zaterdag, mei 17, 2014

Sandra Walter - Een Schrijfsel over de Energetische Intensiteit - 16 Mei 2014


Sandra Walter
Een Schrijfsel over de Energetische Intensiteit  
16 Mei 2014


Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Ik begrijp dat velen van ons, inclusief mijzelf, de intensiteit voelen toenemen terwijl Mei voortgaat. Zoals ik eerder aangehaald heb, en wederom zal benadrukken aldus iedereen eraan herinnerd is, zijn wij in een grote versnelling van de Verschuiving - specifiek toen de terugkeer van de Christus energieën terug in Maart begonnen. De eb tussen de golven in is niet zoals voorheen, wij bevinden ons in een gestadige toename van deze fotonische intensiveringen. Dit betekent dat de dagen tussen toegangspoorten/golven in geen indommelen meer is zoals het gewoonlijk was, wat het waarom is dat ik zei om een adempauze te grijpen als je het zou kunnen vinden in het begin van Mei.
Wij bouwen op en besturen immer-toenemende lichtquotiënten op deze planeet. Het is doelgericht en jullie weten dit. Om bewust van onze evolutie te zijn is een geschenk; te beseffen wat er zich voordoet, je te verbinden met de goddelijke wil, en jouw ervaring van moment-naar-moment te kiezen is wijsheid. Graaf dieper in de aspecten van wat jouw Hogere Niveaus wensen te ervaren als het lichaam naar jouw intenties morft. Voel de intensiteit; begeleid dagelijks het lichaam, de geest, de emoties, het ego, de spirit door het proces heen. Dit is waarom wij zoveel voor deze energieën getraind hebben - om in het Nu te zijn, om te weten wat er zich voordoet en bewust deel te nemen aan ons Ascentieproces.


Merk op waar jouw aandacht op gefocust is. Besef precies hoe hoog het trillingsniveau van het Christusbewustzijn is, en wat het neemt om het te belichamen. Het brengt diepe cellulaire herschrijvingen op gang als het kristallijne in het lichaam activeert. Het kan pijnlijk, ongemakkelijk, ongebruikelijk zijn. Voelen jullie hoe uitdagend/beproevend de reizen van de Meesters hier geweest zijn? De belichaming is pittig. Een geheugensteun van wat wij zo vaak gezegd hebben: Ascentie beïnvloed alle aspecten van je reis - mentaal, emotioneel, ego, spiritueel, karmisch, en het fysieke. Het is niet iets dat aan jou geschonken wordt, het wordt als een mogelijke ervaring aangeboden.
Besef dat dit licht een NIEUW niveau van goddelijke intensiteit is, en niet afgedankt kan worden als dezelfde oude symptomen, of een astrologisch evenement, of de collectieve trilling, of een extern programma als je wenst een niveau naar boven te gaan. Het is nu zeer persoonlijk.
VOEL wat het voor jou aan het doen is, jou laat zien. Verwelkom het bewust, en vertrouw op je hogere begeleiding met de moment-na-moment activeringen. Meer mensen voelen het onverwachte en het onbekende terwijl de energieën toenemen. Het is een grote lakmoes test voor waar jij met jouw proces bent. Pas je kennis toe, luister naar je hogere wijsheid. Voel de LIEFDE ervan, de goddelijke Liefde van de Bron dat alles op Diens commando voor de goddelijke orde uitlijnt. Het verstand kan niet controleren of bevatten wat er zich hier voordoet. Je kunt het verstandsniveau alleen gedurende een beperkte tijd in deze evolutie tevreden stellen. Laat de hogere wijsheid door het hartcentrum werken en het proces domineren. Of het nu extatisch, goed, slecht, vreselijk, vreemd of overweldigend aanvoelt, Alles is voorbij goed.
In Liefde, Licht en dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/


Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten