woensdag, mei 14, 2014

Wesak Energieën Downloaden Vroegere Levensvaardigheden, Toekomstige Tijdsvlakken en ᾿Software Opwaarderingen᾿


Wesak Energieën Downloaden Vroegere Levensvaardigheden, Toekomstige Tijdsvlakken en ᾿Software Opwaarderingen᾿
14 Mei 2014 / DL Zeta

In de kielzog van de recente krachtige energetische evenementen, intensiveert de Wesak Volle Maan nu de energieën die glimpen aanbieden van momenten uit het verleden en vanuit de toekomst alsook momenten van parallelle tijdlijnen. De glimpen die wij nu ontvangen zijn vanuit afwisselende werkelijkheden waar wij ons energetisch op afstemmen als onze frequenties aarzelen tussen de derde en vijfde dimensies. Dit is een vorm van kosmische bio-feedback dat ons helpt bij het kalibreren van onze trilling. De manier waarop deze energieën ons beïnvloeden is afhankelijk van waar wij mee werken.
De Wesak Volle Maan vindt plaats wanneer de Volle Maan het licht van de Zon in Stier reflecteert. Dat ook bekend is als het Festival van Licht, Wesak is een tijd wanneer de sluiers dunner worden, en Licht, Liefde en Genezing naar de mensheid brengt. De energieën pieken op 14 Mei om 3:17pm EDT (21:17uur NL/B), maar de spirituele deur blijft verscheidene dagen open. Tijdens deze speciale tijd van de Wesak, is het mogelijk om met energieën in contact te komen welke anderszins niet gemakkelijk beschikbaar zijn. Grote uitbreidingen van het bewustzijn welke op andere tijden niet mogelijk zijn, worden mogelijk. Diegenen die op een spiritueel pad zijn, zijn in staat om kwantum stappen voorwaarts te nemen wanneer de Wesak energieën van kracht zijn.

Dromen brengen wat er behoefte aan heeft om te Genezen en te Groeien
Deze energieën zijn gefocust door onze huidige behoefte om te genezen, te leren, te groeien, en met de wereld te delen. Dromen zijn specifiek potent nu en mogen het recept verstrekken voor wat er in onze levens nodig is. Een persoon die op ieder niveau behoefte aan genezing heeft zal droombeelden ontvangen van wat er nodig is om de heelheid te herstellen. Sommige droombeelden beelden vrienden uit die zich van jou verwijderen. Als je over mensen droomt die jou voorbij lopen zonder jou te zien of te horen, mag dit verwijzen naar de manieren waarop jouw pad mag verschillen van de paden van diegenen rondom jou heen. Je mag dromen hebben waar je bij mensen bent die je niet kent. Dit mag te kennen geven dat nieuwe mensen en gebeurtenissen jouw leven binnenstromen.


Gedurende deze tijd mag jij je aangetrokken voelen om een studie op te pakken van esoterische wetenschappen zoals astrologie, tarot, numerologie, genezing via handoplegging, automatisch schrijven, channelen, en ieder aantal van andere modaliteiten. Dit is een tijd wanneer nieuwe spirituele leraren geactiveerd worden. Wanneer het ook is dat jij de wens van jouw Ziel volgt om een nieuwe cursus of studie te ondernemen, mag je een download van inzichten en informatie triggeren vanuit jouw spirituele borg rekening.

Het Activeren van de Download van Vroegere Levenskennis en Esoterische Vaardigheden
Als, bijvoorbeeld, je een studie van astrologie oppakt en je was een astroloog in andere levensspannen, zal je downloads activeren van jouw vroegere levenskennis over astrologie. Na een studie sessie, mag je plotseling downloads ervaren die jouw bewustzijn op een snel tempo binnen gutsen, jou alle aspecten van jouw astrologische kaart lerend. De ontwakende astroloog zal eerst in een zeer diep begrip van de blauwdruk van diens eigen zielkaart komen. Als je met automatisch schrijven of channelen werkt, activeer je downloads van vroegere levenskennis van buitenaardse communicaties.
Astrologie, tarot, numerologie en channelen zijn enige van de esoterische wetenschappen die zeer veelgevraagd zullen zijn als grote aantallen van mensen in de komende tijden ontwaken en naar antwoorden beginnen te zoeken. Veel ouders zijn zoekende naar de intuïtieve kennis van kinderen bij hun geboorte om over deze nieuwe zielen te leren die zij zullen verzorgen en begeleiden. Getalenteerde zielen komen de wereld binnen, en worden geboren bij volwassen indigo's en kristallen en andere spirituele wegwijzers die in deze tijd hier zijn om de energieën van de Nieuwe Aarde te helpen vasthouden en te verankeren.

Het Bezoeken van Toekomstige Tijdsvlakken en Vroegere Tijdlijnen en Dromen
In sommige dromen zal je meegenomen worden om toekomstige tijdsvlakken te bezoeken zodat je het belang kunt begrijpen van wat er nu opgezet is en de rol die je zult spelen bij het structureren van de collectieve werkelijkheden. Sommigen zullen vroegere tijdlijnen in de droomstaten bezoeken zodat zij de reis van hun ziel door de tijd heen kunnen begrijpen. Sommigen mogen parallelle tijdlijnen bezoeken en de stappen ontvangen om naar een nieuw levensspoor te verschuiven.

Het Meeste uit de Frequenties van deze Week Halen
Om het meeste te halen uit deze downloads, breng jouw trilling naar de hoogste frequentie waar je toegang toe kunt verkrijgen door licht en op planten gebaseerd voedsel te eten. Eet groen voedsel om het lichaam te alkaliseren, neem een overvloed aan rust, oefeningen, houd een journaal bij, en maak wandelingen in de natuur. Diegenen die door blijven gaan vlees en zwaar voedsel te eten drukken zichzelf omlaag en binden zichzelf vast aan driedimensionale werkelijkheden. Het eten van groente, mediteren, yoga beoefenen, het volgen van passies en gebieden van studie zullen je helpen beginnen te "verjongen" en de wijzers van de klok terug te laten draaien. Je zult voelen dat jouw lichaam door het alkaline voedsel opnieuw versterkt wordt. Je spirit zal verlevendigd worden door stappen te ondernemen in de richting van de wensen van de ziel. Ieder detail van jouw bestaan is berekend in de "equatie" van jouw trillingsfrequentie. Diegenen die doorgaan om de angst en wreedheid van de slachterijen en andere dichte werkelijkheden te coderen in hun frequentie zullen doorgaan de sporen van de lagere levenstrilling te ervaren.
De schaduw is gedurende deze tijd vooraanstaand. Je mag je aangetrokken voelen om in/naar enige donkere plaatsen te staren en te kijken naar enige moeilijkere werkelijkheden om jezelf toe te staan een breder spectrum van het menselijke bewustzijn te zien en te begrijpen. Met het oog op het uitbreiden van de fysieke bekwaamheden, moet je bereid zijn om wat het ook is dat jouw bewustzijn voor je neerlegt te bekijken. Soms worden er zaken aan jou over jezelf en anderen getoond die je liever niet zou willen zien. Afhankelijk van jou trillingsfrequentie, mogen deze enige zeer moeilijke werkelijkheden zijn. Je mag situaties ervaren die je van aangezicht tot aangezicht brengen met jouw eigen schaduw, de kans aanbiedend om dit deel van jou te omhelzen.

Mediteer en Channel in "Raster-Vrije" Plaatsen om de "Software Opwaarderingen" te vergemakkelijken
Het is belangrijk om in/naar "raster-vrije" locaties te gaan gedurende deze tijd om te mediteren en te channelen. Gedurende deze tijden, wanneer jij je trilling verhoogd en weg uit de elektromagnetische gebieden gaat, ben je in staat om "software opwaarderingen" te ontvangen voor jouw visie en begeleiding. Deze opwaarderingen mogen erop toezien dat jij je woning herschikt, rommel in jouw omgeving opruimt, dieet veranderingen maakt, een nieuwe cursus of studie of een reis van de één of andere soort onderneemt, nieuwe mensen ontmoet, en vaarwel zegt tegen sommige mensen en situaties in jouw leven. Je mag fysieke symptomen ervaren tijdens deze opwaarderingen terwijl jouw lichaam zich aan de nieuwe frequenties aanpast. Laat weerstand los en zit in het besef met de sensaties die je ervaart. Vraag naar de stappen die je kunt ondernemen om deze energieën in jouw lichaam te assimileren. Bevestig dat je alles dat jou niet langer dient voor jouw hoogste goed in vrijheid stelt. Bevestig dat jij je openstelt voor het hoogste en beste voor jou. Vraag om, en open je voor het ontvangen van downloads van Liefde, genezing, begeleiding en begrip.  
Terwijl we naar de aankomende Mercurius retrograde gaan (7 Juni - 2 Juli), zal iedere manier dat wij niet ons verleden losgelaten en onze software opgewaardeerd hebben de uitdagingen en valkuilen tot actie aangezet worden. Deze retrograde zal ons helpen ieder gebied terug te trekken die we gemist mogen hebben tijdens de energetische opwaarderingen in deze lente. We zullen onszelf volledig online willen brengen met de nieuwe energieën door de zonnewende van 21 Juni. Oude manieren van zijn en doen worden steeds minder effectief bij het navigeren van de nieuwe energieën die zich nu ontvouwen. Mercurius in retrograde zal ons besef hiervan verhogen om ons te helpen de oude ideeën, overtuigingen en houdingen te identificeren en hen los te laten.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen