zaterdag, mei 31, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014


Juni 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Juni 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MAWat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2014 verwachten?
De energie is deze maand zeer eenvoudig, zeer duidelijk, en zeer licht. Dit is een tijd om buitenwaarts en expressief te zijn. Vind manieren om je gedachten en gevoelens met gemak en duidelijkheid tot uitdrukking te brengen. Het zal je tot voordeel strekken om luchthartig in jouw relaties en omgang met mensen te zijn. Maak de dingen niet te ingewikkeld, en doe alles dat je kunt om drama te vermijden.
Dit is een tijd om jouw creativiteit naar voren te brengen en nieuwe projecten te betreden. Je zult ontdekken dat wat voor veranderingen of genezing dan ook, waar je onderbewust of langzaam aan gewerkt hebt, nu naar de oppervlakte komen en nieuwe kracht zullen ontwikkelen. Het is tijd om de mensen over jouw situatie en jouw werk te vertellen. Het is tijd om jouw huidige groei en verandering in/naar de fysieke vorm te brengen. Deze maand, verken hoe je de dingen naar buiten in/naar de wereld kunt plaatsen waar je over nagedacht hebt en die je in de recente maanden gevoeld hebt. Dit is een zeer uitbreidende tijd, maar het is geen uitbreiding welke gebaseerd is op leren of groeien of genezen. Het is uitbreiding dat gebaseerd is op het creatief tot uitdrukking brengen van wie je bent, waar je van houdt, en wat je aan het opbouwen bent. Het is zeer eenvoudig.


Het beste dat je deze maand kunt doen is om je op eenvoudigheid te focussen. Probeer om je gedachten en gevoelens in/naar hun kernthema's of de centrale boodschap die je probeert over te brengen te verminderen. Probeer het extra ingewikkeld maken van je werk, jouw relaties of wat voor boodschap dan ook die je met de wereld wenst te delen te voorkomen/vermijden.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Relaties en sociale wisselwerkingen zullen zeer belangrijk zijn. Neem in beschouwing hoe jij jezelf in de wereld tot uitdrukking brengt. Verken het relateren met mensen, het ontmoeten van nieuwe vrienden, en iedere manier waarop jij jouw gemeenschap uit kunt breiden. Het is voor jou tijd om naar anderen op een manier uit te reiken welke vriendelijk en gevuld met goede wil is…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten