zaterdag, juni 07, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 7 Juni 2014Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
7 Juni 2014
Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, kan deze versnelling niet vergeleken worden met wat dan ook dat jullie eerder ervaren hebben, terwijl jullie nu goed en waarlijk op maagdelijke bodem lopen. Want jullie hebben je ware wezen uit het oude en dichte energetische milieu vandaan geschoven waar jullie voorheen aan toebehoorden, en als zodanig, zal veel waargenomen worden als onbekend en misschien ook ietwat verontrustend.
Dat is inderdaad begrijpelijk, want jullie hebben enige indrukwekkende hoogtes bereikt die enige tijd zullen nemen om aan gewend te raken, ongeveer zoals deze koelbloedige bergbeklimmers waar wij in eerdere brieven over gesproken hebben. Want deze veranderingen die dit omvatten zijn van zo een diepgaande aard, dat zij geen deel van jullie onaangeraakt laten, en wij bedoelen dat welzeker in de allerbeste betekenis. Maar zoals gewoonlijk, werd een menselijk lichaam en een menselijke geest, zoals degenen waar jullie aldus intrinsiek aan verbonden zijn op het moment, gebruikt om je bedeesd terug te trekken van het werkelijke idee van verandering, en wanneer het in zo een alles omvattende vorm arriveert zoals dit, zal het een diepgaand effect op jullie allemaal hebben. Hoe het ook zij, wij nemen aan dat voor sommigen van jullie, dit reinigen van de lucht zichzelf al op enige interessante manieren heeft laten zien, en de nieuwheid die jullie ervaren zal jullie helpen om anderen te helpen om door deze, voor sommigen, intense uitdagende transformatie heen te navigeren.


Want zelfs als deze verschuiving een einde voor zovele van de voormalige inperkingen omvat, het ware gevoel van grenzeloosheid mag voor sommigen eerst meer dan een klein beetje overweldigend zijn, en zoals een dier dat te lang gevangen zit in een kooi, mag dit gevoel van een wijd open ruimte meer als een uitdaging dan een opluchting schijnen te zijn. Maar heb geduld met jullie zelf als jullie ermee beginnen om deze gloednieuwe ruimtes te verkennen, en neem de tijd die jullie nodig zijn om jullie oriëntatie en jullie evenwichtigheid nochtans weer te vinden. Want omdat deze deuren opengegooid werden, zullen jullie allemaal nieuwe gebieden vinden om te verkennen en nieuwe onderwerpen die om jullie aandacht zullen wedijveren, en eerst, mag dit meer verwarrend dan verlichtend schijnen te zijn, zelfs als het laatste het feitelijke resultaat van dit alles zal zijn.
Dus wij zeggen weer, blijf gecentreerd en blijf geaard, want in dit, hoe meer je opgetild werd hoe gemakkelijker het is om te vergeten afgestemd te blijven op die vertroostende en inderdaad settelende trilling welke jullie zeer eigen Moeder Aarde voortdurend aan het uitzenden is om jullie allemaal te helpen. Want zoals wij aanhaalden, is zij nu jullie grootste bondgenoot. Net zoals jullie, werd zij ook opgetild maar ongelijk aan velen van jullie, heeft zij zich al goed en wel gesetteld in dit gloednieuwe en aldus in het veel meer voordelige trillingsgebied van verlichting. Dus als je een stabiele hand nodig hebt of je voelt de behoefte voor een veilige hoek om te gaan zitten en deze eerste onbekende golfbewegingen van het nieuwe af te wachten, zoek naar haar boezem, want daar zal je die onwankelbare en stabiele ondersteuning vinden die je nodig bent, ongeacht hoe hoog de golven schijnen te zijn of ongeacht hoe ongebonden jij je ook van alles mag voelen, zowel binnenin als buitenom. Want Zij zal er voor je zijn, letterlijk iedere stap op de weg, en vanuit de eigenlijke grond onder je voeten zal zij signalen van Liefde, Licht en thuiskomst uit blijven zenden dat zelfs degenen die het meest versleten zijn onder jullie zal helpen gerust te stellen.  
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
http://aishanorth.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten