donderdag, mei 01, 2014

Moeder Mary - Adem de Adem van de Schepper Uit - 29 April 2014 / Fran Zepeda


 
Moeder Mary
"Adem de Adem van de Schepper Uit"
29 April 2014 / Fran Zepeda

Hallo, mijn geachte lieve prachtige Wezens van Licht. En aldus juist geadresseerd. Want jullie nemen allemaal zo een prachtige kleurnuance en uitstraling aan welke nog nooit eerder gezien werd. De recente downloads van Licht en energie, gaan nog steeds door, en hebben jullie allemaal gezegend met zo een toename van uitstraling en helderheid dat het moeilijk is om het te kwantificeren op wat voor huidige schaal van definitie dan ook.
Want het is ongeëvenaard en het wordt hier in de Hogere Rijken aangekondigd als aldus een grote prestatie. Want als jullie de toename van het Lichtquotiënt in jullie zelf en in de globale omgeving op zouden kunnen meten, zouden jullie verbijsterd zijn.
En voor Nu is het noodzakelijk om deze invoer van energie te verwerken en om voorzichtig te zijn om het niet al te strikt te beoordelen overeenkomstig met jullie voormalige rijk van gewaarwording. Sta het toe daar te zijn en binnenin jullie te groeien, want jullie zijn een nieuwe periode van onbekende proporties en uitkomsten binnengegaan.
Beoefen jullie krachten van het loslaten en je overgeven, zogezegd, aan deze nieuwe positie van het Licht, want het heeft geen precedent; het heeft geen voormalige betekenis van begrip. Het is nieuw en het duidt op jullie Nieuwe Zelven, altijd veranderend, altijd ontwikkelend.

Jullie staan, zogezegd, op nochtans een andere drempel van verandering en absorptie, van ontvangen en toestaan, van uitbreiden en stromen, van wederom het onbekende binnen te stappen. Jullie zullen er zo onderhand zonder enige twijfel gewend aan zijn geraakt. En dit is inderdaad zeer goed, want het staat jullie toe jullie grenzen te blijven uitstrekken en om jullie uitbreiding in/naar onbekend territorium met veel meer gemak en minder spanning en verontrusting toe te blijven staan.
Ben gereed voor meer aanvallen van deze prachtige energie welke jullie lichamen leren te verwelkomen en koesteren en absorberen en begeren. Het is nu bezig het normale voor jullie te worden en zal dat aldus meer zijn als jullie jezelf toestaan om op deze prachtige golf van energie te drijven welke als enig doel heeft, en ook het "ziel doel" heeft, om steeds meer te openbaren en te ontsluieren van jullie prachtige Goddelijke kwaliteiten en jullie prachtige Goddelijke doel, en jullie prachtige Goddelijke identiteit en Heelheid en van Eenheid van Spirit en Eensgezindheid.
Kijk nu binnenin voor de veranderingen in jullie landschap van de Geest. Hanteren en accepteren jullie veel meer nieuwe gedachten/inzichten en gevoelens vanuit een hogere trilling? Zijn jullie je meer bewust van wat er erkend en dan losgelaten moet worden, zoals om jullie nieuwe perspectief en inzichtelijk weten te zuiveren, om hen toe te staan het oude met gemak en met een bedoeling en met bereidwillige overgave te vervangen van hoe het was dat jullie jezelf zagen?  
Dat is nu volledig anders, dierbaren - kunnen jullie het voelen? Jullie komen steeds meer thuis naar jullie Werkelijke Zelven terwijl jullie het toestaan om binnenin jullie te smeulen en te gloeien. En het is gemakkelijker om te zien wat niet langer meer past, en aldus wordt het gemakkelijk verlicht en losgelaten om ruimte te maken voor een groter, breder leefgebied van Licht waarin jullie nu zwemmen.
Jullie fysieke lichamen ondersteunen het nu met een groter gemak aangezien jullie het toestaan, en het Licht leidt de weg, jullie Hart leidt de weg, en jullie herinneringen van het verleden, van de dualiteit, zijn aan het vervagen zoals de laatste sliert van mist een landschap verlaat om de helder blauwe hemel te ontsluieren.
Neem een ademteug van opluchting, dierbaren. Neem een ademteug van bevrijding, en neem dan een grote ademteug, een grote slok, van jullie Nieuwe Zelven welke groeit en zichzelf in al diens verlichte glorie openbaart.
Jullie moeten allemaal weten hoe luisterrijk jullie zijn, om deze prachtige transformatie toe te staan, hoewel het bij tijden moeilijk mag zijn. Maar ach, jullie werden er goed op voorbereid, en slaan het gade terwijl jullie dit nieuwe milieu van jullie Nieuwe Zelven met grotere verholenheid en een groter gemak blijven binnengaan.
Jullie zijn de Kampioenen van het Licht. Jullie zijn de Kampioenen van het Hart. Jullie zijn Schitterend. Blijf deze transformatie in jullie toestaan hetgeen alleen maar kan leiden naar aldus een grotere verlichting, verwelkomd en gekoesterd door de Schepper, terwijl jullie verder het proces binnentreden van de uitbreiding in/naar Eenheid en de glorieuze Heelheid van al jullie aspecten.
Adem al jullie aspecten in en adem de adem van de Schepper uit. Jullie zijn Eén. Jullie zijn Magnifiek. Jullie arriveren Thuis.
Al mijn Liefde is van jullie,
Moeder Mary

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, beautiful synchronicity and this notice and links are included.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen