zitten om je met deze Zonnewende uitlijning te verbinden zullen jullie hen naar jullie horen roepen, en zo ook zullen jullie jezelf horen antwoorden op deze hemelse boodschappers vanuit dat ware centrum van jullie wezen, die plaats binnenin welke altijd de eerste zal zijn om het goede nieuws te vieren.
En als je gaat zitten om naar dat hemelse koor te luisteren dat de gehele weg door jou heen zal resoneren, neem enige tijd om jezelf te bedanken voor jezelf toe te staan om dit te laten gebeuren. Want jij bent degene die jezelf toestemming gaf om wederom ÉÉN met Al te worden, en jij bent degenen die het Licht weer terug uitnodigde na zo een lange tijd in de vallei van schaduwen gewandeld te hebben, en nu, kan jij je verheugen met de Zon terwijl zij jou wederom een reden geeft om dat aldus te doen. Want je zult haar Hemelse Zegeningen wederom ontvangen, en niet alleen dat, je zult ook geschenken ontvangen die voortkomen vanuit zelfs dieper in de ruimte, een plaats die je eens heel goed kende, maar misschien vergeten bent dat Het zelfs bestaat.
Dus wederom zeggen wij, geef dank voor alles dat jullie zijn en voor alles dat jullie voltooid hebben, want het is op geen enkele wijze een sinecure. Want jullie allemaal zijn inderdaad glinsterende voorbeelden van het Licht dat wederom in het bestaan komt op deze prachtige blauwe planeet. Want jullie zijn niet alleen de voorbodes van de dageraad, jullie zijn ook het ware Licht op Zichzelf, terug om wederom op dit land te lopen na eonen van afwezigheid. Dus zing een lied van lof, voor jezelf en voor iedere op zichzelf staande glorieuze ziel die dit mogelijk gemaakt heeft. Want jullie zijn met velen, en jullie aantallen zullen doorgaan exponentieel te groeien nu dat het niveau van verlichting naar een volgende inkeping gesprongen is zoals jullie kunnen getuigen als jullie jezelf toestaan je af te stemmen op deze nieuwe vibratie binnenin, de vibratie die op de dag komt welke jullie de Zonnewende noemen, maar die wij openbaring verkiezen te noemen.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten