dinsdag, mei 27, 2014

Niemand kan Jou Vreugde Voorschrijven - 26 Mei 2014 / Brenda Hoffman


Niemand kan Jou Vreugde Voorschrijven
26 Mei 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Hoewel jullie vertrouwd zijn met het thema van de Nieuwe Aarde Vreugde, hebben slechts een paar van jullie het aangedurfd om het volledig te ervaren.
Vreugde concentreert zich niet op iets of iemand en verwacht dat het in plezier zal resulteren.
Iets dergelijks is een voortzetting van de 3D logica (of onlogica) en andere resultaten verwachten. Want het is geen waarheid dat in jouw 3D leven je verwachtte te genieten van familie feestdagen of gebeurtenissen, de feestviering van een nieuwe baan of talrijke andere activiteiten om slechts het tegenovergestelde, of iets geheel anders, te ontdekken dat jouw werkelijkheid was?
Die ontdekking resulteerde vaak in het gevoel dat je geen liefde waardig was of dat je niet wist hoe vreugde te ervaren zoals anderen dat schenen te doen - dat je op de één of andere manier niet "meekreeg" wat het dan ook maar was.
Iedere teleurstellende ervaring voegde toe aan jouw zelfkennis dat jij niet wist hoe het leven te vieren of te leven.
Iets dergelijks was waar. Want jij verwachtte om vreugde vanuit logica te creëren - zoals anderen dat deden of op z'n minst tot uitdrukking brachten dat ze dat deden. Een beetje zoals het verhaal van de "Koning die geen kleding droeg".
Jullie psychologische studies geven aan dat depressie of zelfirritatie vaak overduidelijk is tijdens de vakanties. Niet omdat het werkelijkheid is, maar omdat diegenen die verdrietig of depressief zijn zich "uit de emotionele lus" voelen.


Zij zijn niet uit een "emotionele lus" want hoe kan wat voor dag dan ook, een gebeurtenis of vreugde afgekondigd worden wanneer ieder individu die dag anders ervaart?
Een prachtige lentedag creëert voor sommigen tranen van vreugde. Terwijl anderen hetzelfde voelen voor huisdieren, muziek, een taak goed uitgevoerd of een familie evenement.
Slechts omdat jou in 3D geleerd werd dat je "zou moeten" - in ieder deel van jouw wezen, inclusief jouw emoties - betekent niet dat je dat zult. Als jij één been hebt, zou niemand van jou verwachten een marathon te winnen. Niettemin, verwacht IEDEREEN om gelijkaardige emoties op dezelfde dag of tijdens een evenement te voelen.
Verwachtte emoties zijn onlogisch - net zoals dat waar was voor jullie 3D gedragingen.
Het is tijd dat jullie jezelf gaan toestaan om te voelen wat je voelt wanneer je het voelt - inclusief vreugde en plezier.
Velen van jullie wisselen één serie aan emotionele 'zouden moetens' uit voor een andere. Uiteenlopende bronnen verklaarden dat vreugde deel van de Nieuwe Aarde uitmaakt - misschien geven zij zelfs aan dat diegenen die op de één of andere manier geen vreugde voelen met hun Nieuwe Aarde handelingen en gedragingen niet "juist" zijn.
Iets dergelijks is niet waar. Jij voelt wat je voelt wanneer je het voelt. Sta jezelf toe om vreugde te voelen als dat goed voor jou is. En sta jezelf toe om angst te voelen als dat goed voor jou is.
Sta wie jij bent toe om te stromen, in plaats van de 3D activiteit voort te zetten of te proberen je als iemand anders te voelen of te zijn.
Er is geen goede of verkeerde manier om vreugde, verdriet of iedere andere emotie te voelen - net zoals er geen "juiste" cultuur of een "juist" wezen is. Jij bent gewoon. En wanneer je dat eenmaal accepteert, zal je beginnen de vreugde te voelen die voor jou juist is - niet iemand anders.
Misschien zijn sommigen van jullie het er niet mee eens te geloven dat iedereen van hun kinderen, ouders of land zouden moeten houden. Iets dergelijks is louter het plaatsen van "zouden moetens" op andere plaatsen.
Sta jezelf en anderen toe om te zijn. Sta jezelf toe de vreugde te vinden die voor jou juist is. Wetende dat als een ieder zijn of haar vreugde vindt, vreugde en liefde uit zullen breiden.
Want als je grote vreugde vindt in een zonsopkomst en iemand anders ontdekt vreugde in het creëren van een nieuw gebouw of activiteit, wordt vreugde naar alle delen van de aardse wezenlijkheid verspreidt.
Als sommigen van jullie vreugde in de vakanties vinden en van anderen verwachten hetzelfde te voelen, is liefde geblokkeerd - zowel door diegenen die verwachten dat anderen hun leiding zullen volgen als diegenen die niet helemaal begrijpen waarom zij het niet kunnen.
Net zoals het waar is voor alle delen van jouw wezen, sta jezelf toe te stromen en je zult vreugde ontdekken wanneer het voor jou juist is.
Misschien moet je volledig de angst verkennen voordat iets dergelijks mogelijk is - en jij dus jouw persoonlijke vreugde nog niet kunt begrijpen.
Tob niet over diegenen die nu hun vreugde verkennen - jij zult dat ook wanneer de tijd daar juist voor is.
Want deze Nieuwe Aarde is van vreugde - derhalve unieke vreugde welke van jou is - en niet van iemand anders.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten