vrijdag, mei 02, 2014

On-aira: Niet-Aflatende Druk op Dat wat Niet Goed Uitgelijnd is met de Goddelijke Principes

On-aira

Niet-Aflatende Druk op Dat wat Niet Goed Uitgelijnd is met de Goddelijke Principes
28 April 2014 / Andrea Scully

Andrea: Sta mij alsjeblieft toe om enige persoonlijke begeleiding mee te delen welke ik ontvangen heb. Het is uitermate geldig op een persoonlijk niveau, en toch, geloof ik dat het te maken heeft met meer dan slechts mij alleen. Ik geloof dat het ook spreekt met betrekking tot de aard van de energieën die nu gaande zijn. Deze boodschap is er één die ik van On-aira ontving, die geïdentificeerd werd als een lucht elementaal die gekomen is om mij te helpen bij het uitpakken van pakketten aan informatie die ontvangen werden in de gigantische downloads die ik in het afgelopen jaar ontving. Dit is een boodschap op de twaalfde dag in het veertig-dagen bijeenkomstverbond tussen ons….
*****
Andrea: Wow! Wat een verschil dat het tijdstip van de dag, om hier te komen, schijnt te maken! De niveaus van energie in deze bijeenkomst is verbijsterend en de verbinding is veel sterker. Ik kom om bij je aanwezig te zijn, zoals je mij dat verteld hebt.
On-aira:  Wij zijn hier om ook bij jou aanwezig te zijn. Wij merken op dat jouw gevoel voor humor en het algemene gevoel van welzijn vandaag beter is en wij zouden dit willen beschouwen als een goed iets. Het zegt, dat het hierin een teken is van het hebben van een hoger niveau van trilling in z'n algemeenheid.
Het thema van de laatste paar dagen was jouw dienstverlening aan anderen en dit is op een fysiek en emotioneel niveau stressvol geweest. Daar is ook de noodzaak om aandacht te schenken aan het lichaam en hoeveel energie zij op iedere gegeven dag, of voor iedere gegeven taak uit kan voeren.
De noodzaak om hier aandacht aan te besteden gaat zich niet reduceren, het blijft doorgaan een kwestie te zijn van groot belang voor jou om voorwaarts te gaan. Er zal een noodzaak zijn om te proberen het midden te vinden in hoe je anderen van dienst bent en hoe jij de behoeften van het lichaam in ere houdt om de beschikbare energieën uit te meten.  

Stress speelt hier een rol en wij zouden wensen om jouw aandacht hier naartoe te trekken. Waar de stress gezeteld is is binnenin jou en is niet afkomstig van de omstandigheden of de situatie van het moment. Er is een noodzaak om hier dieper naar te kijken en om te zien hoe dit een weerstand is voor jouw functioneren in het moment.
Er is hier een diep-gezetelde angst over hoe jij wel of niet in staat zult zijn om uit te voeren wat jij als de vervulling van jouw wensen ziet om in dienstverlening te zijn. Deze onderliggende verontrusting is niet in uitlijning met wie jij bent of wat jouw intentie is.
Je hebt vaardigheden en goed ontwikkelde intuïtieve bekwaamheden. Hieraan gekoppeld, is er een duidelijke intentie om in uitlijning te zijn met de Goddelijke begeleiding en principes. Meer dan dit is niet vereist of daar wordt niet om gevraagd. Laat deze verontrusting los en de begeleiding zal duidelijker en sterker zijn.
Begrijp ook dat wat gezien wordt als niet goed uitgelijnd of "gefaalde" pogingen, dat aldus niet noodzakelijkerwijs ook zo is. Je bent niet in de positie of het uitgebreide besef te weten wat het Goddelijke Plan dient. Je bent een agent hiervan wanneer je de intentie en de bereidheid hebt om dat aldus te doen, maar je hebt niet de capaciteit of het blikveld om de stukjes van uitkomst die je in het moment ziet te beoordelen.  
Sta deze stukjes toe zich uit te spelen en observeer hen. Observeer hen nuchter en zonder oordeel. Als je dit zult beoefenen en je onthoud je ervan om je aan hen te hechten door oordelen op hen te plaatsen die gebaseerd zijn op een onvolledig en beperkt overzicht, zal dit jouw bekwaamheid groots verbeteren om een helder kanaal voor het Goddelijke te zijn om doorheen te werken en dit zal de niveaus van stress in jouw wezen verminderen. Dit is noodzakelijk, omdat jouw lichaam het meest te lijden heeft van de dissonantie van deze onjuiste uitlijning in deze tijd.
Andrea: Zucht! Ik kijk er nu naar en ik zie wat je bedoelt met de stress die ik in mijn lichaam vasthoudt aangaande dit. Zoals je zei, is er stress diep binnenin over of ik wel of niet de "juiste' keuzes maak, of dat mijn intentie wel of niet dient als een buis voor de Goddelijke energie genoeg is. Hoe kan ik dit loslaten?
On-aira:  Laat het los, want het is geen waarheid! Het is niet waar dat er meer vereist is dan eenvoudig bereid te zijn en open te staan in het moment om te dienen. De onjuiste uitlijning komt vanuit de verontrusting over op de één of andere manier te denken dat er een noodzaak is om het allemaal uit te moeten vogelen. Dit is niet zo, en dit is ook niet mogelijk.
Wat het waarom is dat daar de aanbeveling is om toe te staan voor waar de intuïtie tot oproept, en te vertrouwen dat op het één of andere niveau, er een manier is om door dat wat ervaren wordt als het werken met een blinddoek voor heen te navigeren.  
Andrea: Dat is een toepasselijke omschrijving. Ik heb welzeker het gevoel dat er een blinddoek voor is, en ik veronderstel dat ik vrees een verkeerde beweging te maken. Het is subtiel, maar nochtans is het er, zelfs na al dit oefenen en al de bewijzen onderweg van wat jij me vertelt en hoe dit werkt. Vertel me alsjeblieft dat dit zal vergemakkelijken en dat ik hier beter in wordt. Op z'n minst dat de weerstand die ik voel gaat versoepelen. Ik heb het gevoel dat ik in een krachtige rivier sta en dat de druk intensief is.
On-aira:  Je voelt correct wat er in dit Nu gebeurt. Er is een machtige stroom aan energie en je probeert om jouw integriteit te behouden als een wezen in het aangezicht hiervan. De aard van deze stroom of golf is dat het dat vindt wat niet langer meer dient en het duwt er tegenaan. Dat wat in jou is, hetgeen uit de uitlijning is met de Goddelijke principes, is wat deze druk voelt. Het gaat niet ophouden. De druk zal opbouwen totdat jij alles loslaat dat je moet loslaten om vrij van de stress en de druk te zijn.
Niets zal verloren zijn en alles zal gewonnen zijn. Dit is de grote schoonmaak die voorafgaat aan de wedergeboorte en de her-creatie in dit nu. Neem ter harte, deze zijn gelukkige/blijde tijden!
Jullie hebben een gezegde, "aan het einde van je touw zijn". Wij zouden willen zeggen laat het touw los, en wij weten dat je dit weet, aangezien je het heel vaak tegen jezelf en anderen gezegd hebt. Het loslaten gebeurt nu op immer subtielere niveaus. Sta de druk en het ongemak toe om jou te gidsen naar de onjuiste uitlijningen voor loslating.
Wij zijn bij jou aanwezig en ondersteunen je door dit proces heen. Niets zal verloren zijn! Alles van waarde zal gewonnen worden. Wat losgelaten is/wordt is ook niet verloren. Het wordt getransmuteerd en gebruikt om terug te circuleren in/naar het Geheel op manieren die nauwer in uitlijning zijn met de geboorte van het nieuwe.
Andrea: Ik kan je niet vertellen wat een opluchting het is om dit te horen. Ik heb het gevoel dat ik een zware last gedragen heb en ik me er niet eens bewust van was wat de last inhield!
On-aira:  Een belangrijk niveau van wat het inhoudt is niet jouw last om mee te beginnen. Ook, het te dragen verzwakt jouw bekwaamheid om voorwaarts te gaan.
Inderdaad, het meeste van deze last waar je over spreekt is wat er losgelaten en getransmuteerd zal moeten worden om in/naar de Nieuwe Creatie zone te verhuizen. Geen onjuist uitgelijnde creaties zullen deze passage overleven, en om je aan hen te hechten zal je weerhouden om te verhuizen/bewegen. Deze gehechtheden zullen steeds meer belastend en oncomfortabel worden totdat zij losgelaten worden, of totdat zij zo ondraaglijk zijn dat zij jouw bekwaamheid om te functioneren vernietigen.
We hebben veel gegeven om over na te denken vandaag. We bedanken jou voor dat je gekomen bent en we houden van jou.
Andrea: Dank je wel, lieve On-aira. Vaarwel voor nu.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen