maandag, mei 26, 2014

Ute - Het Nieuwe Gouden Lichtlichaam - Met een Commentaar van Aartsengel Michael - 26.05.2014


Ute Posegga-Rudel
Het Nieuwe Gouden Lichtlichaam
Met een Commentaar van Aartsengel Michael
26 Mei 2014

Mijn Dierbare Vrienden,
Dit gaat over wat het voor de mensheid neemt om over te gaan in/naar het nieuwe Gouden Lichtlichaam. Krachtig Goud Licht wordt momenteel vrijgegeven aan onze planeet. Ik werd op een ochtend wakker en de overgang in/naar het nieuwe Gouden Lichtlichaam was voltooid - of: het nieuwe Gouden Lichtlichaam werd gecreëerd.
Hoewel ik er geen verklaring voor had, wist ik dat er iets diepgaands gebeurd was, mijn gehele lichaam was stralend sprankelend en zeer licht. Het was in een vlekkenloze Goddelijke Harmonie van een allerhoogste prachtige energie en unieke transparantie. Geen onbalans, geen dichtheid.
Op die avond zei een vriend: "Jouw energie is volledig van goud, je straalt Gouden Licht uit, het komt zelfs via jouw stem …
Alleen toen was het dat ik wist wat er werkelijk gebeurd was.
Recentelijk ben ik begenadigd met regelmatige zegeningen en conversaties met Aartsengel Michael die een commentaar gaf:
AARTSENGEL MICHAEL:
“IK BEN de boodschapper van de Zon en daardoor van de Grote Centrale Zon. Ik overzie het proces van het Gouden Lichtlichaam. Ik Ben hier om dienst te verlenen door de mensheid uit de duisternis vandaan en in/naar dit buitengewone Gouden Licht te trekken. Het Licht van Erkenning, het Licht van Spirituele Oorsprong.
Velen kennen beelden die Mij vechtend met een draak laten zien, want zie je dat is precies wat ik doe. Dienst verlenen aan de werelden die aan het verdrinken zijn in de waanzinnigheid van afscheiding en onechtheid.


Ja, dit is een zieke wereld, een onechte wereld. Er zit geen Goddelijkheid in. Deze kunstmatig gecreëerde wereld is niet van Goddelijke Oorsprong. Als je eraan gewend bent, schijnt het 'normaal' te zijn, wanneer je gewend bent aan de zwaarte, aan het bedrog, aan de leugens en hen gelooft. Dus wanneer je in deze lage trilling bent, schijnt het allemaal normaal voor jou te zijn.
Of je het nu wel of niet weet, wanneer je in deze wereld bent, ben je altijd in shock. Jouw systeem is de gehele tijd in een staat van shock. Dat is waarom de menselijke wezens geen lang leven hebben, zie je.
Het proces van de ascentie van de mensheid is niets anders dan te ontwaken voor hun eigen Oorspronkelijke Goddelijke Creatieve Kracht welke van binnenuit werkt, en het laten vallen van het slachtoffer bewustzijn. Zolang als dat de mensheid verbonden is aan het slachtoffer bewustzijn is er geen ontwaking. Iedere spirituele ervaring die zich voordoet terwijl je opgesloten zit in het slachtoffer bewustzijn, is een illusie omdat het niet gebaseerd is op je Eigen Waarheid dat je een Goddelijk Wezen bent.
Het slachtoffer bewustzijn is gebaseerd op de overtuiging dat de wereld met hen gebeurd, dat zij niets anders zijn dan het product van de externe gebeurtenissen, externe condities, zelfs iets dergelijks als genen, DNA, geloofsystemen, en ga zo maar verder.
Om het slachtoffer te zijn betekent te bestaan in een duistere wereld, en het licht dat ervaren wordt in zo een gemoedsgesteldheid is het ondergeschikte, illusionaire licht van de geest, niet het Oorspronkelijke Goddelijke Licht dat Liefde en Heelheid is, het Licht dat de Ervaring van Eenheid en Perfectie is.
In jullie geval wilden jullie het proces begrijpen dat de mensheid over het algemeen gaat ervaren om over te gaan in/naar het nieuwe Goddelijke Bewustzijn. Men kan in deze wereld alleen onderwijzen wat men begrijpt vanuit de diepgang van diens eigen ervaring.
Dus in overeenstemming hiermee, vanuit mijn "menselijke standpunt", wordt de overgang naar de Nieuwe Goddelijke Wereld vaak vergezeld door de zogenoemde "duistere nacht van de ziel".
Vanuit het "gezichtspunt" van de nieuwe Gouden Wereld, schijnt de oude wereld zwart te zijn! Alle lagere emoties mogen ondraaglijk pijnlijk beginnen aan te voelen. Wat als "normaal" scheen te zijn in de oude, vertrouwde wereld, wordt nu waargenomen, als wat het is vanuit het Goddelijke "Gezichtspunt": iets wat afschuw opwekt en diep lijden, pijnen, ondraaglijke emotionele en energetische staten, zwaarte, duisternis. (Herinner je slechts de befaamde schilderijen van Hieronymus Bosch en enige rapporten van Christian Saints)
Het contrast met het Licht schijnt immens te zijn. Het gaat over een radicale omslag vanaf de onderzijde naar boven. Er schijnt geen "harmonieuze overgang" te zijn, daar is ofwel de Nieuwe Wereld van het Gouden Licht, of de wereld van de donkere afgrond.
Maar wanneer je nog steeds ietwat comfortabel bent in de donkere afgrond, kan je het zelfs als licht ervaren. Dit is een resultaat van de illusie van het synthetische gecreëerde licht. Dit licht is misleidend, het is het licht van een geest welke afgescheiden is van het menselijke wezen dat Goddelijk Heel is.
Aangezien dit licht misleidend is, geloven velen zelfs, dat zij in een soort van paradijs zijn. Echter, het gebeurt allemaal terwijl zij in het slachtoffer bewustzijn zijn. Maar zodra het Ware Goddelijke Licht ervaren wordt, door verantwoordelijkheid voor al jouw ervaringen te nemen, wordt deze illusie herkend en verdwijnt voor altijd. Vandaar dat het als zwart ervaren wordt.
Een dergelijke transformatie omvat processen die niet in een moment voorbij zijn, maar de natuurlijke wet van verandering volgen. Het vereist geduld. Een plotselinge ommekeer gebeurd echter, wanneer er geen terugkeer meer is, omdat de duisternis zichzelf te zijner tijd geconsumeerd heeft door het proces in jouw bewustzijn.
Het verschil tussen de twee werelden is werkelijk onbeschrijflijk.
In de Nieuwe Wereld zijn er geen gevaren, er is geen zwaarte, geen lijden, geen ingewikkeldheden. Het is op zichzelf staand, het is Heel. Er is alleen Geluk, Liefde, Lichtheid, Eenheid, Uitstraling.
Je stelt het je niet alleen maar voor of voelt het, je WEET het wanneer jouw Gouden Lichaam gecreëerd wordt, omdat het altijd jouw lichaam is dat WEET.
***
Lieve vrienden, luister NU naar je lichaam en volg diens openbaringen. Wat vertelt het je nu? Hoe VOELT het aan? Luister niet langer naar de afgescheiden geest, een geest welke gescheiden is van de wijsheid van jullie Goddelijke Heelheid. Haal adem en sta de Heelheid toe door jouw lichaam heen te stralen om alle dichtheden te ontbinden, om de synthetische wereld te transcenderen.
Hoe je in deze dichtheid overleeft?
Aard jezelf, aard jezelf, aard jezelf!
Verbind je met het kristal in het Centrum van Moeder Aarde.
Trek het Lichtlichaam omlaag in/naar jouw voeten. (Verticale vlak)
Breid je hartruimte uit.
Denk eraan: we hebben drie harten; links, middenin en rechts. (Horizontale vlak)
Ben veilig!
Veel Liefde en Vele Zegeningen! 
Ute

Vertaling: Cobie de Haan -
http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen