donderdag, mei 01, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Mei 2014


Mei 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Mei 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MA
 
 

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in april 2014 verwachten?
Dit is een tijd voor het diepgaand geaard en verbonden te zijn met de Planeet Aarde. Een gigantische, energetische verschuiving heeft zich voorgedaan voor de planeet en voor de mensheid in de laatste paar maanden. Velen van jullie hebben in jullie levens veranderingen gemaakt die de verschuiving vergemakkelijkten. Bijgevolg, deed er zich in April voor de gehele mensheid een energetische download voor. Nu is het voor jullie allemaal tijd om jullie voeten weer terug op de grond te krijgen. Het is voor jullie allemaal tijd om meer praktisch en werkgeoriënteerd te worden.
Het is tijd op plannen te maken en strategieën te ontwikkelen voor genezing, het beëindigen of creëren van wat het ook is dat jullie in jullie leven nodig zijn. Jullie mogen gewaarworden dat dit werk emotionele genezing omvat, het opbouwen van relaties, professioneel werk, familie communicatie, of het werken aan de gezondheid en de kracht van je lichaam. Er zijn eindeloze verschillende aspecten van jullie leven die de plaats zouden kunnen zijn waar jullie je op moeten focussen. Het zal aan een ieder van jullie individueel zijn om te beslissen waar het werk ligt en hoe jullie aan de slag zullen gaan het te doen. Het is tijd om gefundeerd/geaard en praktisch te zijn. Het is tijd om naar de fysieke stappen te kijken die ondernomen kunnen worden om je leven beter te maken en kwesties voorwaarts te bewegen, wat deze kwesties dan ook maar zouden kunnen zijn.
Daar binnenin, daar is een enorme positieve energie beschikbaar deze maand. Er is aldus veel energetische ondersteuning van de spirit van de Planeet Aarde. Er is aldus veel potentieel voor de goede wil tussen mensen en dit creëert een ondersteunende energie. Het is zeer belangrijk dat jullie ernaar streven om het beste in de mensen te zien en dat jullie bereid zijn om uit te reiken om elkaar te helpen en te ondersteunen.

Het potentieel voor 2014 is dat de menselijke familie als een geheel zich aan het voorbereiden is om de beklemmende instituten omver te werpen die gedurende zovele generaties bestaan hebben -- en dat is een grote opdracht. Het is aldus belangrijk dat jullie je verenigen, mens aan mens, hart aan hart. Het zal voor jullie allemaal noodzakelijk zijn dat jullie proberen om het beste in elkaar te zien, vergiffenis aan te bieden, en dat jullie bereid zijn om de extra kilometer te gaan om van dienst te zijn. Het is aldus belangrijk dat jullie een sterk web van communicatie en Liefde gecentreerde inter-persoonlijke relaties vormen, zodat gezamenlijk als een menselijke familie jullie een sterkere kracht creëren om de instituten en organisaties te ontmantelen die zovelen van jullie gedurende zo een lange tijd onderdrukt hebben. Het is tijd om elkaar te helpen het duidelijker te zien. Het is tijd om in elkaar te geloven en elkaar te inspireren om het beter te doen en om het beter te doen. Kijk deze maand iedere dag uit naar kansen/mogelijkheden om goede wil en optimisme aan te bieden, en dat je probeert om de dingen gedaan te krijgen in plaats van op anderen te wachten de dingen voor jou te doen.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Ja, het zal zeer gunstig voor jullie allemaal zijn om je tot de één of andere graad op je lichaam te focussen. Focus je op het genezen van jouw lichaam, het sterker te maken, jouw lichaam te koesteren en van je lichaam te genieten. Dit is een goede tijd voor fysiek plezier. In de Noordelijke Hemisfeer, zullen velen van jullie van een warmer weertype genieten en het is belangrijk om naar buiten te gaan, je voeten op het gras neer te zetten, de bloemen te ruiken, de planten aan te raken en naar de vogels te luisteren. In plaats van je te ergeren aan het geblaf van de hond van de buren, luister en waardeer het vreugdevolle geluid van dat dier.
Zoek werkelijk naar de vreugde en blijheid in de natuur, zelfs als het op zeer eenvoudige manieren is -- zelfs als het slechts het genieten van de plant is die op jouw vensterbank staat. Het zal voor jullie allemaal gunstig zijn om je naar je vijf zintuigen te wenden en hen te activeren als een manier voor jou om meer in aanraking met de Planeet Aarde en meer in aanraking met je lichaam te zijn. Ruik de dingen, proef de dingen, luister naar de geluiden, wees bedachtzaam over wat je jouw lichaam binnenbrengt en beschouw de voeding als het hoofdthema. Dat is één activiteit die voordelig zal zijn voor iedereen en jullie echt zal helpen in te tappen op een gevoel van geluk/blijheid en vriendelijkheid dat hard aan het proberen is om deze maand in/naar jullie hart te komen…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten