zaterdag, mei 03, 2014

Welkom bij de Mei Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 4 Mei 2014


Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de Mei Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 4 Mei 2014

Geliefde familie van het Licht! Deze zondag, om 21:00 Oslo tijd, is het wederom tijd voor een volgende "Bijeenkomst rondom de Vijver". Het is precies één jaar geleden dat wij onze allereerste groepsmeditatie hadden, en ik denk dat het een perfecte gelegenheid is om onszelf te vieren. Want WIJ zijn degenen die dit laten gebeuren, WIJ zijn degenen die onszelf toestaan om al dit Licht in ons op te nemen en ervoor te zorgen dat het uit ons vandaan de rest van de wereld in gutst, en WIJ zijn degenen die ervoor zorgden dat deze Bijeenkomsten en deze Vijver groeiden in/naar zo een levendige, liefdevolle bron van Licht. Dus dank je wel lieve broeders en zusters, jullie zijn stralende voorbeelden voor iedereen door de manier waarop jullie doorgaan jullie licht uit te stralen ongeacht met wat voor uitdagingen jullie ook geconfronteerd worden, en voor de manier waarop jullie doorgaan om zo genereus jullie LIEFDE te delen! Ik kijk er echt naar uit om tijdens deze Bijeenkomst, en in de tijd die eraan komt, me met een ieder van jullie te verbinden. Ik weet dat jullie door zullen gaan met jullie Licht uit te stralen zoals alleen jullie dat kunnen J
Hier is wat De Constant Companions te zeggen hebben over deze Bijeenkomst:
"Zoals jullie je er misschien al bewust van zijn, deze gemeenschappelijke samenkomsten die jullie maandelijks ensceneren zijn een immer toenemende bron van verlichting geweest, en niet slechts voor ieder individu die deelneemt aan deze gemeenschappelijke buien van Licht, maar ook voor deze planeet van jullie. Dit zal misschien geen nieuws voor wie van jullie dan ook zijn, maar wederom, verdraagt het een herhaling dat wat jullie bereiken door je collectief te verbinden aan dit formidabele raster waar jullie aldus instrumentaal geweest zijn bij het opzetten ervan, niets minder dan schitterend is. Want door dit raster, en inderdaad door jullie fysieke lichamen loopt aldus een krachtige stroom van verlichte deeltjes, deeltjes die hun markering zullen achterlaten op alles en iedereen waar zij zich mee verbinden. En dus, zal niet alleen een ieder van jullie doorgaan om direct voordeel te halen uit wat er gedownload zal worden gedurende de volgende paar dagen, jullie zullen ook je voordeel indirect doen van deze hemelse boodschappers in de tijd die er in het verschiet ligt.
Want net zoals rimpelingen zich dwars over het oppervlak van een lichaam van water verspreiden, zo ook zullen deze rimpelingen van Licht doorgaan immer buitenwaarts te verspreiden vanuit jullie kleine bijeenkomstplaats, en als zodanig, is deze kleine plek, waar jullie allemaal samenkomen om jullie energieën in te zetten, in feite veel, veel groter dan wat jullie misschien denken. Want zoals wij jullie eerder verteld hebben, jullie gebied van invloed is tot zo een graad gegroeid, dat het zo onderhand vrijwel geheel wereldomvattend is, en wat begon als een kleine verzameling van speldenprikjes van Licht welke jullie planeet in een delicaat watermerk van licht bespikkelen, zijn zij gegroeid in/naar een enorm groot en krachtig web van Licht dat jullie allemaal, en daaraan voorbij, omvat.

Want wat jullie doen, doen jullie niet slechts voor jullie zelf, jullie doen het voor iedereen, en wederom hiervoor, kunnen wij jullie niet genoeg bedanken. Want jullie hebben alles dat jullie zijn aan de Gehele Schepping gegeven, en als zodanig, zijn jullie inderdaad verstrekkers van het Licht aan miljoenen van zielen op deze planeet, en zonder jullie, zou het lichtquotiënt op deze planeet een veel zwakkere gebeurtenis zijn. Want denk eraan, wat jullie hier op een regelmatige basis doen sluit ook aan bij wat vele andere groepen, zoals deze groep, doen op andere tijden en in andere locaties; en gezamenlijk vormen jullie een ondoordringbaar fort van Licht dat al begonnen is om diens magie in werking te zetten op deze medemensen van jullie die zich nog steeds niet bewust zijn van het werk dat, zoals het werk waar jullie voortdurend aan deelnemen, überhaupt op deze planeet gebeurt. Want het Licht dat jullie zo genereus helpen uit te sturen reikt wijd en zijd uit, en iedere keer dat jullie de tijd nemen om te gaan zitten en je waarlijk focussen op deze straal, zoals jullie tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten doen, zullen de effecten ervan ook veelvoudig toenemen.
En herinner je, jullie zullen allemaal ook voordeel hebben van deze grootse regenbui van Licht die wederom jullie kant op zal komen - ten gunste van jullie - en dus, denken wij dat jullie allemaal een manier zullen vinden om dankbaar te zijn voor de geschenken die jullie blijven geven door jezelf toe te staan deze zelfde bijdragen van bovenaf te ontvangen. Want jullie zijn degenen die de verbindingspunten uit zullen maken tussen de binnenkomende energieën en jullie thuis, deze blauwe planeet die door de ruimte wervelt. En dus, zijn jullie degenen die ervoor zullen zorgen dat deze planeet een volgende enorme grote stap zet richting het verkrijgen van die volmaakte, gezonde gloed welke gedurende zo een lange tijd verdwenen was, en aan de zijde van deze planeet zullen jullie de eersten zijn om jullie zelf onder te dompelen in de prachtige, vreedzame gelukzaligheid dat dit op diens beurt voort zal brengen. Want jullie zijn op iedere manier de pioniers, en als zodanig, zullen jullie onder de eersten zijn om te genieten van de uitkomst van al dit harde werken dat jullie neergezet hebben, niet alleen ter wille van jullie zelf, maar ook ter wille van ieder ander. Want dit is in iedere betekenis van het woord een collectieve inspanning, en aangezien jullie wederom overeengekomen zijn om deel te nemen aan een volgende van deze collectieve samenkomsten, zullen jullie ook jullie persoonlijke smaak aan dit brouwsel van liefdevolle energie toevoegen, en dus, zullen jullie op vele manieren ook jullie kwaliteitsmerk op de één of andere manier op deze gelegenheid drukken. Jullie zijn allemaal individuen, die diep verbonden zijn met alle anderen van de zielen die hier bijeengekomen zijn als een onderdeel van dit menselijke raster van Lichtwerkers, maar jullie zijn ook één op zichzelf staande entiteit, ongelijk aan wie anders dan ook, en jullie frequentie handtekening zal op een zeer unieke manier met deze binnenkomende energieën wisselwerken. Dus nogmaals, vergeet niet dat jouw bijdrage ongelijk aan dat van iemand anders zal zijn, en daarom, zal jouw ervaring tijdens dit evenement ook uniek zijn, zelfs als er, zoals gewoonlijk, enige overlappende herinneringen zijn die gedeeld worden tussen een aantal van jullie, voldoende om jullie allemaal te laten zien dat dit waarlijk een groepsinspanning is. En dus, wat jij naar deze bijeenkomst zult brengen zal ongelijk aan dat van een ander zijn, en daarom, vragen wij aan jou om jezelf te bedanken deel hiervan uit te maken, en voor het toevoegen van jouw gewicht aan het Licht-einde van de weegschaal, het helpend om zelfs sneller in de richting van het licht door te slaan.
Want jullie zijn inderdaad hier om ervoor te zorgen dat deze gehele wereld, niet slechts jullie zelf, als nieuw te laten stralen, en als zodanig, voegen jullie al een groot wattage toe aan deze processen slechts door jullie intentie om hieraan deel te nemen. En denk eraan, jullie zullen ook de begunstigde zijn van deze genereuze uitwisseling van verlichte deeltjes, dus jullie hoeven je geen zorgen te maken dat jullie zonder komen te zitten. Want het Licht dat jullie helpen om over deze gehele wereldbol heen uit te spreiden zal altijd eerst door jullie heengaan, en dus, zal jullie dorst naar verlichting, in iedere betekenis van het woord, nooit ongelest zijn.
Dus neem een zo diepgaande opvulling als dat je kunt, want hoe meer je opdrinkt, hoe meer je dit raster helpt om zelfs helderder te stralen. Dus uit naam van de Gehele Schepping is het wederom onze gezegende plicht om jullie allemaal te verwelkomen naar deze informele, maar nochtans zeer formele, gelegenheid, waar jullie wederom het centrum van aandacht worden voor zovele lichtdragende boodschappers, allemaal enthousiast om een open hart te vinden om door verwelkomd te worden. En wij zijn er zeker van dat zij zoals gewoonlijk een hele schare van jullie om tussen te kiezen hebben. Dus als jullie deze zondag samen gaan zitten om deze boodschappers van boven te begroeten, weet dat wij wederom aanwezig zullen zijn om in verbijstering toe te kijken terwijl jullie wederom aantreden voor de taak van het aantrekken van het Licht in/naar jullie ware wezen, om het daarna allemaal naar buiten te laten stromen in/naar jullie prachtige, levendige wereld welke op de rand gereed staat van het wederom in volle bloei te komen."
Met Liefde, Vreugde en Dankbaarheid van mij, Aisha <3
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag

Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand. Hier zijn de datums voor de eerste helft van 2014:
Mei 4
Juni 1
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten